Ами ти си ги събери 2те КуВе-та, ама аз нямам намерение да си чупя колата за да ти доказвам отново :Р , че ще ги мина като спрели ... Има си 3 клипа които доказват, че моята кола е по-бърза от алфите, та ако искаш мога да дойда им направя някоя снимка за спомен с Калибрата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
италянеца пада от опел
Collapse
Заключена тема
X
X
-
toshkohpe написа:Ами ти си ги събери 2те КуВе-та, ама аз нямам намерение да си чупя колата за да ти доказвам отново :Р , че ще ги мина като спрели ... Има си 3 клипа които доказват, че моята кола е по-бърза от алфите, та ако искаш мога да дойда им направя някоя снимка за спомен с Калибрата.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:toshkohpe написа:Ами ти си ги събери 2те КуВе-та, ама аз нямам намерение да си чупя колата за да ти доказвам отново :Р , че ще ги мина като спрели ... Има си 3 клипа които доказват, че моята кола е по-бърза от алфите, та ако искаш мога да дойда им направя някоя снимка за спомен с Калибрата.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
toshkohpe написа:Ами ти си ги събери 2те КуВе-та, ама аз нямам намерение да си чупя колата за да ти доказвам отново :Р , че ще ги мина като спрели ... Има си 3 клипа които доказват, че моята кола е по-бърза от алфите, та ако искаш мога да дойда им направя някоя снимка за спомен с Калибрата.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Вижте се бе, тука ви пускаме клипове за да не ви умре раздела и го правим по-интересен и вие пак с тъпите ви сектански мнения го усирате, ами айде намерете равностойна италианка. 6 (ШЕСТ) месеца само Крис със 33ка и Калоян с 145цата се отзоваха от цяла Варна! Намерете ми равностойна италианка да я ошамаря и нея и тогава да ви видя кви глупости ще ръсите. 95% Които пишете тук сте като коне с капаци, купилисте си Фиат или Алфа заради собствения ви джоб, не защото сте фенове, ами сте нямали пари за БМВ, Ауди, Мерцедес или някоя яка японка. И си мислите, че като имате 2000г. кола с много екстри от които половината неработят се мислите за ебаси пинисчиите. Има много по бързи коли в моя клас от моята, има много по-красиви от моята, това важи и за вашите! НАЙ-МНОГО МЕ Е ЯД, ЧЕ НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА ЗА ТРУДА, КОЙТО СМЕ ПОЛОЖИЛИ ДА ЗАСНЕМЕМ ТЕЗИ СТАРТОВЕ И ДА ПУСНЕМ РЕАЛНО ВИДЕО С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КОЛИТЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КОГО Е БИЛ... ЕДИН НЕ КАЗА ЕВАЛА. Защото никъде във вашия форум не съм пускал тема за да се хваля със стартовете които съм правил.Gtv
Коментар
-
toshkohpe написа:Вижте се бе, тука ви пускаме клипове за да не ви умре раздела и го правим по-интересен и вие пак с тъпите ви сектански мнения го усирате, ами айде намерете равностойна италианка. 6 (ШЕСТ) месеца само Крис със 33ка и Калоян с 145цата се отзоваха от цяла Варна! Намерете ми равностойна италианка да я ошамаря и нея и тогава да ви видя кви глупости ще ръсите. 95% Които пишете тук сте като коне с капаци, купилисте си Фиат или Алфа заради собствения ви джоб, не защото сте фенове, ами сте нямали пари за БМВ, Ауди, Мерцедес или някоя яка японка. И си мислите, че като имате 2000г. кола с много екстри от които половината неработят се мислите за ебаси пинисчиите. Има много по бързи коли в моя клас от моята, има много по-красиви от моята, това важи и за вашите! НАЙ-МНОГО МЕ Е ЯД, ЧЕ НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА ЗА ТРУДА, КОЙТО СМЕ ПОЛОЖИЛИ ДА ЗАСНЕМЕМ ТЕЗИ СТАРТОВЕ И ДА ПУСНЕМ РЕАЛНО ВИДЕО С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КОЛИТЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КОГО Е БИЛ... ЕДИН НЕ КАЗА ЕВАЛА. Защото никъде във вашия форум не съм пускал тема за да се хваля със стартовете които съм правил.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:................................Gtv
Коментар
-
toshkohpe написа:Вижте се бе, тука ви пускаме клипове за да не ви умре раздела и го правим по-интересен и вие пак с тъпите ви сектански мнения го усирате, ами айде намерете равностойна италианка. 6 (ШЕСТ) месеца само Крис със 33ка и Калоян с 145цата се отзоваха от цяла Варна! Намерете ми равностойна италианка да я ошамаря и нея и тогава да ви видя кви глупости ще ръсите. 95% Които пишете тук сте като коне с капаци, купилисте си Фиат или Алфа заради собствения ви джоб, не защото сте фенове, ами сте нямали пари за БМВ, Ауди, Мерцедес или някоя яка японка. И си мислите, че като имате 2000г. кола с много екстри от които половината неработят се мислите за ебаси пинисчиите. Има много по бързи коли в моя клас от моята, има много по-красиви от моята, това важи и за вашите! НАЙ-МНОГО МЕ Е ЯД, ЧЕ НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА ЗА ТРУДА, КОЙТО СМЕ ПОЛОЖИЛИ ДА ЗАСНЕМЕМ ТЕЗИ СТАРТОВЕ И ДА ПУСНЕМ РЕАЛНО ВИДЕО С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КОЛИТЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КОГО Е БИЛ... ЕДИН НЕ КАЗА ЕВАЛА. Защото никъде във вашия форум не съм пускал тема за да се хваля със стартовете които съм правил.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Добре Тошко последно те питам и млъквам вече ... Ще се пуснем ли с тебе пак или не !?!?!? И не да кажиш това ще е .... Просто кажи да или не и 1 път да спрем с това дали калибрата или алфата ваври повече Защото ми писна от безмислени спорове. Ако е не гонката между калибрата и алфата е кантар , ако кажиш да пак ще се пусним и ще се види .ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
До колегата toshkohpe не ми драскай лични съобщения , нямам какво да си пиша с теб. Знам че злобни и оскърбителни постове не се толерират дори и на Л.С. Не ми пълни пощата със съобщения от хлапашко-рацерски тип. А какъв съм играч ..дано да нети се налага да узнаешФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Grisha_bravo написа:Добре Тошко последно те питам и млъквам вече ... Ще се пуснем ли с тебе пак или не !?!?!? И не да кажиш това ще е .... Просто кажи да или не и 1 път да спрем с това дали калибрата или алфата ваври повече Защото ми писна от безмислени спорове. Ако е не гонката между калибрата и алфата е кантар , ако кажиш да пак ще се пусним и ще се види .Gtv
Коментар
-
toshkohpe написа:Grisha_bravo написа:Добре Тошко последно те питам и млъквам вече ... Ще се пуснем ли с тебе пак или не !?!?!? И не да кажиш това ще е .... Просто кажи да или не и 1 път да спрем с това дали калибрата или алфата ваври повече Защото ми писна от безмислени спорове. Ако е не гонката между калибрата и алфата е кантар , ако кажиш да пак ще се пусним и ще се види .Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аве пич,нямам нищо против тебе ! И не съм казъл,че си плюл италианките.Подразних се от коментарите на другите ти колеги в опел форума.Това е.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар