Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

италянеца пада от опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами ти си ги събери 2те КуВе-та, ама аз нямам намерение да си чупя колата за да ти доказвам отново :Р , че ще ги мина като спрели ... Има си 3 клипа които доказват, че моята кола е по-бърза от алфите, та ако искаш мога да дойда им направя някоя снимка за спомен с Калибрата.
    Gtv

Коментар

toshkohpe написа:
      Ами ти си ги събери 2те КуВе-та, ама аз нямам намерение да си чупя колата за да ти доказвам отново :Р , че ще ги мина като спрели ... Има си 3 клипа които доказват, че моята кола е по-бърза от алфите, та ако искаш мога да дойда им направя някоя снимка за спомен с Калибрата.
      Тва е супер тъпо,да кажеш изведнъж,няма да си чупя колата.А за клиповете,ми те всички дето си се гонил са с по 10,15 коня по-малко от тебе.QV’то е горе-долу равностойна и те е "точкувала". Браво 2.0 20В VIS също ще те шамари ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        toshkohpe написа:
        Тва е супер тъпо,да кажеш изведнъж,няма да си чупя колата.А за клиповете,ми те всички дето си се гонил са с по 10,15 коня по-малко от тебе.QV’то е горе-долу равностойна и те е "точкувала". Браво 2.0 20В VIS също ще те шамари ...
        А ма той на по-слаби коли ли е скачал по клиповете Евала , браво човече голям отпор ти дадоха. Ти затова ли се репчиш тук 6,7 страници. Както каза по-горе един колега темата е за ключ. Темата при това положение е пусната с цел правокация и търсене на сплетни , щом си се пускал с по-слаби но не и равностойни италианки. Няма смисъл да се дискотира повече по темата и да се "печелят" предупреждения от колегите , всичко е ясно Другия път с равностойни коли се пускай , но на дали ще имаш желание да пускаш клиповете на разочерованието за теб :D
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

аххаха ми да ще се счупи :D то толко 3 гонки и до там мисля че не само бравото,а и мареа 2000 20 ще го бие

Коментар

toshkohpe написа:
            Калибрата ще я даваш за скрап ли, затова снимка за спомен ще й правиш?!
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Вижте се бе, тука ви пускаме клипове за да не ви умре раздела и го правим по-интересен и вие пак с тъпите ви сектански мнения го усирате, ами айде намерете равностойна италианка. 6 (ШЕСТ) месеца само Крис със 33ка и Калоян с 145цата се отзоваха от цяла Варна! Намерете ми равностойна италианка да я ошамаря и нея и тогава да ви видя кви глупости ще ръсите. 95% Които пишете тук сте като коне с капаци, купилисте си Фиат или Алфа заради собствения ви джоб, не защото сте фенове, ами сте нямали пари за БМВ, Ауди, Мерцедес или някоя яка японка. И си мислите, че като имате 2000г. кола с много екстри от които половината неработят се мислите за ебаси пинисчиите. Има много по бързи коли в моя клас от моята, има много по-красиви от моята, това важи и за вашите! НАЙ-МНОГО МЕ Е ЯД, ЧЕ НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА ЗА ТРУДА, КОЙТО СМЕ ПОЛОЖИЛИ ДА ЗАСНЕМЕМ ТЕЗИ СТАРТОВЕ И ДА ПУСНЕМ РЕАЛНО ВИДЕО С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КОЛИТЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КОГО Е БИЛ... ЕДИН НЕ КАЗА ЕВАЛА. Защото никъде във вашия форум не съм пускал тема за да се хваля със стартовете които съм правил.
              Gtv

Коментар

toshkohpe написа:
                Вижте се бе, тука ви пускаме клипове за да не ви умре раздела и го правим по-интересен и вие пак с тъпите ви сектански мнения го усирате, ами айде намерете равностойна италианка. 6 (ШЕСТ) месеца само Крис със 33ка и Калоян с 145цата се отзоваха от цяла Варна! Намерете ми равностойна италианка да я ошамаря и нея и тогава да ви видя кви глупости ще ръсите. 95% Които пишете тук сте като коне с капаци, купилисте си Фиат или Алфа заради собствения ви джоб, не защото сте фенове, ами сте нямали пари за БМВ, Ауди, Мерцедес или някоя яка японка. И си мислите, че като имате 2000г. кола с много екстри от които половината неработят се мислите за ебаси пинисчиите. Има много по бързи коли в моя клас от моята, има много по-красиви от моята, това важи и за вашите! НАЙ-МНОГО МЕ Е ЯД, ЧЕ НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА ЗА ТРУДА, КОЙТО СМЕ ПОЛОЖИЛИ ДА ЗАСНЕМЕМ ТЕЗИ СТАРТОВЕ И ДА ПУСНЕМ РЕАЛНО ВИДЕО С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КОЛИТЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КОГО Е БИЛ... ЕДИН НЕ КАЗА ЕВАЛА. Защото никъде във вашия форум не съм пускал тема за да се хваля със стартовете които съм правил.
                Както казва Христо Стоичков,виж ся,евала за клиповете ! Евала,че сте си направили труда.Тя темата беше още от началото за ключ,ама като прочетох темата в опел форума ... Ся да се пусна все едно с някъв форд(Чист пример,нямам нищо против марката и нейните собственици),по-маломощна от мойта и да пусна тема тука кви са боклуци.И представи си например,че си собственик на форд и всички тук казват,ааааа браво смачкал си я таз каруца,бравооо братле,направо си го точкувал отсякъде.Е няма ли да ти стане гадно ? Ще ти е супер тъпо,щото знаеш,че ако конете са равни,форда ще бие.Не знам кво толкова се надъхвате на гонки в стил фаст анд фириус.Отидете на пистата и да видим коя кола и кой шофъор е по по-най !
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
                  ................................
                  Добре бе пич, мислип ли, че ще откажа гонка на някоя италианка 150 коня ми кажи? Пуснах тема в Опел форума за да се види как върви колата ми спрямо другите.... ИСКАМ ДА МИ КОПНЕШ КЪДЕ СЪМ КАЗАЛ НЕЩО ЛОШО ЗА ИТАЛИАНСКИТЕ АВТОМОБИЛИ защо ме изкарвате, че съм се хвалил и, че съм "срал" по колите ви?! Вие почнахте да ме храните по неизвестни за мен пречини?! Ами като падат колегите ви, намерете една кола която да защити името ви. Казах с алфата на Григор на 400 метра сме на кантар, даже след гонката слязохме говорихме и си казахме на 400 сме на кантар, после Калибрата заминава нагоре, и в един момент по-форумите се пише, че алфата ме била била?!?!? С другото момче с КУ-ВЕто ТОЙ КАЗА И ПРИЗНА, че в движение Калибрата е по-бърза!!!!!!!!! ДА СЪМ СЕ ОПРАВДАВАЛ НЯКЪДЕ, ЧЕ АЛФАТА Е С 5к.с. ПОВЕЧЕ ИЛИ, ЧЕ Е ПО-ЛЕКА ОТ МЕНЕ, ИЛИ ЧЕ СЪМ СЪС 17ки?!?! Да не говорим, че ГРИГОР ми каза, че неговата имала някви МОДОВЕ!!!! И ВИЕ ТУКА НИТО ИМАТЕ ДОПИР С КОЛИТЕ, НИТО СТЕ ПРИСЪСТВАЛИ И ПОЧВАТЕ ДА СИ НАБИВАТЕ ВАШИТЕ СЕКТАНТСКИ ФИЛМИ!!! Има фенове на италианките които много уважавам, дори познавам такива, но повечето сте въздух... Просто неможете да приемете истината такава каквато е!!!П.С. Не ми се мисли, ако вместо Калибрата беше Астра 150коня, тогава какви оправдания бихте мислили нямам си на идея!!!
                  Gtv

Коментар

toshkohpe написа:
                    За коне с капаци отиди си говори във вашия форум , няма как да наричаш хората така и те да ти ръкопляскат. Както казаха и другите , намери си равностоен съперник и тогава прави клипове ако имаш самочувствие след това. Шест месеца си търсил някой с равностойна кола , явно слабо си търсил. За това че обиждаш целия форум с глупавите си заключения докладва цитирания от мен твой пост на модератор.
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Добре Тошко последно те питам и млъквам вече ... Ще се пуснем ли с тебе пак или не !?!?!? И не да кажиш това ще е .... Просто кажи да или не и 1 път да спрем с това дали калибрата или алфата ваври повече Защото ми писна от безмислени спорове. Ако е не гонката между калибрата и алфата е кантар , ако кажиш да пак ще се пусним и ще се види .
                      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

До колегата toshkohpe не ми драскай лични съобщения , нямам какво да си пиша с теб. Знам че злобни и оскърбителни постове не се толерират дори и на Л.С. Не ми пълни пощата със съобщения от хлапашко-рацерски тип. А какъв съм играч ..дано да нети се налага да узнаеш

Коментар

Абе ти тая ко..а от бригадта за ягоди в Англия ли я взе :D

Коментар

Grisha_bravo написа:
                            Добре Тошко последно те питам и млъквам вече ... Ще се пуснем ли с тебе пак или не !?!?!? И не да кажиш това ще е .... Просто кажи да или не и 1 път да спрем с това дали калибрата или алфата ваври повече Защото ми писна от безмислени спорове. Ако е не гонката между калибрата и алфата е кантар , ако кажиш да пак ще се пусним и ще се види .
                            Когато кажеш, 3 старта както се разбрахме в скайп. Атанас71, карай си катафалката и въобще не се включвай в спора. Аз ти пиша като човек, ти пак ми се правиш на интересен. Когато си купиш по-бърза кола тогава можеж да дадеш някое по-компетентно мнение, село!
                            Gtv

Коментар

toshkohpe написа:
                              Grisha_bravo написа:
                              Когато кажеш, 3 старта както се разбрахме в скайп. Атанас71, карай си катафалката и въобще не се включвай в спора. Аз ти пиша като човек, ти пак ми се правиш на интересен. Когато си купиш по-бърза кола тогава можеж да дадеш някое по-компетентно мнение, село!
                              Оставям без коментар последния ти пост.

Коментар

Аве пич,нямам нищо против тебе ! И не съм казъл,че си плюл италианките.Подразних се от коментарите на другите ти колеги в опел форума.Това е.

Коментар

Working...
                                X