Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

италянеца пада от опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: !

Fiat_Alfa_Fen написа:
    Абе каква писта какви картове? Кви улици? Естествено че ако се навие да кара пътя ще е затворен да не сме малоумни да караме в трафика. Приказвате без да знаете..
    хахахах ... Много бързи и яростни си гледал явно..

Коментар

Малко извън темата, другата ни кола е Астра Ф, а возията и е меко казано е доста твърда, а това хич не ме кефи за кола с всичко ново по окачването, салона е приличен, а спрямо фиатите от тази година е доста по-добър като шумове от самите неща в колата, само седалките не ми се нравят малко твърди ми се струват за по-дълъг път :]
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

на първа страница филмчето за мене има нещо нередно освен че калибрата бие алфата,и тоя с камерата успява....много ми е интересно,сигорно и той е с опел или тоя с алфата е объркал педала на газта с този на спирачките.....?да не говорим че дето има един лаф върви върви....колко да върви

Коментар

Добре,стойте си във форума,защо трябва да пишете тук и да се заяждате?Предния път беше някакъв фен с икономичен,неразвалящ се и ефтин за обслужване Сценик.Сега Опел,и то Калибра.Половината мангали в Пловдив ги карат.Бахти циганското Ферари.Оставете ни да си караме италианските кошници и да въздишаме по немското качество.На моето Стило двете работи,които му дефектираха за 20000км бяха Бош. Щом се включиха и девойките от Опел форума става страшно.
          Octavia RS
          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Благодарение на кофти мнението за италианските "Кошници" виж ко си взех преди две години и няколко месеца и то за 3100 лева.130 кончета и 98-ми набор. А сега ми кажете на вторичния пазар къв опел трябва да си взема с аналогично представяне и екстри? .Пък докато бях с Уното 1.4i.e познат дето има опел астра 1.6 2000 година е карал уното и остана изумен от динамика и екстри (ел стъкла и клима!) докато неговата астра е гола пушка, беше удряна с отворени възглавници и за да я вземе и беше броил 7000 лева от била на малко километри? Ама нека има негативни мнения за италианците аз съм доволен!
            Прикачени файлове
            бившатаFiat Uno 1.4 i.e clima; Lancia Dedra 1.8 VVT - сегашната
            разход 8-9 газ

Коментар

Stanev написа:
              Благодарение на кофти мнението за италианските "Кошници" виж ко си взех преди две години и няколко месеца и то за 3100 лева.130 кончета и 98-ми набор. А сега ми кажете на вторичния пазар къв опел трябва да си взема с аналогично представяне и екстри? .Пък докато бях с Уното 1.4i.e познат дето има опел астра 1.6 2000 година е карал уното и остана изумен от динамика и екстри (ел стъкла и клима!) докато неговата астра е гола пушка, беше удряна с отворени възглавници и за да я вземе и беше броил 7000 лева от била на малко километри? Ама нека има негативни мнения за италианците аз съм доволен!
              Страшна е братле, дай да ти дам 5 хил. и да идвам да е вземам към Варна Стига спам дайте по темата
              Gtv

Коментар

toshkohpe написа:
                Страшна е братле, дай да ти дам 5 хил. и да идвам да е вземам към Варна
                Стига с тоя тъп сарказъм!!!Писна ми да чета по целия раздел някакви такива тъпи постове и то кой от кой по-тъп!!!Всеки си има мнение ,вкус и разбиране за всичко ,не само за автомобили ,но е супер жалко да се опитваш да го променяш или да не изразяваш уважение към избора на другия!!!Не визирам само теб ,колега!!!Много пъти съм го казвал ,че трябва да има малко респект ,че без него всичко си губи смисъла!!!Не говоря само за дръпки или някакви други състезания!!!Тая тема още от първата страница е за заключване ,ако питате мен...и то не само тя...има още куп теми ,в които се дръгнете за някакви кошници по 150 коня...Сега ще каже някой опелджия ,че аз карам Tipo 89 набор и то 90 коня...ми да карам!!!И ми е кеф!!!Както на Вас с Опелите и на другите с БМВ-тата и на тези с Мерцедесите и Пежата и на всеки един дето си обича колата!!!Нормално е да симпатизираш на дадена марка ,но чак пък толкова голям фанатизъм ,не мога да го разбера!!!И аз съм фен на Фиат и то голям ,да защитавам марката и не харесвам хора ,които са като коне с капаци - има само една марка и тя е Опел ,Мерцедес ,БМВ или каквато си пожелаете ,дори и Фиат!!!Затова ,се осъзнайте малко - винаги има по-бърза кола!!!Хайде със здраве на всички и дано някои не сметне поста ми за заяждане!!!
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

добре до колкото разбрах че цялата работа има нещо гнило ? че италянеца пада от опел ?
                  сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Predatorsi написа:
                    .......
                    Напълно съм съгласен колега с поста ти... Имам уважения към всеки един фен който е почитател на дадена марка, няма значения каква е тя... Какво общо имаше поста на колегата с темата? Всичко се почна от темата в която писах, че предизвиквам всички италианки до 150коня атмосферки. Никого не съм нападал, никого не съм обидил нищо лошо не съм казал за италианските автомобили. Вие почнахте с обидите...Пак казвам... Никога никъде не съм казал, че карам най бързата кола... просто се случва да се гоня с италианки и става така, че побеждавам... последния път на 400м бях с кола отзаде от куве-то ... никъде не съм написал, че съм победил на 400... Просто пауара на Калибрата е след 120-130км и в движение... И за мен лично е много смешно оправдания от типа... Тя варви само на 400метра ... защото ако се засичем някъде с някой по магистралата или на дълго или в движение предполагам, че няма да ми каже - Мой дай да спрем от място да ги пробваме... Не съм целял никого да засегна, но просто тука ми се изсипахте целия форум срещу мен и ме нападате, аз естествено няма да стоя и да си мълча, защото вие първи започнахте, а после ме изкарахте мен виновен. В Опел форума никъде не съм написал нещо лошо към коя ли да е италианка Живи здрави!
                    Gtv

Коментар

toshkohpe написа:
                      Predatorsi написа:
                      .......
                      Ами сега е момента да ти кажа ,че си объркал форума!!!Ако не си забелязал тук ,да не кажа 100% ,но 90% от хората могат само да пишат!(за раздела Хайде да си премерим...конете! - смея да твърдя ,че другите раздели са повече от перфектни!!!)Много малко са тези които знаят какво къде и как!!!Гадно ми е да го призная ,но е така!!!Не знам по другите форуми как е ,но тук това е положението!!!Да не говорим ,че темите с резултат се превръщат в някаква говорилня от сорта на mIrc-а ,в която се обяснява на пича ,който е победил ,че е невъзможно това да стане и се вадят някакви каталози и става страшно!!!С други думи се обяснява как една десета от секундата няма как да се стопи и винаги ускорението на автомобилите е като в каталозите ,дори те да са 15-20 годишни!!!Бъди здрав ,кефиш ме!!!
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ММ от къде да започна?! Колеги, нормално е всеки да си тачи неговото повече, защото щом го е избрал, смята че това е правилния избор така, че няма значение кое колко гние и кое колко се чупи, защото всеки фен на всяка марка, си знае косурите и си ги оправя, нали затова е фен, нали затове си обича колата. А и е тъпо фиатаджиии да обесняват на опелджий , кое е по добро и кое не, както важи и обратното с пълна сила.. това мисля че стига като коментар НЕ по тематаПо темата, момчето което я пуска, пита дали няма бързи италиянки( в случая в Варна)?!?! Еми може и да има, но не се е показала , там където се събираме феновете. А ц20хе в Калибра е най-малката сила. В астра и Кадет е друго. Момчето не е казало, че е най-големия..просто добре вървяща Калибра, като падне от нещо пак ще пуснем клипче, не ни е срам да падамеИ аз паднах от КУ вето на Гого, кво срамно ли е ... спорта е важен А колегата, който питаше как така и колата(моята) която снима отзад минава алфите.. ми брат.. така става в тези случай.. в други може да не станеАе Живи и Здрави и намерете едно Пунто ХГТ 1,8 16в да го замерим с мен...За Варна говоря
                        Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

nik_ms написа:
                          ММ от къде да започна?! Колеги, нормално е всеки да си тачи неговото повече, защото щом го е избрал, смята че това е правилния избор така, че няма значение кое колко гние и кое колко се чупи, защото всеки фен на всяка марка, си знае косурите и си ги оправя, нали затова е фен, нали затове си обича колата. А и е тъпо фиатаджиии да обесняват на опелджий , кое е по добро и кое не, както важи и обратното с пълна сила.. това мисля че стига като коментар НЕ по тематаПо темата, момчето което я пуска, пита дали няма бързи италиянки( в случая в Варна)?!?! Еми може и да има, но не се е показала , там където се събираме феновете. А ц20хе в Калибра е най-малката сила. В астра и Кадет е друго. Момчето не е казало, че е най-големия..просто добре вървяща Калибра, като падне от нещо пак ще пуснем клипче, не ни е срам да падамеИ аз паднах от КУ вето на Гого, кво срамно ли е ... спорта е важен А колегата, който питаше как така и колата(моята) която снима отзад минава алфите.. ми брат.. така става в тези случай.. в други може да не станеАе Живи и Здрави и намерете едно Пунто ХГТ 1,8 16в да го замерим с мен...За Варна говоря
                          сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

toshkohpe написа:
                            Приятелю не се обиждай, но таблото на брава браво мареа мога да го сравня с това на дачия нова... и гледай да не се изтървеш в някой друг форум, защото ще предизвикаш достаа голям смях на потребителите... аз ще пусна една снимка на таблото ми отвътре... бъди така добър да ми пуснеш и на твоето :D че ми е интересно да видя качествените материали :D
                            брат не се обиждай ама това е отвратително и грозно табло.табло на неква дърта вектра.а колкото до таблото на браво брава и мареа.тука малко се пообърка.
                            fiat bravo 1.6 16v gt
                            fiat marea 1.9 8v jtd
                            fiat punto 1.7 td
                            fiat marea 1.6 16v

Коментар

superfiata написа:
                              toshkohpe написа:
                              Приятелю не се обиждай, но таблото на брава браво мареа мога да го сравня с това на дачия нова... и гледай да не се изтървеш в някой друг форум, защото ще предизвикаш достаа голям смях на потребителите... аз ще пусна една снимка на таблото ми отвътре... бъди така добър да ми пуснеш и на твоето :D че ми е интересно да видя качествените материали :D
                              брат не се обиждай ама това е отвратително и грозно табло.табло на неква дърта вектра.а колкото до таблото на браво брава и мареа.тука малко се пообърка.
                              Чак пък отвратително грозно ... Мен лично ми харесва, само контрола на климатроника не ми харесва
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

@!

Няма ли кой да заключи тая глупава тема? Скоро ще събера 2-те qv-та и ще видим. Защото истината е че калибрата пада и от двете. И ПАК ЩЕ ПАДНЕ. Каквоти и да приказва колегата истината си е истина. Не ми се обеснява какво каза момчето с другото qv относно гонките. Тоше скоро очаквай ПАК ДА ТЕ БИЯТ. А аз като гледам заради откровенността си ще получа бан. Заради една обида и то пишлеме А някой дето всяка втора дума е свързана с изхождане и с нареждане на италианките НИЩО. Явно има връзки сред управниците на форума.Може да пиша за последен път ама няма да ми пука защото ще съм казал истината. МРАЗЯ Някой който не е карал дадена кола да обсъжда и още по-малко да обижда. Фен съм на алфа и фиат както и ланча. Приемам шеги за тях НО такива направо се чудя как не са санкционирани още. Хайде със здраве и скоро очаквайте клипове калибра пада от QV и калибра пада от лада... Нали дизелите не са за гонки..
                                EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                                Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                                ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                                Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Working...
                                X