Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

италянеца пада от опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Респект

Janin_Jordan написа:
    Toshkohpe,ще кайа само едно :Deuchland
    Моля някой да преведе Момчета научете се да пишете пък тогава колите бре
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Колегите от тоя форум са си баш Италиянци(жабари) ... Надути и високомерни до безбожие.. слезте малко на земята..

Коментар

Atanas71 написа:
        Janin_Jordan написа:
        Май искаше да каже ДеуХланд юбер алес
        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Atanas71 написа:
          Janin_Jordan написа:
          хахаха момче случаино Janin_Jordan e колежка от форума втора ти като не я разбираш ас я разбирам !
          сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

BO написа:
            Колега, toshkohpe, то ясно, че не можеш да излезеш на глава с цял форум.Нали казваш за супер качеството на Опел и невероятните им материали, та чак си дал твоето табло.Аз да те питам това какво е на снимката, че много не мога да го видя хубаво Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
            И аз да се включа малко в спора... Преди няколко години имах един Кадет /с голяма буква е защото заслужаваше/, та колицата беше 82-ри набор с двигател 16 SH. За незапознатите матора е с карбуратор и е 90 к.с., 4-ри степенна скоростна кутия , но момчето правеше 200 км/ч всеки път като му подавах газ... и така нататък... мислех си, че Орел е велик автомобил.... дори нямаше и ръжда след втората година след основен кърпеж...., моят завинаги...., докато не видях една ДЕДРА и оглупях!!!Това беше истинския АВТОМОБИЛ!!!! Качвайки се в ДЕДРАТА разбрах, че досега съм се возил в каручка и съм седял на дървена пейка.../ карал съм и капка, калибра, астра, жектра и сенатор 3.0 24V/, като единствено сенатора беше една класа с комфорта и возията на ДЕДЪРА......до тук с предисторията...!Историята в автомобилния спорт е показала, че италианската инженерна мисъл няма равна...By constructor (1973-2009)Constructor Total SeasonsItaly Lancia 10 1974, 1975, 1976, 1983, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992France Peugeot 5 1985, 1986, 2000, 2001, 2002France Citroën 2003, 2004, 2005, 2008, 2009United States Ford 3 1979, 2006, 2007Japan Toyota 1993, 1994, 1999Japan Subaru 1995, 1996, 1997Italy Fiat 1977, 1978, 1980Germany Audi 2 1982, 1984France Alpine-Renault 1 1973United Kingdom Talbot 1981Japan Mitsubishi 1998...така че колеги не се връзвайте на орелчетата, те не са присъствали на такива знаменити победи и се радват много на такива смешни "победи"....!Успех на всички почитатели на автомобилните спортове!... а забравих да допълня, като говорите за "сток" имате ли впредвид, че има "сток" интегралета с кожени салони... дето... спирам вече!P.S. А управлението на климатитроника е като на бакшишите апарата за таксуване... Дължите 28 лева...!!!!
            Lancia Dedra 1.8 - "Ламята Петка" вече бивша любовница...!
            Дедра SW 1.9td 160D1000

Коментар

Eми прав си, но вече ставате много банални и смешни с опитите си да се самоизтъкнете...

Коментар

"geele76 написа:
                .........
                Виж сега мой, оценявам това което написа, но първо искам да те попитам какво общо има интегралето с тоз кошник "Дедъра"?? Освен само емблемата?! Какво общо имат рали автомобилите с тези каруци които ги караме ние???Не спорим кой автомобилен производител има повече признания по световния автомобилен спорт, ами спора е между два-три автомобила които ние простолюдието можем да си позволим ти ми изкарваш колко титли коя страна има в ВРЦ-то.Ами дай сега като Мерцедес почти нямат титли да ми кажеж, че дедрата е по кола от Ц-класата например а?Така, че за мен мнението ти няма нищо общо с темата.
                Gtv

Коментар

тази тема може да спечели приза за най бързо развиваща се в БГ форумите.колеги спрете се вече с тоя безмислен спор с това момче което сигурно друга кола не е карало освен ХЛОПЕЛ КОЛИБ(Р)А .
                  Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

toshkohpe написа:
                    "geele76 написа:
                    .........
                    Виж сега мой, оценявам това което написа, но първо искам да те попитам какво общо има интегралето с тоз кошник "Дедъра"?? Освен само емблемата?! Какво общо имат рали автомобилите с тези каруци които ги караме ние???Не спорим кой автомобилен производител има повече признания по световния автомобилен спорт, ами спора е между два-три автомобила които ние простолюдието можем да си позволим ти ми изкарваш колко титли коя страна има в ВРЦ-то.Ами дай сега като Мерцедес почти нямат титли да ми кажеж, че дедрата е по кола от Ц-класата например а?Така, че за мен мнението ти няма нищо общо с темата.
                    Ами ДЕДРАТА е повече кола от С класата!!!
                    Lancia Dedra 1.8 - "Ламята Петка" вече бивша любовница...!
                    Дедра SW 1.9td 160D1000

Коментар

sonicempire написа:
                      тази тема може да спечели приза за най бързо развиваща се в БГ форумите.колеги спрете се вече с тоя безмислен спор с това момче което сигурно друга кола не е карало освен ХЛОПЕЛ КОЛИБ(Р)А .
                      Mи човека си е много прав.. но вие подскачате,като ощипана госпожица... ми това показва колко сте неадекватни повечето... много глупави изказвания за врц-та интегралета и ала бала, нищо общо по темата.. нямам думи

Коментар

pogko написа:
                        sonicempire написа:
                        Mи човека си е много прав.. но вие подскачате,като ощипана госпожица... ми това показва колко сте неадекватни повечето... много глупави изказвания за врц-та интегралета и ала бала, нищо общо по темата.. нямам думи
                        И твойте 2 мнения също не са по темата. И за какво е прав ? Прочети ли темата в опел форума ? Там ни плюят яко,ама това е отделен въпрос.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                          И твойте 2 мнения също не са по темата. И за какво е прав ? Прочети ли темата в опел форума ? Там ни плюят яко,ама това е отделен въпрос.
                          Еми прав е с това че се изказва с доста по обективни мнения, от колкото да прави сравнения с Интеграле и нз си какво... а и човека си предложи да отидат на писта, и да се състезават с картове.. Но вие не.. "великите" алфаджиии..Айде на улицата да се състезаваме... заради такива като вас умират хора !!!!!!!!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                            моля моля, двете клипчета които са пуснати в темата , как кв-то пада от калибрата ти, не са на мойта кола. пак спокойно след няколко дена ще излезем аз другата алфа(дето е на двете клипчета) и за назидание едно девойче и ще видим кой кого и как....ай със здраве
                            ти си надежадата покажи на тея ******* от опел как се кара и да ги разбиеш ! плс искам да бъда оператор ! Колега, внимавай с думичките! Следва предупреждение!Модераторски екип на fiat-bg.org
                            сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

!

pogko написа:
                              Princo написа:
                              Еми прав е с това че се изказва с доста по обективни мнения, от колкото да прави сравнения с Интеграле и нз си какво... а и човека си предложи да отидат на писта, и да се състезават с картове.. Но вие не.. "великите" алфаджиии..Айде на улицата да се състезаваме... заради такива като вас умират хора !!!!!!!!!
                              Абе каква писта какви картове? Кви улици? Естествено че ако се навие да кара пътя ще е затворен да не сме малоумни да караме в трафика. Приказвате без да знаете..
                              EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                              Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                              ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                              Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

kristo0o_m написа:
                                Atanas71 написа:
                                Janin_Jordan написа:
                                хахаха момче случаино Janin_Jordan e колежка от форума втора ти като не я разбираш ас я разбирам !
                                Втора колежка от форума Ок , нищо не ми обеснявай
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X