-Kris- написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
италянеца пада от опел
Collapse
Заключена тема
X
X
-
toshkohpe написа:-Kris- написа:BO написа:Аз да те питам това какво е на снимката, че много не мога да го видя хубаво Yellow_Flash_Colorz_PDT_07сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
моля моля, двете клипчета които са пуснати в темата , как кв-то пада от калибрата ти, не са на мойта кола. пак спокойно след няколко дена ще излезем аз другата алфа(дето е на двете клипчета) и за назидание едно девойче и ще видим кой кого и как....ай със здравеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
!
Ако продължаваш да ми говориш така ще дойда и ти ще се НАС...Ш. Пишлеме. Отивай си лягай щото ти дойде часа.. И не ми приказвай за измислен свят щото твоя е измисления. Такива като тебе трябва да ги забранят със закон. То си има места ама някой трябва да те закара. Там ще си с други заблудени от живота. Ти явно си крайно разстроена личност и въобще не вярваш в шофьорските си умения за да искаш само на драг да се гониш. Ама то е по-добре щото такива рейсъри са опасни по пътищата... И Повече не се изказвай че някой се е на...л защото единствения объркан си ти... .1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orgEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
BUMAR написа:Красота...........33S16
Коментар
-
Колеги, що му се връзвате на Хлопелджията. Че Калибрата е пръчка, ок, съглсен съм.Но има ли значение италианец ХлОпел или ВАГина.Да не забравяме че това не са състезателни автомобили и пътищата ни никак не приличат на писти. Благодарение на такива рацери гоним 1000 жертви на година при ПТП-та.Нека сме разумни и не ставаме част от тази статистика
Коментар
-
toshkohpe написа:-Kris- написа:BO написа:Аз да те питам това какво е на снимката, че много не мога да го видя хубаво Yellow_Flash_Colorz_PDT_07A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Пича направо ги е точкувал с по 7-8 автовоза италианските чикий ! Бравооооооо ! П.П Да припадат,нека да припадат ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
gelew написа:Опелите си вървят и тва е няма HPE-та няма бравовци не съм сигурен за някое добро Sedici но пак с тоя LET 204 коня сток кърти бая кочиниFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар