Fiat_Alfa_Fen написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
италянеца пада от опел
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Gtv
-
!
toshkohpe, ако някой е каруцар и в опел да се качи и в мерцедес ще е калпава кола. АЗ нямам никви тампони за смяна (явно ти имаш щом питаш)!! За най-бързите коли не са алфа но не е и опел. Даже опел е няколко места след алфа. И как по-точно си качаш адреналина с драг-а? Аз и племенника ми който е на 3 да кача в колата и той може да дава газ без да му пука. Адреналин има в завой или поне заобикаляне на нещо абе някво движение изобщо. Или за теб адреналина идва от въпроса: Дали ще ми взлезе 3-та, дали ще ми стигне бензина. Ще издържи ли колата. Прав си и това е адреналин. Хайде тези дни ще ти пратя една мадама с лада. Да видим двете пълнолетни коли как ще се представят.EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
toshkohpe написа:изплакна ли очите? нека карам опел а ти си карай луксозния фиат... ако искаш мога да сложа снимка и отвънка, но няма защото е много ръждиваПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:toshkohpe, ако някой е каруцар и в опел да се качи и в мерцедес ще е калпава кола. АЗ нямам никви тампони за смяна (явно ти имаш щом питаш)!! За най-бързите коли не са алфа но не е и опел. Даже опел е няколко места след алфа. И как по-точно си качаш адреналина с драг-а? Аз и племенника ми който е на 3 да кача в колата и той може да дава газ без да му пука. Адреналин има в завой или поне заобикаляне на нещо абе някво движение изобщо. Или за теб адреналина идва от въпроса: Дали ще ми взлезе 3-та, дали ще ми стигне бензина. Ще издържи ли колата. Прав си и това е адреналин. Хайде тези дни ще ти пратя една мадама с лада. Да видим двете пълнолетни коли как ще се представят.Gtv
Коментар
-
Ха ха колеги още ли се забавлявате с Опел-терминатора. Доста ни развесели :D но все още е на второ място при рацерите има още много хляб да яде докато стигне БебокаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
biker_81 написа:Само не разбрах какво точно имаш против таблото на мареа ?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
toshkohpe написа:Fiat_Alfa_Fen написа:toshkohpe, ако някой е каруцар и в опел да се качи и в мерцедес ще е калпава кола. АЗ нямам никви тампони за смяна (явно ти имаш щом питаш)!! За най-бързите коли не са алфа но не е и опел. Даже опел е няколко места след алфа. И как по-точно си качаш адреналина с драг-а? Аз и племенника ми който е на 3 да кача в колата и той може да дава газ без да му пука. Адреналин има в завой или поне заобикаляне на нещо абе някво движение изобщо. Или за теб адреналина идва от въпроса: Дали ще ми взлезе 3-та, дали ще ми стигне бензина. Ще издържи ли колата. Прав си и това е адреналин. Хайде тези дни ще ти пратя една мадама с лада. Да видим двете пълнолетни коли как ще се представят.
Коментар
-
Колеги изгнили или не има опелчета, които си вървят, както и фиатки. Аз лично съм се пробвал с парахода с калибра 2.0 115к.с. мисля че беше. До 3 та го държах, но натам нестава, хапна си ме. Калибрата все пак 220 си ги прави без проблем. Та така ще се намери някой да понатупа и опелчето, зависи много и от шофьори, не само возилото е фактор.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
[quote="toshkohpe"]Fiat_Alfa_Fen написа:toshkohpe, ако някой е каруцар и в опел да се качи и в мерцедес ще е калпава кола. АЗ нямам никви тампони за смяна (явно ти имаш щом питаш)!! За най-бързите коли не са алфа но не е и опел. Даже опел е няколко места след алфа. И как по-точно си качаш адреналина с драг-а? Аз и племенника ми който е на 3 да кача в колата и той може да дава газ без да му пука. Адреналин има в завой или поне заобикаляне на нещо абе някво движение изобщо. Или за теб адреналина идва от въпроса: Дали ще ми взлезе 3-та, дали ще ми стигне бензина. Ще издържи ли колата. Прав си и това е адреналин. Хайде тези дни ще ти пратя една мадама с лада. Да видим двете пълнолетни коли как ще се представят.EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Fiat_Alfa_Fen написа:toshkohpe написа:Fiat_Alfa_Fen написа:toshkohpe, ако някой е каруцар и в опел да се качи и в мерцедес ще е калпава кола. АЗ нямам никви тампони за смяна (явно ти имаш щом питаш)!! За най-бързите коли не са алфа но не е и опел. Даже опел е няколко места след алфа. И как по-точно си качаш адреналина с драг-а? Аз и племенника ми който е на 3 да кача в колата и той може да дава газ без да му пука. Адреналин има в завой или поне заобикаляне на нещо абе някво движение изобщо. Или за теб адреналина идва от въпроса: Дали ще ми взлезе 3-та, дали ще ми стигне бензина. Ще издържи ли колата. Прав си и това е адреналин. Хайде тези дни ще ти пратя една мадама с лада. Да видим двете пълнолетни коли как ще се представят.Gtv
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар