toshkohpe написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
италянеца пада от опел
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Atanas71 написа:toshkohpe написа:Нали се сещате, че докато изгние моя опел вие ще карате Браво 1.6 16в модел 2021г. ще сте на 3ти основен ремонт и ще пускате още тук темички от сорта "Браво 1.6 срещу Дачия Логан" и след 2 години пак бравото ще е на цената на Калибрата... така е истината е малко горчива за вас... но все пак се надявам да е преглътнете На клиповете се вижда реалността... който каквото иска да си мисли Отностно новите дизели на Опел... опел никога не са имали хубави дизелови мотори и това е политика на фирмата Нищо лошо не съм казал за италианските турбо мотори... били те бензинови или дизеловиGtv
Коментар
-
!
toshkohpe написа:Нали се сещате, че докато изгние моя опел вие ще карате Браво 1.6 16в модел 2021г. ще сте на 3ти основен ремонт и ще пускате още тук темички от сорта "Браво 1.6 срещу Дачия Логан" и след 2 години пак бравото ще е на цената на Калибрата... така е истината е малко горчива за вас... но все пак се надявам да е преглътнете На клиповете се вижда реалността... който каквото иска да си мисли Отностно новите дизели на Опел... опел никога не са имали хубави дизелови мотори и това е политика на фирмата Нищо лошо не съм казал за италианските турбо мотори... били те бензинови или дизеловиEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Кажи сега пък ти с бързата алфа - защо я продаваш? Колко лампи и светят на таблото? Предлагам ти да смениш скоростния лост, че не приляга на една кола на 106000км да е оръфан като сирене. И давай по темата - виж заглавието колегата ти го каза.... или просто няма вече какво да пишеш и пишеш само изтъркани простотии?Gtv
Коментар
-
toshkohpe написа:Atanas71 написа:toshkohpe написа:Нали се сещате, че докато изгние моя опел вие ще карате Браво 1.6 16в модел 2021г. ще сте на 3ти основен ремонт и ще пускате още тук темички от сорта "Браво 1.6 срещу Дачия Логан" и след 2 години пак бравото ще е на цената на Калибрата... така е истината е малко горчива за вас... но все пак се надявам да е преглътнете На клиповете се вижда реалността... който каквото иска да си мисли Отностно новите дизели на Опел... опел никога не са имали хубави дизелови мотори и това е политика на фирмата Нищо лошо не съм казал за италианските турбо мотори... били те бензинови или дизеловиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Пичове, не се ебавайте с C20XE, щото талянците още не са изкарали толкова-читав двигател. Че ламарините гният - ми гният си, това им е кусура на дъртите Опели...че и на повечето коли на техните години. И да, така е, има риск да паднеш със седалката на пътя, ама като видите как стокови кадето C20XE дърпат разни купета с мурбота, друга песен ще запеете3.0CRD
Коментар
-
Приятелю не се обиждай, но таблото на брава браво мареа мога да го сравня с това на дачия нова... и гледай да не се изтървеш в някой друг форум, защото ще предизвикаш достаа голям смях на потребителите... аз ще пусна една снимка на таблото ми отвътре... бъди така добър да ми пуснеш и на твоето :D че ми е интересно да видя качествените материали :DGtv
Коментар
-
toshkohpe написа:Ти ли , ти ли не си запознат с тези услуги По последни данни опелчетата се продават като екстра в багажника с телоподаващо и бонус към него няколко ролки тел , бутилка СО2 и комплект калници с прагове. По-малко се претеснява от колкото като се вози в Опел , там риска е да паднеш заедно със седалката на пътя . Също и не малкото случай от Ръждата да се разцепи купето и да излезе полуоската от кутията на някой завои . Но вие сте свикнали с това за вас е ежедневие За пласмасите в Мареата какво да ти кажа , добре изглеждат в купето всичко е изработено със стил пораждащ завис в опелджийте. При вас пласмасите понеже са евтино рецикле и изглеждат доста грозно са ги тапицирали с евтин плат и булана , както и така познатата на всички ни "кожа" Която всъщност е минала много в страни от кожата , но нали все пак я ползват като компенсация за бързо изпаряващото се купе. РЪЖДАТА е непреодолим фактор във всеки опел , кошмар който ви преследва в сънищата от който няма отърваване. Искренно ви съчувствам и ако разбера нещо ново за предпазване на купетата ви от ръжда ще пиша. При Мареата този проблем е решен с поцинковане на купето , но при вас трябват антибиотици против РЪЖДАТА :DПичове, не се ебавайте с C20XE, щото талянците още не са изкарали толкова-читав двигател. Че ламарините гният - ми гният си, това им е кусура на дъртите Опели...че и на повечето коли на техните години.И да, така е, има риск да паднеш със седалката на пътя, ама като видите как стокови кадето C20XE дърпат разни купета с мурбота, друга песен ще запеете CoolФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Абе вие ръжда с гъбки ли хапвате или сте мазохисти??? Какъв двигател е ХЕ-то??? Извънземен ли??? Бие когато е качен в Астра Ф или Кадет, на Калибра е "страаашно" силен, пуснете Калибра/Астра с екотек-а с/у Ку-вето - и снимайте от студио за игрални филми Бояна.....А ти вайпър ли си кой си - кажи кви лампи ти свтетеха на таблото на Крома-та? А и щото си много пилот и 2 пъти я челастри и на 2-рия път и е*а майката....
Коментар
-
toshkohpe написа:Приятелю не се обиждай, но таблото на брава браво мареа мога да го сравня с това на дачия нова... и гледай да не се изтървеш в някой друг форум, защото ще предизвикаш достаа голям смях на потребителите... аз ще пусна една снимка на таблото ми отвътре... бъди така добър да ми пуснеш и на твоето :D че ми е интересно да видя качествените материали :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Колега,на две състезания ,на пистата в Калояново ,съм имал пряк двубой със Опели.Единия беше бяла варненска Вектра.Имаше два състезателни номера,защото я караха двама състезатели.Може и да ги познаваш.Оглозгана сериозно,за да я олекотят и тръгне малко от малко.Сега се опитвам да изрова времената.На обиколка им слагам по около две секунди.Аз карах Типо-седичи.Ако си разбирач,би трябвало да разбереш колко са две секунди за има-няма два километра. Бъди по-скромен в изказванията си.Не се знае на какъв карач и кола ще попаднеш.Обещавам ти най-тържествено,при следващото ми идване във Варна да се видим и да премерим сили.Имам една лека руско-италианска изненада(изгнило руско купе с невървящ италиански мотор) за немските самолети.Слабо ме интересува имаш ли чип,генерация,седалки или други увеличаващи мощността аксесоари.Лошото е,че покрай празниците качих малко килограми и трудно влизам в седалката,но ще се жертвам един път.Ще ти оставя телефонен номер на ЛС.Съгласен ли си?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Колега,на две състезания ,на пистата в Калояново ,съм имал пряк двубой със Опели.Единия беше бяла варненска Вектра.Имаше два състезателни номера,защото я караха двама състезатели.Може и да ги познаваш.Оглозгана сериозно,за да я олекотят и тръгне малко от малко.Сега се опитвам да изрова времената.На обиколка им слагам по около две секунди.Аз карах Типо-седичи.Ако си разбирач,би трябвало да разбереш колко са две секунди за има-няма два километра. Бъди по-скромен в изказванията си.Не се знае на какъв карач и кола ще попаднеш.Обещавам ти най-тържествено,при следващото ми идване във Варна да се видим и да премерим сили.Имам една лека руско-италианска изненада(изгнило руско купе с невървящ италиански мотор) за немските самолети.Слабо ме интересува имаш ли чип,генерация,седалки или други увеличаващи мощността аксесоари.Лошото е,че покрай празниците качих малко килограми и трудно влизам в седалката,но ще се жертвам един път.Ще ти оставя телефонен номер на ЛС.Съгласен ли си?Gtv
Коментар
-
toshkohpe написа:Кажи сега пък ти с бързата алфа - защо я продаваш? Колко лампи и светят на таблото? Предлагам ти да смениш скоростния лост, че не приляга на една кола на 106000км да е оръфан като сирене. И давай по темата - виж заглавието колегата ти го каза.... или просто няма вече какво да пишеш и пишеш само изтъркани простотии?EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар