Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

италянеца пада от опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

италянеца пада от опел

аре тука нали колите ви мнгоо вървят в тая тема италянските бегачки стават по 1000 к.с http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...howtopic=64904 е ? ас немога да си го обесня а вие можете ли ?
    сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Пада ама друг път.... Просто тази калибра дето я гледаме от клипчетата не се е случила на читава италианка. Да видим тогава кой-кого
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
      Пада ама друг път.... Просто тази калибра дето я гледаме от клипчетата не се е случила на читава италианка. Да видим тогава кой-кого
      Ееее евала

Коментар

Ми то в цяла Варна няма една читава италианка бре... Ако пообиколя София и Пловдив ще вземе да стане така, че в цяла България да няма
        Gtv

Коментар

Споко колеги, ще издъхнат XE.NE,LET-овете след някоя година и друга песен ще запеят Aааа те почнаха да я пеят, не случайно ползват НАШИ дизелови агрегати.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Споко колеги, ще издъхнат XE.NE,LET-овете след някоя година и друга песен ще запеят Aааа те почнаха да я пеят, не случайно ползват НАШИ дизелови агрегати.
            Незнам,но досега не съм чул някое NE,ХЕ или LET да е издъхнало ....
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Има време, на възраст са вече.Майтапа настрани, но са добри двигатели имам много лични наблюдения над NE.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

!

Падат ама друг път. Гришата го ошамари до 3-та. Явно не са се разбрали колко ще се гонят щото след 400-тния метър гришата пусна газта. То се вижда... Ама нека да си вярват че върви калибрата. То мечтите са безплатни. Някой ден ще разберат че са в грешка
                EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

emzo написа:
                  Има време, на възраст са вече.Майтапа настрани, но са добри двигатели имам много лични наблюдения над NE.
                  Защо се захващаш да им обесняваш как стоят нещата след като те самите не могат да го проумеят. Големия претендент Опел в темата се произвежда до 96г. и покрива незнайни еко-норми Италианките с които се е дърпал са производство след 96г. когато влиза задължително Евро-2. Това от само себе си подсказва че софта така е програмиран че във всички режими да подържа еко-норми отговарящи на Евро-2 :D С това естествено че стават по-тромави спрямо конкурента в случая. Някой ще ми отговори ли съществували това : хе , ме , ре , жси и други с такива показатели на ускорение след 96г. След тази година какви бегачки имат ? щом се налага вече да покриват стандартно Евро 2 , 3 ......
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Работя в опел и лично съм се убедил, че след подаване на гас новите им мотори си мислят "Ама сега ли да тръгна?!" и следва пауза в мисленето2-3 секунди и се появява някакъв опит за ускорение говоря за бензиновите агрегати, без 20лех мотора
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                      Работя в опел и лично съм се убедил, че след подаване на гас новите им мотори си мислят "Ама сега ли да тръгна?!" и следва пауза в мисленето2-3 секунди и се появява някакъв опит за ускорение говоря за бензиновите агрегати, без 20лех мотора
                      Можеш ли да кажеш с точност ХЕ двигател коя година го спират от производство
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

То се вижда колко Кадета и Вектри има по улиците и нямат никакви проблеми хората и се вижда колк типота и темпри има както и 155ци :D Сами си правете разсъжденията... след 10години пак ще е същото :D
                        Gtv

Коментар

След 10 години ли ? ....... Ръждата не прощава.Нищо не каза за дизеловите агрегати
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

toshkohpe написа:
                            То се вижда колко Кадета и Вектри има по улиците и нямат никакви проблеми хората и се вижда колк типота и темпри има както и 155ци :D Сами си правете разсъжденията... след 10години пак ще е същото :D
                            Блаженни са вярващите ....особедно като се надъхват сами. Ти май изобщо не си разбрал колегата emzo какво има в предвид в поста си. Всеки случай не говори за физическо оцеляване на Опелити , но като се има в предвид че си носят една типична черта която ги изяжда от към купе и физическото оцеляване е под въпрос

Коментар

Нали се сещате, че докато изгние моя опел вие ще карате Браво 1.6 16в модел 2021г. ще сте на 3ти основен ремонт и ще пускате още тук темички от сорта "Браво 1.6 срещу Дачия Логан" и след 2 години пак бравото ще е на цената на Калибрата... така е истината е малко горчива за вас... но все пак се надявам да е преглътнете На клиповете се вижда реалността... който каквото иска да си мисли Отностно новите дизели на Опел... опел никога не са имали хубави дизелови мотори и това е политика на фирмата Нищо лошо не съм казал за италианските турбо мотори... били те бензинови или дизелови
                              Gtv

Коментар

Working...
                              X