toshkohpe написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
италянеца пада от опел
Collapse
Заключена тема
X
X
-
идхфдси
чета чета и все на смях ме избива ... ся квото и да си говорим опелчетата си понаварвяват ... всички коли си имат + и - и тоя спор може да се води още 1 година....а относно гонките Тоше искам пак да се пробраме с теб и с Ники щото си изчистих инжекторите и от теб ще падна с доста по малко от предния пат ... а Относно Ники ... някаде четах че тази астричка не е мн сток както тои тварди ... И с него искам гонка и си мисля че този пат ще го взема ... Но момчета нека не се лъжем хе-тата са едни от от най-барзите 150сятки и мн лесно и евтино стават още по барзи...ся да не ми кажете че сам някав опел фен или нз си кво ... НЕ САМ НЯКАВ ФАНАТИК И НЕРОБУВАМ НА МАРКИ....а относно фиат - моя е с окачване и доста кофти си вози ... харчи доста ... и наистина са прекалили с пластмасата... Но пък карам кола 99 година с много екстри с доста добро поведение на патя и невероятен звук... кола която може да ти достави доста удоволствия и е с доста добри формиии наи важното колата ми струва има няма 3 бона което е почти нищо за това което предлага
Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=ViUhy-Gvy4cима и от 0-100 и за двете коли в youtube.comкогато и кадето и да правите гонки просто внимаваите
има и други учстници по платното за движение
Коментар
-
Хахде зая колегата дето се нерви на правопис ......DeutschlandВелика страна с велики автомобили.На мен единственото ми успокоение е че на булида от Ф1 на носа пи6е Фиат.......ама толкоз.....ама друго си е Бабинка Калибра да ти ревне с тоя зверски глас........
уххххххх,настръхнах.Мога да прилойа о6те клип4ета на тая сива зверкиня дето наказва пак няколко италианеца.....
Коментар
-
Janin_Jordan написа:Хахде зая колегата дето се нерви на правопис ......DeutschlandВелика страна с велики автомобили.На мен единственото ми успокоение е че на булида от Ф1 на носа пи6е Фиат.......ама толкоз.....ама друго си е Бабинка Калибра да ти ревне с тоя зверски глас........
уххххххх,настръхнах.Мога да прилойа о6те клип4ета на тая сива зверкиня дето наказва пак няколко италианеца.....
Стегни се малко , все пак това което пишеш ще го четат доста хора
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Trojaneca написа:rex_nik1 написа:http://www.youtube.com/watch?v=ViUhy-Gvy4cима и от 0-100 и за двете коли в youtube.comкогато и кадето и да правите гонки просто внимаваите
има и други учстници по платното за движение
Got nos?
Коментар
-
Janin_Jordan написа:Хахде зая колегата дето се нерви на правопис ......DeutschlandВелика страна с велики автомобили.На мен единственото ми успокоение е че на булида от Ф1 на носа пи6е Фиат.......ама толкоз.....ама друго си е Бабинка Калибра да ти ревне с тоя зверски глас........
гЪзарията е голяма нали?? искам и аз селско Ферари дайте ми едно давам ламарина за кърпене за едно такова.
Коментар
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Janin_Jordan написа:Хахде зая колегата дето се нерви на правопис ......DeutschlandВелика страна с велики автомобили.На мен единственото ми успокоение е че на булида от Ф1 на носа пи6е Фиат.......ама толкоз.....ама друго си е Бабинка Калибра да ти ревне с тоя зверски глас........
fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
popara801 написа:Ако действително тази калибра е 150 коня и се пусне с читава Мареа 155 коня,италианката ще победи.3.0CRD
Коментар
-
Вижте, моето мнение сравнена с КуВе-то (неправилно!) е че на 400 метра при ав-ли в добро техническо състояние и добри водачи Алфа-та е отпред, но при скорости над 160-180 км/ч няма да ме очуди обратния развой на нещата.Нормално - вижте коеф. на обтекаемост при двете коли и сами ще си отговорите! Иначе разликата като аграгати в сток състояние (единия покрива Е2, другия Е0 или Е1) не е в никакъв случай голяма, друг е въпроса че за доработки по-добър е опел-ския агрегат. Виж за 2.0 16В мотора на Фиат може да се говори много и това че няма много хора които да се заиграват с него не означава че има по-малък потенциал от ХЕ-то
Коментар
-
superfiata написа:popara801 написа:Janin_Jordan написа:Хахде зая колегата дето се нерви на правопис ......DeutschlandВелика страна с велики автомобили.На мен единственото ми успокоение е че на булида от Ф1 на носа пи6е Фиат.......ама толкоз.....ама друго си е Бабинка Калибра да ти ревне с тоя зверски глас........
дори на старт да закаснее което е нормално 20 в да ускори леко по бавно от 16 в то след това шанса е 0 филмчета има не е като да няма
а далие е на 3 цилиндара или на 2 или е изпуснал 2-ра вапрос и на умения ама мареята я взе с доста
това е клипче правено както си трябва междо две равностойни коли и се видя резултата
Коментар
-
а неповторими бегачки........ пък колко до клипчетата и ас мога да намеря как италянеца налга и наказва с неповторимата си тежест !!!!!! но това си е друг въпрос...!!
сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар