Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

италянеца пада от опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

-Kris- написа:
    BO написа:
    Аз да те питам това какво е на снимката, че много не мога да го видя хубаво Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
    е тука си вкара авто гол
    Въобще не ми се обеснява... BUMER кажи от къде го купи този волан, че адски много ме кефи брат.... много е красив :D Мисля, че доста ще ходи и на моята КРАСОТА КРАСОТА
    Gtv

Коментар

toshkohpe написа:
      -Kris- написа:
      BO написа:
      Аз да те питам това какво е на снимката, че много не мога да го видя хубаво Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      е тука си вкара авто гол
      Въобще не ми се обеснява... BUMER кажи от къде го купи този волан, че адски много ме кефи брат.... много е красив :D Мисля, че доста ще ходи и на моята КРАСОТА КРАСОТА
      еи само едно щи кажа италянеца никои неможе да се опре по дизаин..! второ както някои казаха някои Гришата го ошамари до 3-та щото след 400-тния метър гришата пусна газта. То се вижда..... и трето колко пари струват едни прагове за опел и защо гние опел ?? и се пак италянеца веднъж прави кола да ти дам номера на един мои бояджия?
      сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

моля моля, двете клипчета които са пуснати в темата , как кв-то пада от калибрата ти, не са на мойта кола. пак спокойно след няколко дена ще излезем аз другата алфа(дето е на двете клипчета) и за назидание едно девойче и ще видим кой кого и как....ай със здраве
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

kristo0o_mБраво брато, кажи къде да се видим да ми дадеш номера, хем да ми обесниш пак кое как става
          Gtv

Коментар

!

Ако продължаваш да ми говориш така ще дойда и ти ще се НАС...Ш. Пишлеме. Отивай си лягай щото ти дойде часа.. И не ми приказвай за измислен свят щото твоя е измисления. Такива като тебе трябва да ги забранят със закон. То си има места ама някой трябва да те закара. Там ще си с други заблудени от живота. Ти явно си крайно разстроена личност и въобще не вярваш в шофьорските си умения за да искаш само на драг да се гониш. Ама то е по-добре щото такива рейсъри са опасни по пътищата... И Повече не се изказвай че някой се е на...л защото единствения объркан си ти... .1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org
            EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
            Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
            ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
            Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Готин не ме заплашвай и не ми викай пишлеме ами първо виж какво пишеш и виж пак как си противоречиш. И като дойдеш най много да ми се усмихнеш. Казах ти повече да не ме занимаваш с психическите ти проблеми... Предлагаш да се гоним в завои и проходи после аз съм бил опасен по пътищата.
              Gtv

Коментар

BUMAR написа:
                Красота...........
                Ти сериозно ли, или това е неумел опит за шега? Снимката показва един ОТВРАТИТЕЛЕН волан Type-R на фона на евтин и заоблен пластмасов интериор То си има различни вкусове естествено, но това ващо опира до мазохизъм. Пак да повторя, съжалявам ако е било шега с цел усмиване на интериора
                33S16

Коментар

Колеги, що му се връзвате на Хлопелджията. Че Калибрата е пръчка, ок, съглсен съм.Но има ли значение италианец ХлОпел или ВАГина.Да не забравяме че това не са състезателни автомобили и пътищата ни никак не приличат на писти. Благодарение на такива рацери гоним 1000 жертви на година при ПТП-та.Нека сме разумни и не ставаме част от тази статистика
                  Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                  ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                  ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                  ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

toshkohpe написа:
                    kristo0o_mБраво брато, кажи къде да се видим да ми дадеш номера, хем да ми обесниш пак кое как става
                    кои неща да ти обесня че италенеца няма спор в дизаина , италянеца прави едни от наи бързите коли....
                    сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Опелите си вървят и тва е няма HPE-та няма бравовци не съм сигурен за някое добро Sedici но пак с тоя LET 204 коня сток кърти бая кочини
                      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

75лв волана,25лв фланец. В повечето магазини за автоаксесоари ги има.
                        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

toshkohpe написа:
                          -Kris- написа:
                          BO написа:
                          е тука си вкара авто гол
                          Неудобен въпрос, знам
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Пича направо ги е точкувал с по 7-8 автовоза италианските чикий ! Бравооооооо ! П.П Да припадат,нека да припадат ...
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

gelew написа:
                              Опелите си вървят и тва е няма HPE-та няма бравовци не съм сигурен за някое добро Sedici но пак с тоя LET 204 коня сток кърти бая кочини
                              Да слагаме тогава Integrale-тата???Щото ако става въпрос за СТОК коли едно Integrale ще ги остави доста замислени...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Респект

Toshkohpe,ще кайа само едно :Deuchland

Коментар

Working...
                                X