v1per написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
италянеца пада от опел
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VooDoo написа:v1per написа:и пак най-бързия фиат или алфа или ланча в момента пак е по-бавна от най-бързия опел :D Така че развитието ни може да е спряло по въпроса отностно бързината ама вашето въобще не е почвало :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
8C е Толкова Алфа... сглобява се в завод на Мазерати, използва платформа на Мазерати, слагат и двигател на Мазерати... Много лесно може да се купи един Корвет ЗР1 и да му се лепнат едни емблеми на Опел... същата работа :DЕдинствената и най-бърза кола която ще си остане сигурно и за напред е Интегралето ...И защо да заключват темата? Не сме избягали до толкова от заглавието... Нека да остане отворена а когато има нови жертви на бавната калибра ще ви пусна един поздрав с клиповеGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:8C е Толкова Алфа... сглобява се в завод на Мазерати, използва платформа на Мазерати, слагат и двигател на Мазерати... Много лесно може да се купи един Корвет ЗР1 и да му се лепнат едни емблеми на Опел... същата работа :DЕдинствената и най-бърза кола която ще си остане сигурно и за напред е Интегралето ...И защо да заключват темата? Не сме избягали до толкова от заглавието... Нека да остане отворена а когато има нови жертви на бавната калибра ще ви пусна един поздрав с клиповеSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Ти защо говориш без да си се информирал малко .Тази Алфа как трябва да я гледаме като сериен автомобил ли??? Сподели колко бройки са произведени и какъв е този сериен автомобил който искаш да го изкараш чудо невиждано а пък е само 500 бройки.Едва само 500 човека са се прекарали даси го взематThe Alfa Romeo Competizione is a sports car produced by Italian automaker Alfa Romeo. It was first presented as a CONCEPT car at the 2003 Frankfurt Motor Show and later released for sale for the 2007 model year. 2003 излиза като прототип и след още някъкви си 4 години развитие я пускат за свободна продажба обаче има некакви си 500 бройки продадени общо!А и не се закачай и с Корвет без да си чел хем неставаш от компа хем ръсиш сладкодумни приказки или и на Корвет ще намериш опонент да но няма да е твоя ФЯТ затова слез на земята и гледай реално на нещатаТова е убиеца направен от Шваба и вече 20 години всяка машина му е слаба!!! GSi16V
Коментар
-
В тази тема коментират повече хора от Хлопел форума отколкото ние.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
!
v1per написа:Тука говорим за сток автомобили, с изключения за твоята супер бърза алфа дето уж не искаш да се пускаш с мен защото се чупела, а е пускаш с ладички... Айде кажи ми сега това как го тълкуваш :D Ако беше катил до сега да беше излязъл с алфата ти и да ме разцепиш и после да кажеш резултата, но не ти стиска това е проблема... Пък да неговорим, че на никито Астрата ще те разцепи на 400м. :Dп с да те питам алфата пали ли хахахах или е паметник пред блока :DEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
1.Тогава Никито беше с 16ки, ако излезете сега единственото нещо което ще можеш е да гледаш е табелката му ГСИ 16В 2.2.И пак не ми отговори.... пали ли алфата на -11 :D3.За картингите, качва се някой първи на единия дава най-добро време, после другия сяда на същия картинг и той дава най-добро време. 4.Отностно завоите, аз няма да се гоня на проходи, когато знам, че има насрещно движещи се автомобили.5.Щом си с малко пред никито на 400м, докато той беше с 16ките, значи ще те разпоря съвсем (400, 1км, в движение)GTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
-
astra_16V написа:Ти защо говориш без да си се информирал малко .Тази Алфа как трябва да я гледаме като сериен автомобил ли??? Сподели колко бройки са произведени и какъв е този сериен автомобил който искаш да го изкараш чудо невиждано а пък е само 500 бройки.Едва само 500 човека са се прекарали даси го взематThe Alfa Romeo Competizione is a sports car produced by Italian automaker Alfa Romeo. It was first presented as a CONCEPT car at the 2003 Frankfurt Motor Show and later released for sale for the 2007 model year. 2003 излиза като прототип и след още някъкви си 4 години развитие я пускат за свободна продажба обаче има некакви си 500 бройки продадени общо!А и не се закачай и с Корвет без да си чел хем неставаш от компа хем ръсиш сладкодумни приказки или и на Корвет ще намериш опонент да но няма да е твоя ФЯТ затова слез на земята и гледай реално на нещатаSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:Градски, кой е на-бързия "Опел", който се произвежда в момента?3.0CRD
Коментар
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:Чупи се единствено калибрата ти. С никито на 400м бях с малко пред него и после над 170 го минах с повече. Сега пак ще го мина защото смених гумите и тези вече стават за нещо.....Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
Големия претендент Опел в темата се произвежда до 96г. и покрива незнайни еко-норми Италианките с които се е дърпал са производство след 96г. когато влиза задължително Евро-2. Това от само себе си подсказва че софта така е програмиран че във всички режими да подържа еко-норми отговарящи на Евро-2 С това естествено че стават по-тромави спрямо конкурента в случая. Никой не ми отговори съществували това : хе , ме , ре , жси и други с такива показатели на ускорение след 96г. След тази година какви бегачки имат ? щом се налага вече да покриват стандартно Евро 2 , 3 ...... Иначе големи компетенции сте , но никой не се запита този двигател като е толкова сполучлив защо е спрян от производство в този си вид Разни опелджии се регват тук през час и ви палят фитилите със столетни модели и всичко наред рипа да прави заключения. Просто спрете да пишете в тази тема , защо трябва да разнообразяваме сивото ежедневие в Опел форума . Оставете ги да гинат от скука жално гледащи влажното време носещо със себе си оня бацил по техните коли който ги изяждаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Големия претендент Опел в темата се произвежда до 96г. и покрива незнайни еко-норми Италианките с които се е дърпал са производство след 96г. когато влиза задължително Евро-2. Това от само себе си подсказва че софта така е програмиран че във всички режими да подържа еко-норми отговарящи на Евро-2 С това естествено че стават по-тромави спрямо конкурента в случая. Никой не ми отговори съществували това : хе , ме , ре , жси и други с такива показатели на ускорение след 96г. След тази година какви бегачки имат ? щом се налага вече да покриват стандартно Евро 2 , 3 ...... Иначе големи компетенции сте , но никой не се запита този двигател като е толкова сполучлив защо е спрян от производство в този си вид Разни опелджии се регват тук през час и ви палят фитилите със столетни модели и всичко наред рипа да прави заключения. Просто спрете да пишете в тази тема , защо трябва да разнообразяваме сивото ежедневие в Опел форума . Оставете ги да гинат от скука жално гледащи влажното време носещо със себе си оня бацил по техните коли който ги изяждаGTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
-
v1per написа:Atanas71 написа:Големия претендент Опел в темата се произвежда до 96г. и покрива незнайни еко-норми Италианките с които се е дърпал са производство след 96г. когато влиза задължително Евро-2. Това от само себе си подсказва че софта така е програмиран че във всички режими да подържа еко-норми отговарящи на Евро-2 С това естествено че стават по-тромави спрямо конкурента в случая. Никой не ми отговори съществували това : хе , ме , ре , жси и други с такива показатели на ускорение след 96г. След тази година какви бегачки имат ? щом се налага вече да покриват стандартно Евро 2 , 3 ...... Иначе големи компетенции сте , но никой не се запита този двигател като е толкова сполучлив защо е спрян от производство в този си вид Разни опелджии се регват тук през час и ви палят фитилите със столетни модели и всичко наред рипа да прави заключения. Просто спрете да пишете в тази тема , защо трябва да разнообразяваме сивото ежедневие в Опел форума . Оставете ги да гинат от скука жално гледащи влажното време носещо със себе си оня бацил по техните коли който ги изяждаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар