Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

италянеца пада от опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

v1per написа:
    Тука говорим за сток автомобили, с изключения за твоята супер бърза алфа дето уж не искаш да се пускаш с мен защото се чупела, а е пускаш с ладички... Айде кажи ми сега това как го тълкуваш :D Ако беше катил до сега да беше излязъл с алфата ти и да ме разцепиш и после да кажеш резултата, но не ти стиска това е проблема... Пък да неговорим, че на никито Астрата ще те разцепи на 400м. :Dп с да те питам алфата пали ли хахахах или е паметник пред блока :D
    Явно имаш някакъв проблем , но е трудно установим даже и за самия теб. Много мъка има по този свят......
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

VooDoo написа:
      v1per написа:
      и пак най-бързия фиат или алфа или ланча в момента пак е по-бавна от най-бързия опел :D Така че развитието ни може да е спряло по въпроса отностно бързината ама вашето въобще не е почвало :D
      Градски, кой е на-бързия "Опел", който се произвежда в момента? Не съм сигурен коя е най-бързата "Алфа", но мисля ,че беше "8C Competizione". Любопитен съм да знам дали "Опел" имат по-бърза кола от тази "Алфа".
      .... Че как бе опела ша я разцепи на автовози..... НЯМАЛИ КОЙ ДА СЛОЖИ КЛЮЧ НА ТЕМАТА Тя е без цел и посока.....
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

8C е Толкова Алфа... сглобява се в завод на Мазерати, използва платформа на Мазерати, слагат и двигател на Мазерати... Много лесно може да се купи един Корвет ЗР1 и да му се лепнат едни емблеми на Опел... същата работа :DЕдинствената и най-бърза кола която ще си остане сигурно и за напред е Интегралето ...И защо да заключват темата? Не сме избягали до толкова от заглавието... Нека да остане отворена а когато има нови жертви на бавната калибра ще ви пусна един поздрав с клипове
        GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
          8C е Толкова Алфа... сглобява се в завод на Мазерати, използва платформа на Мазерати, слагат и двигател на Мазерати... Много лесно може да се купи един Корвет ЗР1 и да му се лепнат едни емблеми на Опел... същата работа :DЕдинствената и най-бърза кола която ще си остане сигурно и за напред е Интегралето ...И защо да заключват темата? Не сме избягали до толкова от заглавието... Нека да остане отворена а когато има нови жертви на бавната калибра ще ви пусна един поздрав с клипове
          Подозирах,че ще напишеш нещо такова Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Ами направете един "Опел" на базата на "Корвет" и вие. Обаче подозирам,че няма да има кой да го купи
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Ти защо говориш без да си се информирал малко .Тази Алфа как трябва да я гледаме като сериен автомобил ли??? Сподели колко бройки са произведени и какъв е този сериен автомобил който искаш да го изкараш чудо невиждано а пък е само 500 бройки.Едва само 500 човека са се прекарали даси го взематThe Alfa Romeo Competizione is a sports car produced by Italian automaker Alfa Romeo. It was first presented as a CONCEPT car at the 2003 Frankfurt Motor Show and later released for sale for the 2007 model year. 2003 излиза като прототип и след още някъкви си 4 години развитие я пускат за свободна продажба обаче има некакви си 500 бройки продадени общо!А и не се закачай и с Корвет без да си чел хем неставаш от компа хем ръсиш сладкодумни приказки или и на Корвет ще намериш опонент да но няма да е твоя ФЯТ затова слез на земята и гледай реално на нещата
            Това е убиеца направен от Шваба и вече 20 години всяка машина му е слаба!!! GSi16V

Коментар

В тази тема коментират повече хора от Хлопел форума отколкото ние.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

!

v1per написа:
                Тука говорим за сток автомобили, с изключения за твоята супер бърза алфа дето уж не искаш да се пускаш с мен защото се чупела, а е пускаш с ладички... Айде кажи ми сега това как го тълкуваш :D Ако беше катил до сега да беше излязъл с алфата ти и да ме разцепиш и после да кажеш резултата, но не ти стиска това е проблема... Пък да неговорим, че на никито Астрата ще те разцепи на 400м. :Dп с да те питам алфата пали ли хахахах или е паметник пред блока :D
                Чупи се единствено калибрата ти. С никито на 400м бях с малко пред него и после над 170 го минах с повече. Сега пак ще го мина защото смених гумите и тези вече стават за нещо... Паметник ще бъде твоята щото с тея 18 годинки дето ги има скоро ще събере точки за пенсия... Не ми се обяснявай казах ти няколко пъти. Пускам се с коли които има смисъл с ладата има смисъл... Но с калибрата Казах ти бе пич дай на проход да се пробваме. На драг дизела пада почти винаги. Да ти го начертая ли за да ме разбереш???? Ама ти по завой те е страх дай на картинга. Картингите единия върви единия не. Нали целта е да се видят колите??? Избираме си проход слагаме ключовете за колите (в твоя случай и за апартамента) и се пускаме....
                EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

1.Тогава Никито беше с 16ки, ако излезете сега единственото нещо което ще можеш е да гледаш е табелката му ГСИ 16В 2.2.И пак не ми отговори.... пали ли алфата на -11 :D3.За картингите, качва се някой първи на единия дава най-добро време, после другия сяда на същия картинг и той дава най-добро време. 4.Отностно завоите, аз няма да се гоня на проходи, когато знам, че има насрещно движещи се автомобили.5.Щом си с малко пред никито на 400м, докато той беше с 16ките, значи ще те разпоря съвсем (400, 1км, в движение)

Коментар

Princo написа:
                    В тази тема коментират повече хора от Хлопел форума отколкото ние.
                    явно са се изчерпали с простотийте там и са решили и нас да ни полазят
                    Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

astra_16V написа:
                      Ти защо говориш без да си се информирал малко .Тази Алфа как трябва да я гледаме като сериен автомобил ли??? Сподели колко бройки са произведени и какъв е този сериен автомобил който искаш да го изкараш чудо невиждано а пък е само 500 бройки.Едва само 500 човека са се прекарали даси го взематThe Alfa Romeo Competizione is a sports car produced by Italian automaker Alfa Romeo. It was first presented as a CONCEPT car at the 2003 Frankfurt Motor Show and later released for sale for the 2007 model year. 2003 излиза като прототип и след още някъкви си 4 години развитие я пускат за свободна продажба обаче има некакви си 500 бройки продадени общо!А и не се закачай и с Корвет без да си чел хем неставаш от компа хем ръсиш сладкодумни приказки или и на Корвет ще намериш опонент да но няма да е твоя ФЯТ затова слез на земята и гледай реално на нещата
                      1. Много добре знам колко бройки са произведени от 8C2. Дали са 5,50 или 500 не ме интересува- важното ,че "Алфа" има по-бърза кола от "Опел"3. За "Корвет" си прав ,че не знам нищо, защото това не ме интересува.Но съм убеден ,че колата е хубава.4. Карам "Браво" 1.6 и това ми харесва, но никога не съм си правил илюзия ,че е кой знае каква машина. Ако има някой във вашия форум от Варна с "Астра" 1.6 сток с удоволствие бих се пробвал срещу него. Даже съм готов да заложа символично някой лев за да стане гонката по-напрегната и интересна.5. Никога не съм твърдял,че "Опел" са лоши коли-дори на против: мисля ,че са добри автомобили.6. И последно: коригирай си малко тона като пишеш тук.
                      SEAT Leon Cupra 300
                      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                        Градски, кой е на-бързия "Опел", който се произвежда в момента?
                        http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Vauxhall-VXR8-Supercharged/Хмм, то май няма и Ферари, което да има такива характеристики(е освен Енцо, може би)...Ама така е, който много си отваря устата Иначе, всеки спийдстър с тунинг около 300 коня, е способен да издуха 8Ц
                        3.0CRD

Коментар

Re: !

Fiat_Alfa_Fen написа:
                          Чупи се единствено калибрата ти. С никито на 400м бях с малко пред него и после над 170 го минах с повече. Сега пак ще го мина защото смених гумите и тези вече стават за нещо.....
                          Когато се оправи времето ще я проверим таз работа с минаването :P
                          Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

Големия претендент Опел в темата се произвежда до 96г. и покрива незнайни еко-норми Италианките с които се е дърпал са производство след 96г. когато влиза задължително Евро-2. Това от само себе си подсказва че софта така е програмиран че във всички режими да подържа еко-норми отговарящи на Евро-2 С това естествено че стават по-тромави спрямо конкурента в случая. Никой не ми отговори съществували това : хе , ме , ре , жси и други с такива показатели на ускорение след 96г. След тази година какви бегачки имат ? щом се налага вече да покриват стандартно Евро 2 , 3 ...... Иначе големи компетенции сте , но никой не се запита този двигател като е толкова сполучлив защо е спрян от производство в този си вид Разни опелджии се регват тук през час и ви палят фитилите със столетни модели и всичко наред рипа да прави заключения. Просто спрете да пишете в тази тема , защо трябва да разнообразяваме сивото ежедневие в Опел форума . Оставете ги да гинат от скука жално гледащи влажното време носещо със себе си оня бацил по техните коли който ги изяжда

Коментар

Atanas71 написа:
                              Големия претендент Опел в темата се произвежда до 96г. и покрива незнайни еко-норми Италианките с които се е дърпал са производство след 96г. когато влиза задължително Евро-2. Това от само себе си подсказва че софта така е програмиран че във всички режими да подържа еко-норми отговарящи на Евро-2 С това естествено че стават по-тромави спрямо конкурента в случая. Никой не ми отговори съществували това : хе , ме , ре , жси и други с такива показатели на ускорение след 96г. След тази година какви бегачки имат ? щом се налага вече да покриват стандартно Евро 2 , 3 ...... Иначе големи компетенции сте , но никой не се запита този двигател като е толкова сполучлив защо е спрян от производство в този си вид Разни опелджии се регват тук през час и ви палят фитилите със столетни модели и всичко наред рипа да прави заключения. Просто спрете да пишете в тази тема , защо трябва да разнообразяваме сивото ежедневие в Опел форума . Оставете ги да гинат от скука жално гледащи влажното време носещо със себе си оня бацил по техните коли който ги изяжда
                              Да разбирачо, има такъв мотор дето е на Астра и пак ще накаже Ку-вето ви и ХГТ-то ви X20XER е мотора и се слага на Астра 2.0 16v OPC 160k.s.Ако имаш други въпроси питай!

Коментар

v1per написа:
                                Atanas71 написа:
                                Да разбирачо, има такъв мотор дето е на Астра и пак ще накаже Ку-вето ви и ХГТ-то ви X20XER е мотора и се слага на Астра 2.0 16v OPC 160k.s.Ако имаш други въпроси питай!
                                Момко , дръж нервите си Кой е разбирач и кой не , ни си ти човека да го кажеш. Научи се да се изразяваш , всичко не става с нерви , пък тогава ще ми говориш на мен за двигатели. Имаш въпрос на който не си ми отговорил Защо този двигател бие конкурентите си с еднакви к.с. , сигурен съм че неможеш да ми отговориш . За това и не считам мненията ти за нещо компетентно на което трябва да се обръща внимание. Ясно е едно търси те си развлечение в сплетни и спорово , за да разнообразите сивото ежедневие в Опел форум :D

Коментар

Working...
                                X