Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БРАВО HGT 147 / ПЕЖО 405 mi 16

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Маи поразвалихме темата.Далеч съм от мисълта,че всяко HGT ще пада от МИ16.Моето си е уморено вече,но мисля че МИ16 е достоен противник.Много зависи и от задкормилното,гуми,време......и т.н......Да пием по едно за празника....
    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Grisha написа:
      jerekarov написа:
      Grisha написа:
      jerekarov написа:
      Ми по-малко е ама е и по-малко коне и кубатура и въртящ момент.Ма да не спориме за глупости имаме си гонка и това е,а не ако го пуснеме с това или с онова.Нали знаете ако баба беше мъжка щеше да има дръжка
      И господин радомирски професор искам да ми сметнеш съотношението тегло/к.с. на типото и на 205-цата,нали си разбирач?
      Честит празник,господин софииски професор
      Не можеш да смяташ ли? А честитката така не се брои,трябва на живо
      Мога да смятам,ама незнам точните килограми на двете коли.Не си падам по тия работи :D

Коментар

Това,с което се гоних е 1200кг,113кв/по талон/
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

jerekarov написа:
          Grisha написа:
          jerekarov написа:
          Grisha написа:
          jerekarov написа:
          Ми по-малко е ама е и по-малко коне и кубатура и въртящ момент.Ма да не спориме за глупости имаме си гонка и това е,а не ако го пуснеме с това или с онова.Нали знаете ако баба беше мъжка щеше да има дръжка
          И господин радомирски професор искам да ми сметнеш съотношението тегло/к.с. на типото и на 205-цата,нали си разбирач?
          Честит празник,господин софииски професор
          Не можеш да смяташ ли? А честитката така не се брои,трябва на живо
          Мога да смятам,ама незнам точните килограми на двете коли.Не си падам по тия работи :D
          Пред компютъра лесно се пращат такива честитки,интересно ми е на живо дали ще ми я кажеш в очите?
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Абе, що все си мисля, че Типото е в клас с Пежо 309?

Коментар

Ето ти сравнението с по-мощното ми16.Фиата поизостава.....

Коментар

http://www.zeperfs.com/duel556-924.htmето....

Коментар

alekzz написа:
                  Абе, що все си мисля, че Типото е в клас с Пежо 309?
                  Няма никакви шансове там...е може би срещу Пежарите с 90 и 110 коня.
                  3.0CRD

Коментар

Престани с глупавите си коментари колега.... ако си виждал Типо 2.0 16В само на картинка проблема си е твой А ако не е това ше е за 528....П.С. Не само срещу 309 1.4i 75 к.с. има шанс Типо-то...

Коментар

В реални такива дуели шансове винаги има.Загубило е момчето и толкова ,срещу друго МИ16 може и да победи.Между другото в тоя примерен сайт при дуел между HGT и Tipo2.0 16 има лек превес за HGT а на практика дали е така?

Коментар

Така е колега-прав си, а сайта е.... Дали за 2.0 16в с по-новия Е2 мотор който се слага в 3-вратото купе и първото "седичи" с 1.8 16В мотора... А този 2.0 16В 147 к.с. от 91-92 хич го няма, ама така явно им изнася на франсетата....

Коментар

Еее недей така срещу колегите, аз имам пежо и фиат и не съм предубеден в нито една посока .Все пак мисля че нито Типо нито Браво са в класа на 405-седан с много други достойнства не само под капака.Темата взе да става фиат срещу пежо и аз съм ЗА и двете

Коментар

Не съм срещу никой, просто в тоя сайт бая нередности има..... да не говорим че например за 309 не съм чувал/срещал с 2.0 Турбо 165 к.с..... Аз съм си твърдо про-Фиат Груп, но не съм против Пежо Никой не казва че браво/типо са в един клас по който и да е параметър с 405.....

Коментар

Tie написа:
                              Престани с глупавите си коментари колега.... ако си виждал Типо 2.0 16В само на картинка проблема си е твой А ако не е това ше е за 528....П.С. Не само срещу 309 1.4i 75 к.с. има шанс Типо-то...
                              Не са глупави, просто съм реалист. 309 е от класа на Опел Кадет. За 528 няма да го коментирам, щото освен че е по-бърза, е и по-комфортна и курварлъка скача направо през шибедаха
                              3.0CRD

Коментар

Тва за последното е ясно и без да ти е отворен шибедаха.....

Коментар

Working...
                                X