Маи поразвалихме темата.Далеч съм от мисълта,че всяко HGT ще пада от МИ16.Моето си е уморено вече,но мисля че МИ16 е достоен противник.Много зависи и от задкормилното,гуми,време......и т.н......Да пием по едно за празника....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВО HGT 147 / ПЕЖО 405 mi 16
Collapse
X
-
Grisha написа:jerekarov написа:Grisha написа:jerekarov написа:Ми по-малко е ама е и по-малко коне и кубатура и въртящ момент.Ма да не спориме за глупости имаме си гонка и това е,а не ако го пуснеме с това или с онова.Нали знаете ако баба беше мъжка щеше да има дръжка
Коментар
-
jerekarov написа:Grisha написа:jerekarov написа:Grisha написа:jerekarov написа:Ми по-малко е ама е и по-малко коне и кубатура и въртящ момент.Ма да не спориме за глупости имаме си гонка и това е,а не ако го пуснеме с това или с онова.Нали знаете ако баба беше мъжка щеше да има дръжкаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Tie написа:Престани с глупавите си коментари колега.... ако си виждал Типо 2.0 16В само на картинка проблема си е твой А ако не е това ше е за 528....П.С. Не само срещу 309 1.4i 75 к.с. има шанс Типо-то...3.0CRD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар