Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БРАВО HGT 147 / ПЕЖО 405 mi 16

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bestmaster - колата беше с други джанти - мисля оригиналните 15-ки за 1.9 GTI (205&309) и черен кожен салон. Цвета на колата беше същия и много изтупана, измита и поддържана. Така не мога да кажа че е била тази от снимката, това се случи някъде преди около година, година и малко.

Коментар

O.KТъкмо вчера си мислех че тази е от малкото теми кадето 1.6 не мачка всичко наред- и ето на! Все пак има някакъв напредък-GRI e жертвата.Извинявам се за спама ,ама темата наистина беше друга-поздрави!

Коментар

popara801 написа:
        alekzz написа:
        BUMAR написа:
        Теглото му е 1200кг,колкото моето БРАВО с газ. 13г с/у 21г автомобил.?????? Явно на моето БРАВО му липсват доста коне,но и на читаво ще му е трудно.
        Ама колега, то твойто браво с газ ли е ? Ти с това трябваше да започнеш!!!! Абсолютно никакви шансове!!! На газ една кола върви по-малко от кола на бензин и с взависимост от времето което е била на газ става по-зле и по-зле.
        Колега,кви са тези измишлиотини за колите на газ??? двигателят си е един и същ.Просто ако не е инжекцион-газов се подпушват инжекторите ако не се кара смесено.
        Айде стига глупости де, то ако на газ беше същото щяха заводски да ги правят на газ, а не на бензин!!!С инжекцион и без инжекцион колата се запушва на газ и не върви като на бензин.Още малко ще кажете че и с метана е същото като на бензин.Както е на газ колегата нека се пусне с някое ХГТ на бензин и ще види разликата.

Коментар

Както е на газ колегата нека се пусне с някое ХГТ на бензин и ще види разликата.
          Аз на колегата с ХГТ-то му писах на лично.. също съм от Стара Загора и да направим една дръпка ей така за кеф

Коментар

Тва пежо що не се пробва с някое читаво седичи да го откаже от спорта
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
              да го откаже от спорта
              Щото едва ли ще стане...

Коментар

Grisha написа:
                Ебати тъпите спорове водите!Са понеже пежото е било и айде да намериме фиат да го бие.Не мислиш ли че 405 не е в класа на седичито,а в тоя клас е 205 1.9гти 130коня

Коментар

точно

Коментар

jerekarov написа:
                    Grisha написа:
                    Ебати тъпите спорове водите!Са понеже пежото е било и айде да намериме фиат да го бие.Не мислиш ли че 405 не е в класа на седичито,а в тоя клас е 205 1.9гти 130коня
                    205 не мислиш ли че не е в класа на Типо-то?Доста по-малко е от него...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ми по-малко е ама е и по-малко коне и кубатура и въртящ момент.Ма да не спориме за глупости имаме си гонка и това е,а не ако го пуснеме с това или с онова.Нали знаете ако баба беше мъжка щеше да има дръжка

Коментар

Не е така и много добре го знаете, но така ви изнася! Пежото и Браво-то не са в един клас, едни години, едни евронорми А Типо 2.0 16В ще нашамари и 205 1.9 ГТИ 130 к.с. или колкото е там Много хора гледаха с насмешка на Типо 2.0 16В, но останаха лошо попарени и после им се искаше Типо-то да е с чип и валове, но уви не.....

Коментар

jerekarov написа:
                          Grisha написа:
                          Много отворени сте станали,да не съм сбъркал форума с антифиаторганизация.орг?? 405 е точно в класа на седичито,типо/темпра=405,205=уно,сега ще сравнявате 205 т16 с уно 1.3 турбо? смешна история... за съжаление е ,че повечето "итал фенове" са като вас...
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

jerekarov написа:
                            Ми по-малко е ама е и по-малко коне и кубатура и въртящ момент.Ма да не спориме за глупости имаме си гонка и това е,а не ако го пуснеме с това или с онова.Нали знаете ако баба беше мъжка щеше да има дръжка
                            И господин радомирски професор искам да ми сметнеш съотношението тегло/к.с. на типото и на 205-цата,нали си разбирач?

Коментар

Grisha написа:
                              jerekarov написа:
                              И господин радомирски професор искам да ми сметнеш съотношението тегло/к.с. на типото и на 205-цата,нали си разбирач?
                              Честит празник,господин софииски професор

Коментар

jerekarov написа:
                                Grisha написа:
                                jerekarov написа:
                                Честит празник,господин софииски професор
                                Не можеш да смяташ ли? А честитката така не се брои,трябва на живо

Коментар

Working...
                                X