Tony66 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВО HGT 147 / ПЕЖО 405 mi 16
Collapse
X
-
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
-
sUkI написа:s00rry написа:sUkI написа:d0b0 написа:sUkI Как така реши че е Мартвец .... ? ако не ти идва на акул на Итал феста АБСОЛЮТНИ всички ти се смяха като седя 30 мин на паркинга и подаваше на Твоето Най варвежно Браво в Пловдив..... и това Момчето с "Мартвеца" ти показа какво е звук ..... защото аз до колко се сещам ти 30 мин показваше РевЪъЪ на Най Варвежното Браво.............. аи Мартвеца изобщо не тряше да се показва ама простоо го навихмее ...... аз до колко си спомням ти гледаше като луд ....... тайче стига се драпа с всички !!!мъртвец...не мисля, що не застана на старта да го видим този мъртавия как ще ти прай капо на " НАЙ- ВЪВЕЖНОТО ПЛОВДИВСКО БРАВО " пхахаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Мой приятел има Пежо 405 което много пъти съм управлявал - Mi16Х4 XU9JA-D6C мотора,който е 1.9 16V - 158 к.с. с 4Х4 с Торсен диференциал.. ако въобще ви говори нещо, Невероятен за годините си (21) автомобил,който не е за подценяване . другия двигател от гамата XU9JA-DWF е 147 к.с. Само да поясня, двигателя от 306 S16 e същия XU9JA D6C - 158k.c.
Коментар
-
s00rry написа:sUkI написа:s00rry написа:sUkI написа:d0b0 написа:sUkI Как така реши че е Мартвец .... ? ако не ти идва на акул на Итал феста АБСОЛЮТНИ всички ти се смяха като седя 30 мин на паркинга и подаваше на Твоето Най варвежно Браво в Пловдив..... и това Момчето с "Мартвеца" ти показа какво е звук ..... защото аз до колко се сещам ти 30 мин показваше РевЪъЪ на Най Варвежното Браво.............. аи Мартвеца изобщо не тряше да се показва ама простоо го навихмее ...... аз до колко си спомням ти гледаше като луд ....... тайче стига се драпа с всички !!!мъртвец...не мисля, що не застана на старта да го видим този мъртавия как ще ти прай капо на " НАЙ- ВЪВЕЖНОТО ПЛОВДИВСКО БРАВО " пхаха
Got nos?
Коментар
-
Tie написа:Вие тотално ги объркахте Пежаците... 306 S16 e с 5 скорости и е 153 к.с.. а GTI 6 вече са версиите със 6 скорости и 163/167 к.с.Колкото до MI16 - абсолютно нищо собено като вървеж - при версията 4х4 го спасява старта... и до там! Ама като се има и в предвид че на 90% са доста поспрели 5-кците.... нормално
Коментар
-
Не бих казал колега - така се именуват 2 литровите 16 клапанни агрегати, иначе ако беше така защо например с 2 литра обем и 8 клапана версията не се води S16, а XSI или както там си се води? Знам само че съм карал преди години 306 S16 с петици скорости и 153 к.с и честно казано вървеше приятно, но не по-бързо от Типо 2.0 16V 147 к.с.До колегата о т Варна - би ли ни обяснил на нас незнаещите що е то диференциал и в частност за Торсен диференциалите и какво точно означава ТОРСЕН?
Коментар
-
Tie написа:До колегата о т Варна - би ли ни обяснил на нас незнаещите що е то диференциал и в частност за Торсен диференциалите и какво точно означава ТОРСЕН?
Коментар
-
Tie написа:Вие тотално ги объркахте Пежаците... 306 S16 e с 5 скорости и е 153 к.с.. а GTI 6 вече са версиите със 6 скорости и 163/167 к.с.Колкото до MI16 - абсолютно нищо собено като вървеж - при версията 4х4 го спасява старта... и до там! Ама като се има и в предвид че на 90% са доста поспрели 5-кците.... нормално
Коментар
-
pogko написа:[quote:4118d71316="Tie"]До колегата о т Варна - би ли ни обяснил на нас незнаещите що е то диференциал и в частност за Торсен диференциалите и какво точно означава ТОРСЕН?
Коментар
-
Колега, в никакъв случай не искам да те засегна! Имам в предвид че не е по-силен агрегат от 2.0 16в на Фиат/Ланча (виж техн. данни и на 2-та), общото м/у МИ16 и Т16 е толкова колото и при 4.16 и 4.16 турбо агрегата на Фиат/Ланча, а там просто сме с доста повече успехи от Т16 П.С. Не се очудвам от това че 20в е паднало, едно не съм срещнал да върви като хората
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар