А нямаше ли и версия 4х4 на МИ16-ката, та оттам да ти скача още на старта?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВО HGT 147 / ПЕЖО 405 mi 16
Collapse
X
-
колеги имаше едно клипче в нета .. кадето в топ геар сравняват ми 16 .. 2.0 20в браво и голф ГТИ и пежака беше с много пред бравото , а бравото беше с много пред голфа.. та мисълта ми е че пежака специално ми16 доста поповече понавървяват от бравотата аз лично имам напомпано 2.0 20в и с едно ми16ска се дърпахме и ни направи малко повече от половин кола което не е малкоГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:колеги имаше едно клипче в нета .. кадето в топ геар сравняват ми 16 .. 2.0 20в браво и голф ГТИ и пежака беше с много пред бравото , а бравото беше с много пред голфа.. та мисълта ми е че пежака специално ми16 доста поповече понавървяват от бравотата аз лично имам напомпано 2.0 20в и с едно ми16ска се дърпахме и ни направи малко повече от половин кола което не е малко
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:s00rry написа:колеги имаше едно клипче в нета .. кадето в топ геар сравняват ми 16 .. 2.0 20в браво и голф ГТИ и пежака беше с много пред бравото , а бравото беше с много пред голфа.. та мисълта ми е че пежака специално ми16 доста поповече понавървяват от бравотата аз лично имам напомпано 2.0 20в и с едно ми16ска се дърпахме и ни направи малко повече от половин кола което не е малкоГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
sUkI Как така реши че е Мартвец .... ? ако не ти идва на акул на Итал феста АБСОЛЮТНИ всички ти се смяха като седя 30 мин на паркинга и подаваше на Твоето Най варвежно Браво в Пловдив..... и това Момчето с "Мартвеца" ти показа какво е звук ..... защото аз до колко се сещам ти 30 мин показваше РевЪъЪ на Най Варвежното Браво.............. аи Мартвеца изобщо не тряше да се показва ама простоо го навихмее ...... аз до колко си спомням ти гледаше като луд ....... тайче стига се драпа с всички !!!dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:sUkI Как така реши че е Мартвец .... ? ако не ти идва на акул на Итал феста АБСОЛЮТНИ всички ти се смяха като седя 30 мин на паркинга и подаваше на Твоето Най варвежно Браво в Пловдив..... и това Момчето с "Мартвеца" ти показа какво е звук ..... защото аз до колко се сещам ти 30 мин показваше РевЪъЪ на Най Варвежното Браво.............. аи Мартвеца изобщо не тряше да се показва ама простоо го навихмее ...... аз до колко си спомням ти гледаше като луд ....... тайче стига се драпа с всички !!!мъртвец...не мисля, що не застана на старта да го видим този мъртавия как ще ти прай капо на " НАЙ- ВЪВЕЖНОТО ПЛОВДИВСКО БРАВО " пхаха
Got nos?
Коментар
-
Вие тотално ги объркахте Пежаците... 306 S16 e с 5 скорости и е 153 к.с.. а GTI 6 вече са версиите със 6 скорости и 163/167 к.с.Колкото до MI16 - абсолютно нищо собено като вървеж - при версията 4х4 го спасява старта... и до там! Ама като се има и в предвид че на 90% са доста поспрели 5-кците.... нормално
Коментар
-
sUkI написа:d0b0 написа:sUkI Как така реши че е Мартвец .... ? ако не ти идва на акул на Итал феста АБСОЛЮТНИ всички ти се смяха като седя 30 мин на паркинга и подаваше на Твоето Най варвежно Браво в Пловдив..... и това Момчето с "Мартвеца" ти показа какво е звук ..... защото аз до колко се сещам ти 30 мин показваше РевЪъЪ на Най Варвежното Браво.............. аи Мартвеца изобщо не тряше да се показва ама простоо го навихмее ...... аз до колко си спомням ти гледаше като луд ....... тайче стига се драпа с всички !!!мъртвец...не мисля, що не застана на старта да го видим този мъртавия как ще ти прай капо на " НАЙ- ВЪВЕЖНОТО ПЛОВДИВСКО БРАВО " пхахаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:sUkI написа:d0b0 написа:sUkI Как така реши че е Мартвец .... ? ако не ти идва на акул на Итал феста АБСОЛЮТНИ всички ти се смяха като седя 30 мин на паркинга и подаваше на Твоето Най варвежно Браво в Пловдив..... и това Момчето с "Мартвеца" ти показа какво е звук ..... защото аз до колко се сещам ти 30 мин показваше РевЪъЪ на Най Варвежното Браво.............. аи Мартвеца изобщо не тряше да се показва ама простоо го навихмее ...... аз до колко си спомням ти гледаше като луд ....... тайче стига се драпа с всички !!!мъртвец...не мисля, що не застана на старта да го видим този мъртавия как ще ти прай капо на " НАЙ- ВЪВЕЖНОТО ПЛОВДИВСКО БРАВО " пхаха
Got nos?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар