Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затягайте ръчните - Довечера пред ДАИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Затягайте ръчните - Довечера пред ДАИ

Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред ДАИ - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :D Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Затягайте ръчните - Довечера пред ДАЙ

Jivko Georgiev написа:
    Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред дай - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :D
    ДАЙ - какво да ти дадат? Да нямаш предвид ДАИ - Държавна Автомобилна Инспекция?

Коментар

Airfan написа:
      Jivko Georgiev написа:
      Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред дай - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :D
      Лол извинявам се за грешката ама то ДАЙ - ДАИ ..... те само искат не дават :D просто по интуиция :D :D :D :D :D

Коментар

Jivko Georgiev написа:
        Airfan написа:
        Jivko Georgiev написа:
        Лол извинявам се за грешката ама то ДАЙ - ДАИ ..... те само искат не дават :D просто по интуиция :D :D :D :D :D
        Само дето не е вече ДАИ а е АА

Коментар

Airfan написа:
          Jivko Georgiev написа:
          Е то вече май е ИААА или нещо такова
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

аз от последните такива игри останах без гърне. от средното (включително и то) назад всичко падна. така че смятам такива неща да не правя повече. сега за в някой завой малко да влезна с вратите напред може, но само до там
            Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
            Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Добре бе М@%№@№@$ , защо спорите за това име ? Дали е ДАИ или АА или ГГ няма ама никакво значение - полигона се намира пред него ! Но на когото и да кажа се сеща . Немога да разбера , защо се прави на проблем.... До сега 1 пост няма в които да пише дали някой ще присъства Ichkin освен ти колега да дойдеш ама то от пустинята до тука трябва с парашут да пуснат колата от самолета после ще ти осигурим връщането :D :D :D :D :D

Коментар

Другата седмица, другата седмица ... не ги мога аз тия работи ... и ръчната ми не е затегната, ама щом е за сеир-а Иначе като сте такива екстремисти ... организирам скоростно спускане на петрохан с Фиати .... За победителя бутилка домашна ракия от мойта /пак аз ще си я пия :D /
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Re: Затягайте ръчните - Довечера пред ДАИ

Jivko Georgiev написа:
                  Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред ДАИ - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :D Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
                  Току що се върнах от Авто-полигона в Карлово . "Поиграх" си 20-тина минути и трябваше да се изнасям че много станахме на пързалката Съмнявам се тази вечер да се размине без охлузени от пързалката Много хлапета "на рояци" престигнаха и стана страшно. :D
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

грфг

а някой да знае хубаво място във варна че се обикалям по някви " никви места" и се вартя по сфетофарите по не е хубаво :S
                    Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

колегите от другите градове да не се правят на егоисти ами да пратят сняг и на сам а до колегата от варна пич значи като има сняг към 8 и 30 / 9 сме на пикадили младост там да се варти
                      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Извинения към модераторите за объркването на раздела Да се молим , че ще има 2ра част ... ама това ще стане ако дойде студа от Германия Дават го след 1 седмица а се опита да вали сняг

Коментар

rgdf

еи Гриша само да завали и сам на линия .. може се оговорим нещо даже тука вав форума преди това
                          Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

даваите клипчета раоти че тук не се организирват такива работи секи си кара вечер на дрифт
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

В Сливен вече и такситата си дрифтират яко не му прави на никои впечатленияе оня ден пързалят дрифтерите полицайте спрели до тях и ги гледат яката раута е насам
                              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Working...
                              X