Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред ДАИ - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :D Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затягайте ръчните - Довечера пред ДАИ
Collapse
X
-
Re: Затягайте ръчните - Довечера пред ДАЙ
Jivko Georgiev написа:Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред дай - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :D
-
Airfan написа:Jivko Georgiev написа:Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред дай - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :D
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Airfan написа:Jivko Georgiev написа:Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред дай - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :D
Коментар
-
Airfan написа:Jivko Georgiev написа:Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред дай - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
аз от последните такива игри останах без гърне. от средното (включително и то) назад всичко падна. така че смятам такива неща да не правя повече. сега за в някой завой малко да влезна с вратите напред може, но само до тамFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Добре бе М@%№@№@$ , защо спорите за това име ? Дали е ДАИ или АА или ГГ няма ама никакво значение - полигона се намира пред него ! Но на когото и да кажа се сеща . Немога да разбера , защо се прави на проблем.... До сега 1 пост няма в които да пише дали някой ще присъства Ichkin освен ти колега да дойдеш ама то от пустинята до тука трябва с парашут да пуснат колата от самолета после ще ти осигурим връщането :D :D :D :D :D
Коментар
-
Другата седмица, другата седмица ... не ги мога аз тия работи ... и ръчната ми не е затегната, ама щом е за сеир-а Иначе като сте такива екстремисти ... организирам скоростно спускане на петрохан с Фиати .... За победителя бутилка домашна ракия от мойта /пак аз ще си я пия :D /Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Re: Затягайте ръчните - Довечера пред ДАИ
Jivko Georgiev написа:Колегиии започват зимните игри Довечера към 20-21ч съм на полигона пред ДАИ - Който иска може да се присъедини , преди малко бях там не ми се тръгваше ама .... :D :D :D :D :D Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.orgФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
колегите от другите градове да не се правят на егоисти ами да пратят сняг и на сам а до колегата от варна пич значи като има сняг към 8 и 30 / 9 сме на пикадили младост там да се вартиex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
В Сливен вече и такситата си дрифтират яко не му прави на никои впечатленияе оня ден пързалят дрифтерите полицайте спрели до тях и ги гледат яката раута е насамFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар