2 ппъти се дърпах с вапросната хонда след някое друго мнение ще кажа и резултата
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
наясно съм какво могат тея две коли , защото до скоро ми се моташе такава хондичка , а алфата все още ... и двете много читави .. хондата ако всичко е наред е отпред с доста
до колкото знам твойта алфа не е мн сток ... но се пак си мисля че хондата ще е отпред с около кола ,кола и половина на 400м кажи какво стана
Колега, не се обиждай, но ми стана наистина странно как за тези две коли, при толкова много неизвестни сметна разликата с точност 4-5 метра ? И аз съм за Хонда-та все пак де
алфата беши отпреде с кола разтояние За много години на сички колега здраве късмет пари и много безаварйни КМ
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
до колкото знам твойта алфа не е мн сток ... но се пак си мисля че хондата ще е отпред с около кола ,кола и половина на 400м кажи какво стана
Колега, не се обиждай, но ми стана наистина странно как за тези две коли, при толкова много неизвестни сметна разликата с точност 4-5 метра ? И аз съм за Хонда-та все пак де
ми колега щото сам му виждал алфата как варви и сам се возил в такава хонда читава и ти казвам че според мен разликата ще е горе долу такава ... колегата иска да дадем предположения ко ти пречи на теб в цялата работа нз .... а тея хондички са дори пред астричките които са едни от наи барзите до 150 коня ...
Коментар