Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

темпра sx vs темпра sx

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

темпра sx vs темпра sx

ако има надъхани ЗАВОДСКИ / без тунинг / Темпри за гонка да пи6ат , Фичето неска е много нервен :Д :Д нахраних го с 2 брум4ащи голфчита и не6то са ядоса :D :D :D скаип r3lax__ /с2 долни 4ерти слято/ :D :D :D
    мойта баба Яга
    (_-_)______////_______(_х_)
    http://vbox7.com/play:9363206a

Нищо не разбрах ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Иска да се дърпа с равностойни противници
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Хахаха ,чета темата - няколко пъти докато я разбера, после и подписа на колегата ..... не знам но ме изби на смях .Иначе евала - трябва да си надъхан :D
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

търся темпра съ6тия модел като моита да се дърпаме , до ся с темпра не съм се гони л. . . . . Искам да видя мойта темпра спрямо друга темпра как върви
          мойта баба Яга

Коментар

Бе то всичко много хубаво,ама поне да беше казъл какъв ти е двигателя.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

svetli4a написа:
              Хахаха ,чета темата - няколко пъти докато я разбера, после и подписа на колегата ..... не знам но ме изби на смях .Иначе евала - трябва да си надъхан :D
              много алкохолни дни пред компа не се отразяват добре ахахах
              мойта баба Яга

Коментар

1.6 SX си4ко си е фабри4но ни6то не съм е барал . Както е купи ба6тата от италия преди 13г си4ко си е така по заводски.
                мойта баба Яга

Коментар

Фичката написа:
                  1.6 SX си4ко си е фабри4но ни6то не съм е барал . Както е купи ба6тата от италия преди 13г си4ко си е така по заводски.
                  Гледам си от Пловдив и бих ти предложил ако имаш път към Пазарджик да се обаждаш ,но има два главни проблема...Не съм с Темпра ,а с Типо 1.6 DOHC 90к.с. ,и вторият проблем ,е че в Пазарджик е кът откъм местенца за дръпки...Единственото място дето можем да се дърпаме (не по пътищата защото това ми е някак си противно...) е в Пищигово на летището ,но там пистата е доста зле ,понеже някви гъзарчета с БМВ-та бяха наливали масло по асфалта ,за да се въртят...Абе идиотска работа...Бих дошъл до Пловдив ,ей така за спорта ,не ме интересува дали ще падна или ще те бия ,важното е да има адреналин...Ама сега по тези празници едно че не ми остава време ,друго е че париците са малко кът...Дано намериш някой ,с който да се сверите
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Трудна задача,малко са темприте вече,още по-малко тези дето се дърпат ...

Коментар

Predatorsi написа:
                      Фичката написа:
                      Гледам си от Пловдив и бих ти предложил ако имаш път към Пазарджик да се обаждаш ,но има два главни проблема...Не съм с Темпра ,а с Типо 1.6 DOHC 90к.с. ,и вторият проблем ,е че в Пазарджик е кът откъм местенца за дръпки...Единственото място дето можем да се дърпаме (не по пътищата защото това ми е някак си противно...) е в Пищигово на летището ,но там пистата е доста зле ,понеже някви гъзарчета с БМВ-та бяха наливали масло по асфалта ,за да се въртят...Абе идиотска работа...Бих дошъл до Пловдив ,ей така за спорта ,не ме интересува дали ще падна или ще те бия ,важното е да има адреналин...Ама сега по тези празници едно че не ми остава време ,друго е че париците са малко кът...Дано намериш някой ,с който да се сверите
                      КОЛЕГА 4есто идвам в пазарджик имам бра4еди .. . ) може да напраим среща след празниците . ка4и малко снимки на фиата
                      мойта баба Яга

Коментар

Фичката написа:
                        КОЛЕГА 4есто идвам в пазарджик имам бра4еди .. . ) може да напраим среща след празниците . ка4и малко снимки на фиата
                        Ако идваш се обаждай ,ако нямам някаква работа може да се видим... Ето снимки...
                        Прикачени файлове
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

:D :D незнам за6то но старите фиати ме кефят пове4е от по новите
                          мойта баба Яга

Коментар

а с SX 1.6 навит ли си?
                            FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Фичката написа:
                              :D :D незнам за6то но старите фиати ме кефят пове4е от по новите
                              Ами, като нямаш пари за по-нови Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              SEAT Leon Cupra 300
                              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
                              X