Надпреварата се състоя от летящ старт на прав път с дължина около 3 км. Имайте в предвид ,че Мареата е била плътно зад Голфа когато започва гонката. Предположете кой от двата автомобила става победител... П.П. Ще помоля колегите на които съм казвал крайният резултат да не издават.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа/седан/ 2.0 20 v HLX vs VW Голф 3 GTI 16 /2,3вр./
Collapse
X
-
Re: Фиат Мареа/седан/ 2.0 20 v HLX vs VW Голф 3 GTI 16 /2,3в
V.Vencislavov написа:Надпреварата се състоя от летящ старт на прав път с дължина около 3 км. Имайте в предвид ,че Мареата е била плътно зад Голфа когато започва гонката. Предположете кой от двата автомобила става победител... П.П. Ще помоля колегите на които съм казвал крайният резултат да не издават.
Got nos?
Коментар
-
Голфаджията си е свалил иначе непрогледно тъмните слънчеви очила и едва едва е успял да прочете FIAT FORUM BULGARIA (задният малък стикер)MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Re: Фиат Мареа/седан/ 2.0 20 v HLX vs VW Голф 3 GTI 16 /2,3в
sUkI написа:V.Vencislavov написа:Надпреварата се състоя от летящ старт на прав път с дължина около 3 км. Имайте в предвид ,че Мареата е била плътно зад Голфа когато започва гонката. Предположете кой от двата автомобила става победител... П.П. Ще помоля колегите на които съм казвал крайният резултат да не издават.
Got nos?
Коментар
-
В крайна сметка аз бях с моята Мареа плътно зад голфа когато той започва да ускорява....той самият започва да прави разлика с кола пред мен. Но и аз непосредственно веднага смачках газта до ламарината и в един момент започнах да го настигам, като задминаването му, го извърших със скорост 180 км/ч ,имайки в предвид че се борим за победа. Най-накрая го оставих зад мене с автовоз разстояние Та момчето с голфа го засичам след това на влизане в града и му свиркам и карам успоредно с него а той неще и да ме погледне,обръща главата на другата страна. Е колеги такава бе развръзката на тази гонка. Не трябва да има сърдити или горди, защото всеки може да бъде на мястото на победителят или победения.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар