Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа/седан/ 2.0 20 v HLX vs VW Голф 3 GTI 16 /2,3вр./

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Мареа/седан/ 2.0 20 v HLX vs VW Голф 3 GTI 16 /2,3вр./

Надпреварата се състоя от летящ старт на прав път с дължина около 3 км. Имайте в предвид ,че Мареата е била плътно зад Голфа когато започва гонката. Предположете кой от двата автомобила става победител... П.П. Ще помоля колегите на които съм казвал крайният резултат да не издават.
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Мареата, Голфа има по-нисък въртящ момент.
    3.0CRD

Коментар

Мареата е отпред.Направил си компреса на Голф-а :D ..."Точка, точка на автовози!" - Ангел Лепилара :D
      <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
      Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Re: Фиат Мареа/седан/ 2.0 20 v HLX vs VW Голф 3 GTI 16 /2,3в

V.Vencislavov написа:
        Надпреварата се състоя от летящ старт на прав път с дължина около 3 км. Имайте в предвид ,че Мареата е била плътно зад Голфа когато започва гонката. Предположете кой от двата автомобила става победител... П.П. Ще помоля колегите на които съм казвал крайният резултат да не издават.
        На 3 километра сигурно 1 автовоз си му направил,ако и 2те коли са читави

Got nos?

Коментар

Голфа с доста отпред трябва да е.Той си вдига 240
          VTS 16V

Коментар

Голфа пада ...
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ako e стоков пада, ама чип, генерация, филтърче и много почва да върви.Един приятел ми изправя косата преди време с такъв ГоуФ Aз пък Венци, не те слушах точно тогава, когато разправя Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

E,нека още някой друг колега даде мнение.... А пък аз най-накрая ще ви кажа какво е станало.
                Clube do Marea!

Коментар

Гоуфа бие но с малко.

Коментар

Голфаджията си е свалил иначе непрогледно тъмните слънчеви очила и едва едва е успял да прочете FIAT FORUM BULGARIA (задният малък стикер)
                    MB 280 S W108 67' - pickUp
                    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

V.Vencislavov написа:
                      E,нека още някой друг колега даде мнение.... А пък аз най-накрая ще ви кажа какво е станало.
                      кажи ни

Коментар

Re: Фиат Мареа/седан/ 2.0 20 v HLX vs VW Голф 3 GTI 16 /2,3в

sUkI написа:
                        V.Vencislavov написа:
                        На 3 километра сигурно 1 автовоз си му направил,ако и 2те коли са читави

Got nos?

Коментар

Резултата ?
                          VTS 16V

Коментар

В крайна сметка аз бях с моята Мареа плътно зад голфа когато той започва да ускорява....той самият започва да прави разлика с кола пред мен. Но и аз непосредственно веднага смачках газта до ламарината и в един момент започнах да го настигам, като задминаването му, го извърших със скорост 180 км/ч ,имайки в предвид че се борим за победа. Най-накрая го оставих зад мене с автовоз разстояние Та момчето с голфа го засичам след това на влизане в града и му свиркам и карам успоредно с него а той неще и да ме погледне,обръща главата на другата страна. Е колеги такава бе развръзката на тази гонка. Не трябва да има сърдити или горди, защото всеки може да бъде на мястото на победителят или победения.
                            Clube do Marea!

Коментар

Радвай се на развръзката колега,явно ти е читав мотора-не е уморен.
                              Marea HLX 147ps

Коментар

Working...
                              X