На базата на личен опит с Е46 320д. Та то оспорва 402м на ХГТ, еб@си
Имах предвид това че каквото и да е 130 коня бмв му трябва поне 150 коня фиат. Да знаеш че не искам да се заяждам, просто не ми звучи сериозно.По темата ако бравото наистина прави около 130 коня на колелата, значи резултата между двете коли ще е доста близък. Все пак бмв-то отива към 1500кг.
аз лично съм за фиата.вчера имах удоволствието да се дръпна с една 5-ца малко старичка.е28 129 коня.4 старта 3 за мен с 2 коли преднина.въпреки годинките на бавареца си вървеше доста доволно.
fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
И 130 коня да е БМВ-то, Фиата пада...освен ако не е зверски-моднат(над 150 реални коня), което ме съмнява.
извинявай колега но ти маи не знаеш какви ги гожориш!!!
Колега, като се научиш да пишеш правилно, тогава ще ти разясня ситуацията, относно Бравото и БМВ-то
освен да ми разясниш как да пиша нищо друго не можеш да направиш щото и аз съм на ясно как стоят нещата ! щом твоето браво не варви не означава че на другите не варвят !!!
Като много запален фен на BMW и като притежател на ФИАТ което ме прави също фен Бих казал , че има значение от много неща : Шофьор , дължина , тегло ... но както колегата каза "пуснете се да си направите кефа" аз мисля , че имаш шанс ако не е много дълго и ако си изпълниш смяната на скоростите както трябва Да не забравяме , че и бавареца е тежък Абе дръпни се и после кажи ! Ч . Н . Г
Коментар