Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

алфа 166 3000 240хп vs голфа на бебока

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

,,,
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

И кое е "смешното" на Алфа-та, че кола над 1500 кг смазва кола с тегло под 1 200 кг ли Или че в рамките на 5-6 сек от клипа направи 10 метра разлика на АБФ-а ли..... По-скоро АБФ в плачевно лошо състояние бих казал, би трябвало да е малко по-бърз иначе

Коментар

Абе много се озлобени бе хора? А за колега Атанас71, погледни че като са паднали оборотите колата се движи със 170, а не 190. Не защитавам никой, но нека бъдем обективни.

Коментар

Atanas71 написа:
          Забелязах още нещо . Как така километража ти стои на 190км при 7хил.об. и след малко оборотите започват плавно да падат но километража си остава на 190км/ч И така оборотите паднаха плавно до 6 хил. об. а скороста си остана 190 Хора правете ги тези работи по качествено :D
          Абе, ти не ги разбираш тези работи! К’о гледаш че оборотите паднали- то "Голф"-а е набрал скорост и няма спиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

колеги старта на алфата и абф е от място, клипа почва от 100,щом казвате че абф е слаб ока за двете коли че ме минават , просто е защото аз така искам, тях съм ги бил много пъти,няма смисъл дасе доказвама между другото тесе гонеха щото нямат старт на дълго
            бмв форевар м5

Коментар

Имай в предвид че около 1 секунда разлика м/у две коли до 100 км/ч може много лесно да бъде стопена или увеличена поради редица фактори Факт е че след 100 тези влияния отпадат до голяма степен и точно там си пролича разликата в конете м/у двете коли Най-бързия атмосферен АБФ който съм виждал на Бояна е на Никооо 1 колата, преди около година я продаде, но и тя доволно падаше от атмосферни италянки

Коментар

VooDoo написа:
                Atanas71 написа:
                Забелязах още нещо . Как така километража ти стои на 190км при 7хил.об. и след малко оборотите започват плавно да падат но километража си остава на 190км/ч И така оборотите паднаха плавно до 6 хил. об. а скороста си остана 190 Хора правете ги тези работи по качествено :D
                Абе, ти не ги разбираш тези работи! К’о гледаш че оборотите паднали- то "Голф"-а е набрал скорост и няма спиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Shefy написа:
                  Абе много се озлобени бе хора? А за колега Атанас71, погледни че като са паднали оборотите колата се движи със 170, а не 190. Не защитавам никой, но нека бъдем обективни.
                  След твоите упреци , пак гледах клипа многократно в пресъствието на двама приятели и заключението е същото като предишното ми :D лошо скалъпен клип. :D

Коментар

Atanas71 написа:
                    Shefy написа:
                    След твоите упреци , пак гледах клипа многократно в пресъствието на двама приятели и заключението е същото като предишното ми :D лошо скалъпен клип. :D
                    Я се загледай по-хубаво

Коментар

Punto 1.4T написа:
                      Atanas71 написа:
                      Shefy написа:
                      Я се загледай по-хубаво
                      Загуедух са ..мноо бега

Коментар

Тоя голф не е GTI 16v, аз съм имал GTI и вървеше много повече от тоя даже и клип имам които не вярва да пише на скаипа и ще му пратя клипа
                        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Пичовете хубаво е че се кефите на колите си,обаче внимавайте защото днес незнам дали сте чули в Русе какво е станало.Един пич с Е36 е направил много голяма беля.Най-много съм се возил с 250 с А8 4.2,много е яко,ама не си залужава поне за мен риска.До колегите с Голфа: Каква е максималната скорост която сте правили на този автомобил,не на състезание,а просто колко сте вдигали най-много.Питам от любопитство,не с цел заяждане.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Това поло не беше ли на Жоро Г40-ката?Ако е тя ще я биеш друг път!!!АБФ-ите ги разтрелва с по 2-3коли на 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                              Shefy написа:
                              клипа го сниках аз и нямах време да извадя телефона толква бързо защото отзад идваха коли и трябваха да тръгват.сори за качествот.другия път ще е по добре
                              fiat bravo 1.6 16v gt
                              fiat marea 1.9 8v jtd
                              fiat punto 1.7 td
                              fiat marea 1.6 16v

Коментар

alekzz написа:
                                Това поло не беше ли на Жоро Г40-ката?Ако е тя ще я биеш друг път!!!АБФ-ите ги разтрелва с по 2-3коли на 400м.
                                точно жорката беше с полото.голям лудак е
                                fiat bravo 1.6 16v gt
                                fiat marea 1.9 8v jtd
                                fiat punto 1.7 td
                                fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X