Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto vs Kadett vs Seat Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

atom написа:
    dikanio написа:
    Trojaneca написа:
    Кадета, ако е читав, дърпа Браво 1.6 16в.
    Това ако стане, на следващата годишна форумска среща край някое езеро или язовир, предлагам всички собственици на Браво 1.6, да си засилим колите в най-дълбокото място
    Когато видя Кадет да дръпне Браво ще се присъединя към колегата да хвърлям моето Браво в язовира
    недеи така че в Габрово има 1 кадет около 200 коня атмосферка
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

браво на колегата .И жалко че е поредната сасипана тема
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
        браво на колегата .И жалко че е поредната сасипана тема
        Защо да е съсипана темата?Обсъждаме и автомобилите, които са участвали в родеото.Това не е ли по темата?
        Ползвайте мигачи!
        Sometimes I feel like screaming

Коментар

И аз съм сагласен за Язовира... ако Хлопел(Опел) Кадет е Сток и ме драпне...
          FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Баш си мия съсипахте... не виждам да съм писал нищо за браво и язовири... Да на къдета му е малко лошо но разбрах днес с най-голяма наглост, че ибизата е била 1.4 12V .... Пак съм бил с най-малкия мотор, но човека с къдета ми каза, че е пъргавичък така че... ..... Всичко е във старта... ;]~
            Танцувай с любов!
            Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

Прав си ...
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

е как да не е сасипана темата никаде няма споменато браво 1.6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! срещу кадет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пък поне 5 поста бяха за това как че ’ ако кадет ми сложи ще си хвърля колата във язовира’ ... ми добре засилети ги хвърляйте ги напишети тема засилих си колата с 70 в язовира и докато потъваше затиснах 2 таранки !!!!!!!!!!! . Момчето е решило да сподели какво е постигнал както и сички теми дето се пускат е да сподели някой какво е постигнал и все се намира кой да се искажи и да не е по темата ! И аз много стартове имам след последната си тема ама спрях да пускам теми щото виждам до какво се стига 5 исказвания по темата и 30 който нямат нищо обшо !!!!!!!!!!
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Благодаря за подкрепата... Не е кой знае каква заслуга, но обичам фиат и се гордея с постижението от малко се тръгва
                  Танцувай с любов!

Коментар

И аз се опитах на предната страница да искажа възражение срещу изтъкване на нещо нефигуриращо в темата ама колегите бяха превъзбудени и в усиления лаф моабет в какъвто беше превърната темата на колегата,никой май не го прочете моето мнение отностно самолета и фиата П.П. Иначе колега евала пак за постигнатото,ама ще си имаш впредвид отсега нататък такива работи да споделяш на по кафенце,там поне глупавия спам от некомпетентните лесно ще се неутрализира

Коментар

Добре де, г-а, темата е съсипана, ние съжаляваме!Въпреки, че не виждам лошо да се обсъди една от колите участвали в гонката.Другия път просто си въведете собствени правила, за да знаем и да не нараняваме вашите теменужени ушенца.Поздравления на колежката за победата, а гришата да се забърше с една салфетка!
                      Ползвайте мигачи!
                      Sometimes I feel like screaming

Коментар

Re: Punto vs Kadett vs Seat Варна

oTBpaTuTko написа:
                        Тази вечер във Варна на Лукойл ( магистралата ). Аз ( Punto 1.2 60 ) срещу Кадетт 1.3S 75 и Seat Ibiza 1.2 60 12V. Кой според вас
                        Според мен - някоя случайно преминаваща по магистралата Алфа, която дори няма да разбере, че се дърпате Майтап, колега. Браво на героичното Пунто :D Абе, то има ли още кадети, на които да са им останали ламарини?
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

EasternAlien написа:
                          Добре де, г-а, темата е съсипана, ние съжаляваме!Въпреки, че не виждам лошо да се обсъди една от колите участвали в гонката.Другия път просто си въведете собствени правила, за да знаем и да не нараняваме вашите теменужени ушенца.Поздравления на колежката за победата, а гришата да се забърше с една салфетка!
                          Ти къде прочете Браво 1.6,измежду колите участвали в гонката?И съдейки по ника - Отвратитко,едва ли е "колежка"!И накрая,то правила си има,които не сме ги измисляли ние,просто явно няма кой да ги подържа,иначе това с "теменужните ушенца" просто преливаше от оригиналност,евала за качествените ти епитети

Коментар

Найш к’ва колежка щи дам ?
                            Танцувай с любов!

Коментар

абе баш че стоков кадет не може да сипе на браво 1.6... ГСИ 115 ше го натупа, за 1.8 ми се струва кантар работата...аз също обичам ФИАТ, но приемам факта, че не са най-бързите коли извинявам се за оффа в темата на колегата иначе Голямо Браво, че си им сипал доволно, все пак си бил с най-малкия двигател!
                              '99 FIAT Marea Weekend TD75

Коментар

Working...
                              X