atom написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto vs Kadett vs Seat Варна
Collapse
X
-
браво на колегата .И жалко че е поредната сасипана темаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Баш си мия съсипахте... не виждам да съм писал нищо за браво и язовири... Да на къдета му е малко лошо но разбрах днес с най-голяма наглост, че ибизата е била 1.4 12V .... Пак съм бил с най-малкия мотор, но човека с къдета ми каза, че е пъргавичък така че... ..... Всичко е във старта... ;]~Танцувай с любов!
Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]
Коментар
-
е как да не е сасипана темата никаде няма споменато браво 1.6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! срещу кадет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пък поне 5 поста бяха за това как че ’ ако кадет ми сложи ще си хвърля колата във язовира’ ... ми добре засилети ги хвърляйте ги напишети тема засилих си колата с 70 в язовира и докато потъваше затиснах 2 таранки !!!!!!!!!!! . Момчето е решило да сподели какво е постигнал както и сички теми дето се пускат е да сподели някой какво е постигнал и все се намира кой да се искажи и да не е по темата ! И аз много стартове имам след последната си тема ама спрях да пускам теми щото виждам до какво се стига 5 исказвания по темата и 30 който нямат нищо обшо !!!!!!!!!!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
И аз се опитах на предната страница да искажа възражение срещу изтъкване на нещо нефигуриращо в темата ама колегите бяха превъзбудени и в усиления лаф моабет в какъвто беше превърната темата на колегата,никой май не го прочете моето мнение отностно самолета и фиата П.П. Иначе колега евала пак за постигнатото,ама ще си имаш впредвид отсега нататък такива работи да споделяш на по кафенце,там поне глупавия спам от некомпетентните лесно ще се неутрализира
Коментар
-
Добре де, г-а, темата е съсипана, ние съжаляваме!Въпреки, че не виждам лошо да се обсъди една от колите участвали в гонката.Другия път просто си въведете собствени правила, за да знаем и да не нараняваме вашите теменужени ушенца.Поздравления на колежката за победата, а гришата да се забърше с една салфетка!
Коментар
-
Re: Punto vs Kadett vs Seat Варна
oTBpaTuTko написа:Тази вечер във Варна на Лукойл ( магистралата ). Аз ( Punto 1.2 60 ) срещу Кадетт 1.3S 75 и Seat Ibiza 1.2 60 12V. Кой според васShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
EasternAlien написа:Добре де, г-а, темата е съсипана, ние съжаляваме!Въпреки, че не виждам лошо да се обсъди една от колите участвали в гонката.Другия път просто си въведете собствени правила, за да знаем и да не нараняваме вашите теменужени ушенца.Поздравления на колежката за победата, а гришата да се забърше с една салфетка!
Коментар
-
абе баш че стоков кадет не може да сипе на браво 1.6... ГСИ 115 ше го натупа, за 1.8 ми се струва кантар работата...аз също обичам ФИАТ, но приемам факта, че не са най-бързите коли извинявам се за оффа в темата на колегата иначе Голямо Браво, че си им сипал доволно, все пак си бил с най-малкия двигател!'99 FIAT Marea Weekend TD75
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар