Тигра 1.6 16В я дават 1106 кила и 106 коня .... А колкото до това, че била "Стааааара кола изтърбушена от каране" Ми че то всички коли над 5 години да речем са стаааари и изтърбушени, както остава за въпросното браво 1.6 дето по години са горе долу еднакви с тая въпросна тигра. За еднаквите кубици ( 1.6) си зависи от състоянието на колите и шофьорите. За по- малката 1.4 тигра се разбра, че няма шанс.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в вс Опел Тигра 1.4/1.6
Collapse
X
-
2000 20v turbo написа:bravo2790 написа:Много зависи от шофера.Не можете да ми разправяте,Тя е по-лека,оная е по-тежка.Ако колицата си е в добро състояние,двигателя не е почнал да издъхва и т.н всичко опира до шофьорите..Ето един прост пример.Мойта кочинка е с много окаян съединител и доста сериозно боксува(горе долу като автоматик съм).Преди 3-4 вечери един пикльо с Алфа 156 2.4 JTD ми сече пътя,вътре се бяха качили само малки гъзарчета и си търсиха с кой да се ядат.Минаха пред мен и почнаха да карат с 30,тръгнах да ги изпреварвам и Алфата почна да дърпа.Пуснах газста и алфата пак намали на 30км . Аз с еядосах и изпържих мойта и ги минах.Спря ни светофар-зелено-и дръпнах алфата,като отпуснах пича ми се лепна на гъза и почна да нерви. Аз не казвам,че съм рейсър,нито,че стоковата ми кола е бегачка,но пича с алфата определено не може да кара.А колега,не мисля че трябва да питаш тук дали ще дръпнеш някоя кола,защото повечето пичове никога не са вкарвали колите си в "Лютеницата",и не са се дърпали(като не броим някое изпреварена Лада на междуселски път).Аз на няколко пъти се допитвам до хората в сайта,и не останах много очарован от държанието на повечето "компютърни разбирачи".Хайде със здравеФиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар
-
gamma написа:bravo2790 написа:Спря ни светофар-зелено-и дръпнах алфатаФиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар