Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16в вс Опел Тигра 1.4/1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тигра 1.6 16В я дават 1106 кила и 106 коня .... А колкото до това, че била "Стааааара кола изтърбушена от каране" Ми че то всички коли над 5 години да речем са стаааари и изтърбушени, както остава за въпросното браво 1.6 дето по години са горе долу еднакви с тая въпросна тигра. За еднаквите кубици ( 1.6) си зависи от състоянието на колите и шофьорите. За по- малката 1.4 тигра се разбра, че няма шанс.

Коментар

2000 20v turbo написа:
      bravo2790 написа:
      Много зависи от шофера.Не можете да ми разправяте,Тя е по-лека,оная е по-тежка.Ако колицата си е в добро състояние,двигателя не е почнал да издъхва и т.н всичко опира до шофьорите..Ето един прост пример.Мойта кочинка е с много окаян съединител и доста сериозно боксува(горе долу като автоматик съм).Преди 3-4 вечери един пикльо с Алфа 156 2.4 JTD ми сече пътя,вътре се бяха качили само малки гъзарчета и си търсиха с кой да се ядат.Минаха пред мен и почнаха да карат с 30,тръгнах да ги изпреварвам и Алфата почна да дърпа.Пуснах газста и алфата пак намали на 30км . Аз с еядосах и изпържих мойта и ги минах.Спря ни светофар-зелено-и дръпнах алфата,като отпуснах пича ми се лепна на гъза и почна да нерви. Аз не казвам,че съм рейсър,нито,че стоковата ми кола е бегачка,но пича с алфата определено не може да кара.А колега,не мисля че трябва да питаш тук дали ще дръпнеш някоя кола,защото повечето пичове никога не са вкарвали колите си в "Лютеницата",и не са се дърпали(като не броим някое изпреварена Лада на междуселски път).Аз на няколко пъти се допитвам до хората в сайта,и не останах много очарован от държанието на повечето "компютърни разбирачи".Хайде със здраве
      Значи викаш, като ти буксува съединителя - изпържиш ли я - спира да буксува и хуква..... Това е една от последните "УНИКАЛНИ" способности на Браво "еноишес"... Иначе съм слушал много... как бегат, как бият, как наказват кво ли не.... ама туй за съединителя -не знаех, че го могат Момчета, внимавайте с фенщината ве!
      Да колега буксуваше,но когато иска.Пружините бяха заминали и понякога зацепваше като нов.Хайде да се изхвърляме така.Не съм казвал,че карам бегачка,нито че съм добър шофьор.Но повярвай ми имам доста направени гонки с все възможни коли,предполагам,че опита ми в тези среди е доста по-голям от твоя,ако въобще имаш такъв. Един прост пример с Опел Корса 1.4 1-ва,2-ра до мен,нямахме грам разлика.Чак на 3-та почнах да дърпам.Дори незнам колко коня е 90 май.Вярно че хвърли водата като спряхме,но си върви доста прилично в класа си.
      Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
      Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

gamma написа:
        bravo2790 написа:
        Спря ни светофар-зелено-и дръпнах алфата
        Дръпнал си 156-ца 2.4JTD?Айде бе!
        Добре колега.Ако ще се обиждаме.Не съм някой изхвърляч.Исках да изтъкна как някой пичове си нямат хал-хабер от каране.Приятелката ми беше в колата и ми е свидетел.Не съм си и помяслял,че имам някакъв шанс срещу този автомобил.Това че имам мината школа при Павел Жеков(ако ти говори нещо),не значи че могам да карам.
        Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
        Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

koлеги сега изчетах темата и ми стана интересно :D и в послетствие се сетих че имам приятел с такъв опел 1.4,говорех с него и се съгласи да се пуснем дези дни ще пиша какъв ще е резултата!

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

баси стреса неска се пукахме... едвам едвам го бия с 1 кола..много съм разарочарован от колата си ..очаквах повече, наистина се развъртат добре тези опели ! колата му е опел тигра 1.4 с генерация и филтар! ..и беше сложил 100 октана бенз.

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

Карал съм тигра 1,6. Доста спъната кола е, не знам защо толкова я хвалите. Може би конкретно тази не е вървяла, не знам.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

интересно .. аз много имах желание да се пусна с такава тигра само че човека се отказа и от тази тема като гледам май имам голям шанс само срещу 1.4
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                X