браво 1.6 е далеч от 1050кг,м/у 1150-1200 е в зависимост от това с каква музикае,колко гориво има,от кога не е мита,с кви гуми/джанти е,кви гарнета са махани/слагани,седалки,емблеми дори,колко кит има по нея и тн.,но си избиите от главата че бравото е леко НЕ Е!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в вс Опел Тигра 1.4/1.6
Collapse
X
-
bubachko
тигрите са тежки, по 1тон и са с екотек версиите на моторите, познава се по предните спирачки, ако са по-гоелмите 256мм са 1.6 но сите не вървят. Корса обаче 1.6 ГСи говорим 109 коня е коренно различен мотор и много стреля
Коментар
-
bravo2790 написа:Много зависи от шофера.Не можете да ми разправяте,Тя е по-лека,оная е по-тежка.Ако колицата си е в добро състояние,двигателя не е почнал да издъхва и т.н всичко опира до шофьорите..Ето един прост пример.Мойта кочинка е с много окаян съединител и доста сериозно боксува(горе долу като автоматик съм).Преди 3-4 вечери един пикльо с Алфа 156 2.4 JTD ми сече пътя,вътре се бяха качили само малки гъзарчета и си търсиха с кой да се ядат.Минаха пред мен и почнаха да карат с 30,тръгнах да ги изпреварвам и Алфата почна да дърпа.Пуснах газста и алфата пак намали на 30км . Аз с еядосах и изпържих мойта и ги минах.Спря ни светофар-зелено-и дръпнах алфата,като отпуснах пича ми се лепна на гъза и почна да нерви. Аз не казвам,че съм рейсър,нито,че стоковата ми кола е бегачка,но пича с алфата определено не може да кара.А колега,не мисля че трябва да питаш тук дали ще дръпнеш някоя кола,защото повечето пичове никога не са вкарвали колите си в "Лютеницата",и не са се дърпали(като не броим някое изпреварена Лада на междуселски път).Аз на няколко пъти се допитвам до хората в сайта,и не останах много очарован от държанието на повечето "компютърни разбирачи".Хайде със здравеТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Insane написа:Момче, а я кажи тва браво 1.6 как е 150 коня че освен на лепенки да го броите не го доизмислям... да не пише 16В на калника и да се окаже 1.2 16В :DКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Re:
stefansmyadovo2 написа:Абе Момчета пълни глупости говорите Опел тигра 1.4 90 коня вървят много в моето градче има една и бие Fiat bravo 1.6 okolo 150 konq Тигрите този модел си вървят!!! нищо че са 1.4ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Re:
stefansmyadovo2 написа:Абе Момчета пълни глупости говорите Опел тигра 1.4 90 коня вървят много в моето градче има една и бие Fiat bravo 1.6 okolo 150 konq Тигрите този модел си вървят!!! нищо че са 1.4bravo 1.6
Коментар
-
Re:
stefansmyadovo2 написа:Абе Момчета пълни глупости говорите Опел тигра 1.4 90 коня вървят много в моето градче има една и бие Fiat bravo 1.6 okolo 150 konq Тигрите този модел си вървят!!! нищо че са 1.4Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар