Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.6 16v VS Citroen Saxo 1.6 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

biker_81 написа:
    Suppish написа:
    Zik написа:
    Колеги,много съжалявам че постнах тази Тема изобщо!!! Саксото го караше Блондинка,караше на задна,аз бях с изгасен двигател,Саксото са големи бегачки а Фиат Браво е голям Боклук (за нищо не става 1.6 16в) и върви като Варбург... ако нещо съм забравил моля Допълнете.... Нека всичко бъдем щастливи....
    Момче аз искам да видя разликата на чипнато ино и шешш с мойто. Щото съм се закачал с 3-4 1.6-ци. Такамммм
    И какъв беше резултата между твоето сток Gt и сток 1.6.Че аз оня ден карах едно браво 1,8 ,имам мареа 1,6 ,карал съм и браво 1,6 и разлика между браво 1,6 и мареа седан 1,6 не видях да има.Имам и мареа комби 1,8,но като че ли между комбито и бравото 1,8 има малка преднина в полза на 1,8 бравото.А 1,8 като цяло вървеше една идея по добре,та ми е интересно като си ги сравнявал как е била разликата.
    Гледа ми стикерчето на форума
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Съжалявам че не мога да шофирам и снимам едновременно... Ще се обадя на пича пак да повторим и ще има снимачен екип... И между другото не бих отказал на Колегата със 1.8 ГТ... (оставаше и да не накажеш 3-4 1.6-ци... Но най-много боли ако някоя 1.6-ца накаже теб!)Който падне взима каса Бира и отпразнуваме победата...
      FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

И да снимаш всичкои пак ще те оплюят.. няма смисал да показваш възможностите си тука, защотот никои не ги оценява.. убедил съм се , че тук само може да се говори на изуст или да се вадят руските сайтове и там да се гледат резултаи.. смешна работа общо взето От мен едно БРАВО за победата
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Zik написа:
          Съжалявам че не мога да шофирам и снимам едновременно... Ще се обадя на пича пак да повторим и ще има снимачен екип... И между другото не бих отказал на Колегата със 1.8 ГТ... (оставаше и да не накажеш 3-4 1.6-ци... Но най-много боли ако някоя 1.6-ца накаже теб!)Който падне взима каса Бира и отпразнуваме победата...
          Колко е бирата Иначе аз ся излизам ама бързам може после ти пишав форума амааааа по късно че преди месец висях 3 часа в 5-то заради простотий и не искам да се срещам пак с другаря Аврамов.
          MB 280 S W108 67' - pickUp
          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Аз така или иначе вече съм пил алкохол... но в Петък е идеален ден за пиене на каса бира
            FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Zik написа:
              Колеги,много съжалявам че постнах тази Тема изобщо!!! Саксото го караше Блондинка,караше на задна,аз бях с изгасен двигател,Саксото са големи бегачки а Фиат Браво е голям Боклук (за нищо не става 1.6 16в) и върви като Варбург... ако нещо съм забравил моля Допълнете.... Нека всичко бъдем щастливи....
              Колега видях,че много се засягаш!Много поздрави за победата!Хубаво победил си,но проблема е,че просто сравнение между двете коли неможе да става,Саксото е много по бързо!Ще ни извиниш,че тук не викаме на черното бяло!Без да се обиждаш ама от казаното от теб до тук,останах с впечатление,че изобщи не са ти ясни тези неща(в което няма нищо лошо)който каквото го вълнува това си знае!Не е нужно да се обиждаш на никой,положенията са две; или Фиата ти е много добър или Саксото не е било с такъв мотор,а е било 1.6 8 клапана!
              Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

VTR или VTS

Коментар

Zik написа:
                  VTR или VTS
                  VTR до 2000г са само 1,6 8V 88к.с. а VTS са 1.6 16V 118к.с.и 1.4 16 V 75к.с.
                  Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

Не знам.. момчето каза че е 1.6 16в. Може да ме е излъгал но се съмнявам колата беше с много добър визуален тунинг приличаше на фирмен както Рено в6Същото като това но с други Джанти http://www.ronniecowan.co.uk/Citreon%20Saxo%20VTR1.jpg

Коментар

колега vts има и 90 коняимам за продаване такова ако искаш
                      бмв форевар м5

Коментар

Колега Zik VTR,VTS и VTL са с фабричен тунинг и визуално изглеждат еднакво.beboka11 аз съм написал до 2000г а след това има само VTS.
                        Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

Снимай мотора на саксото и всичко ще се изясни
                          VTS 16V

Коментар

Абсолютно невъзможно е да си бил VTS-че особено ако е и читаво...Аз немога да ги бия тия осички пък ти да ги биеш.Следователно би-трябвало и ти да ме биеш?

Got nos?

Коментар

дфд

и да го видя пак няма да го повярвам ... браво 1.6 срещу втс :D ... приятел ако си надахан ас падам от тея втс-ки с много ... ела до варна ще се пуснеш с мен ... и ако ме биеш ти подарявам хгт-то ... би трябвало да е лесна победа ... Поздрави :D:D:D
                              Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

.

Zik написа:
                                Решението е KWP2000 проверете в Нет-а. Каквото и да е е правено в Италия... просто Дино теста покзазва така и аз не вярвах
                                Ако правилно съм разбрал, ти е препрограмирано ЕКУ-то нали ? И как от тиq 103 конq извади още 30 ? В този сайт който ти даваш пише 10-15% при бензинови двигатели без турбо т.е. на 103хп макс още 15.45хп !
                                Код:
                                Petrol (Naturally Aspirated)Remapping a petrol engine ECU will produce 10 - 15% BHP depending on exact specification, the engine will also be more responsive on initial acceleration and produce more torque (up to 20%) through out the entire rev range, giving more response on lighter throttle.
                                И още нещо аз карам 1.6 16в и комп-а ми е МАГНЕТ МАРЕЛИ - не БОСЧ , а по информациqта от сайта програмират само БОСЧ , а и модела 1.6 16в не е в листа на supported cars !
                                Код:
                                FiatBravo/Brava 1.2 Bosch M1.5.5Bravo/Brava 1.9 JTD Bosch EDC15C5Multipla 1.9 JTD Bosch EDC15C5Marea 1.9 JTD Bosch EDC15C5Marea 2.4 JTD Bosch EDC15C5Punto 1.9 JTD Bosch EDC15C6Punto 1.9 JTD Bosch EDC15C7Bravo/Brava 1.9 JTD Bosch EDC15C7Doblo 1.9 JTD Bosch EDC15C7Ducato 2.0 JTD Bosch EDC15C7Ducato 2.3 JTD Bosch EDC15C7Ducato 2.8 JTD Bosch EDC15C7Marea 1.9 JTD Bosch EDC15C7Marea 2.4 JTD Bosch EDC15C7Multipla 1.9 JTD Bosch EDC15C7Scudo 2.0 JTD Bosch EDC15C7Stilo 1.9 JTD Bosch EDC15C7Punto 1.2 Bosch ME7.2.1 Euro2Punto 1.2 Bosch ME7.H3Stilo 2.4 Bosch ME7.3.1Ulysse 2.0 JTD 16V Bosch EDC15C2Ulysse 2.2 JTD 16V Bosch EDC15C2Bravo/Brava 2.0 Bosch ME7.3.1Bravo/Brava 2.0 20V Bosch ME3.1Coupe 2.0 20V Bosch ME3.1Marea 2.4 MDI 20V Bosch ME3.1
                                Fiat Bravo 1.6 16v ex

Коментар

Working...
                                X