Поздрави колеги. Днес на връщане от работа се засякохме с едно Ситроенче което го кара бивш съученик... Та тази количка ми се стори малко по различна от останалите Саксо... имаше някакъв фабричен тунинг (мисля). Както и да е спряхме поговорихме и решигме да ги дръпнем. Избрахме околовръстното в Тракия...Това чудо до 3-та ми даде доста зор но след това му показах как варви моята машинка... направихме 3 старта и на трите по един и същи начин завърши... Аз печеля! Получи се яко но още се чудя как тази количка върви така....?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16v VS Citroen Saxo 1.6 16v
Collapse
X
-
Zik написа:Предполагам че е така но аз сам 100kw не 76kwFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Решението е KWP2000 проверете в Нет-а. Каквото и да е е правено в Италия... просто Дино теста покзазва така и аз не вярвахFIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
Zik написа:Решението е KWP2000 проверете в Нет-а. Каквото и да е е правено в Италия... просто Дино теста покзазва така и аз не вярвахFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Това показа теста... не съм си го изсмукал от пръстите.... Ако зависи от мен искам нещо 75 кончета...http://www.kwp2000.info/FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
Хахахахаха.... малко се изхварляш не мислиш ли??? 1.6 16в срещу 1.6 16в..... Тва Саксо да не е 150 коня??? Вие тук само нареждате хората които са споделили нещо... и това било Солидарност.... луда работа сте........FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
Zik написа:Хахахахаха.... малко се изхварляш не мислиш ли??? 1.6 16в срещу 1.6 16в..... Тва Саксо да не е 150 коня??? Вие тук само нареждате хората които са споделили нещо... и това било Солидарност.... луда работа сте........Fiat Coupe 2.0 16V turbo
Коментар
-
Zik написа:Хахахахаха.... малко се изхварляш не мислиш ли??? 1.6 16в срещу 1.6 16в..... Тва Саксо да не е 150 коня??? Вие тук само нареждате хората които са споделили нещо... и това било Солидарност.... луда работа сте........3.0CRD
Коментар
-
Като гледам не Домати а Краставички похапвате... как 1.6 16в Ситроен е 150 коня а Бравото не е 136?Бих казал много грозни думички но се придържам към правилата на Форума...FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар