beboka11,защо винаги каниш в София? Ела ти един път на гости и "да си премерим конете" или те е шубе...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто ХГТ 131кс или Опел вектра ДОХЦ 150
Collapse
X
-
Не знам кои ще бие Вектрата или Пунтото. И защо не вярвате на човека който вече ви е казал резултата, а продължавате да спорите?Само ще ви кажа че на Бояна моето тежко и тромаво Стило 1.8 е АБСОЛЮТНО равно с Вектра 2.0 136 коня. Нито едната кола не успя да направи дори и 1 броня до 180. Вървяхме абсолютно равни през цялото време.Не изкам да си представям ХГТто как ще разпука Вектрата била тя и 150 коня...
Коментар
-
И този път стана спора.Според мен Фиатката ще бие.Не съм много очарован от 150 коня Опели.Естествено тук "разбирачите" са много повече.хората,които ги влече да се дърпат и го правят редовно биват обвинявани,че сънуват,че са фантазьори и какво ли още не.Сега като кажа,че на Войсил идваше калибра 150коня, и ме бие с 2 коли на около 400 метра,ще кажат ,че много си измислям.Живейте в мирФиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар
-
GbGz написа:Ами колега пробваи се какво ти пречи.знам че във варна има 1 пунто ама непомня къв мотор е ако искаш го виж колега е от форума ..Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
едното варненско пунто е тумно сив графит и е такова каквото си търсиш той е от тези на който им се кара и ще ти се вържеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар