Доста се лъжете диваци какво ви кара да мислите така че е повече коне повече е и аз си мислех че ще ме бие ама не успя
Или водача на векрата не може да кара, или вектрата е в много лошо състояние. Възможно е също така ако в Вектрата е имало 4-5 човека а в пунтото само един или пък комбинация на предишните изброени.Сток ХГТ ще пада с мноооого от вектра ц20хе, а на нанагорно разликата трябва да е ............
Доста се лъжете диваци какво ви кара да мислите така че е повече коне повече е и аз си мислех че ще ме бие ама не успя
Или водача на векрата не може да кара, или вектрата е в много лошо състояние. Възможно е също така ако в Вектрата е имало 4-5 човека а в пунтото само един или пък комбинация на предишните изброени.Сток ХГТ ще пада с мноооого от вектра ц20хе, а на нанагорно разликата трябва да е ............
Аз залагам на HGT-то. Може вектрата да е по-мощна с 20 к.с. но -това се компенсира от фиата - едно че са по нагорнище,второ- че е по-лека като собствена маса ,трето- че завоите също указват влияне малко или много а фиатчето е по-пъргаво на такива места,четвърто - скоростите ,къси или по-дълги това също указва влияние,и най-вече зависи от задкормилното у-во. Аз лично знам как върви такова HGT на баир,защото съм карал след колегата GbGz с моята Мареа 2.0,20 v - 150 к.с. но не сме се гонкали.
Коментар