Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.6 с/у сивик купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.6 с/у сивик купе

не безизвестното 1.6 с/у сивик купе 5ген 1.5 101 коня.около 400 метра дистанция прави ми около 2 коли разстояние и 2та старта.колите мисля са сток аз съм с катализатор и спортен филтар.можеби 1.8 ще има по голям шанс с/у хонделата доста е пъргава но е и с около 150кг по лека което е в неин +.пс: пиша ви го като инафо не съм срещал подобна гонка в форум до сега.
    F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

sdf

Тя ако хондичката ти е направила само 2 коли,то значи нещо и има.Тези хондички са толкова леки и така вървят ,чеееее...абе трабва поне 2 тира да ти прави
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Защо не и Влакова композиция... Аз също съм се пробвал с Хондички... не отричам че са бързи... но сам имал и победи...
      FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

една такава хондичка сипа няколко влакови композиции на един познат със селика 1.6 5та генерация
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
          една такава хондичка сипа няколко влакови композиции на един познат със селика 1.6 5та генерация
          Май снощи си прекалил с екстазито Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

мдам селиката все едно изобщо не учасваше в гонката сивика яко отпраши с поне 5 коли
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Тоз 1.5, vtec-e ли е ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

не тва е 1.5 сохк 16в и не ме впечатли с квото и да било освен че прелуд 2.0 го би с около 1/2 кола смисал прелуда беше отпред. с 2 думи да върви доста добре и не е развалена просто не е реално да ме бие с повече.

Коментар

http://vbox7.com/play:c7e16c9f

Коментар

bestmaster написа:
                    Баси гадовете,сърцето ме заболя.Да почива в мир японката.Това си е живо убийство.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Zik написа:
                      Защо не и Влакова композиция... Аз също съм се пробвал с Хондички... не отричам че са бързи... но сам имал и победи...
                      Е ти ако нямаш кои да има

Коментар

popara801 написа:
                        bestmaster написа:
                        Баси гадовете,сърцето ме заболя.Да почива в мир японката.Това си е живо убийство.
                        Все пак доста зор видяха убийците :D Извън шегата - доста здрави души имат тези японки.Мой приател в САЩ е навъртал на хонда 500к МИЛИ за няколко години без сериозни ремонти -вярно че там има и други фактори ( качество на пътища, консумативи ),но това си е сериозен пробег. За това нищо чудно че в случая на колегата хондата е бягала добре.

Коментар

хондата не бяга добре има близо 200кг разлика в масите и 2коня разлика в мошноста според мене ако го натваря него с 400кг,да е с 200 повече от мене ще му направя наи малко тир,според мене тва е единствения фактор ако има и друг казваите. .. ама такива японски мистики закво бягат мн и така нататък не ми вървятпс: са се сещам наи-простия пример с калколатор които направих е че на мен ми идва с 1. ималко кг поече на кон тежеста от неговата,и ако се съгласи да изравним масите което е 4торби цимент в колата 100% няма шанс,ама тва няма как да стане.

Коментар

bestmaster написа:
                            popara801 написа:
                            bestmaster написа:
                            Все пак доста зор видяха убийците :D Извън шегата - доста здрави души имат тези японки.Мой приател в САЩ е навъртал на хонда 500к МИЛИ за няколко години без сериозни ремонти -вярно че там има и други фактори ( качество на пътища, консумативи ),но това си е сериозен пробег. За това нищо чудно че в случая на колегата хондата е бягала добре.
                            Тази Хондичка мнаправо си имаше 9 живота... даже и с вода в маслото пак не се предаде лесно
                            FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Дърпал съм се точно с такава хонда.Първия път не можах да тръгна добре и ме взе с кола разстояние,но на втория път ме взе с предница.
                              Фиат Браво 1.6 16v

Коментар

Working...
                              X