Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.6 с/у сивик купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Grisha написа:
    liverpool235 написа:
    Grisha написа:
    Много точно казано от колегата Tie,тука се е напълнило с "купили си фиат по неволя,заради цената,че е евтино,че е с климатиче и че е изпаднало 2000лв 98-99 година",типичния СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ,просто феновете на марката във форума са на пръстите на едната ръка Предлагам да се направи отделен форум за такива като вас да си споделяте как стават бобини от лади на фиатки и т.н.
    И какво,да не влизаме защото ти си казал така ли ? Какво тоя форум е само за фанатизирани типове които не признават нито една друга марка коли? Седнал си пред компютъра и хлебиш наред,че така ти харесва..В предните мнения не виждам нищо обидно към Фиат,но понеже сте решили,че тука всички трябва да се кланят и робуват на ФИАТ,дай да не признаваме никакви други коли .. Хора успокойте се малко..
    Вие не само,че не признавате фиат,но и го плюете във форума за фенове на марката Ако искаш може и не пред компютъра да хлебя,че някакъв тон усещам?
    Ама чакай малко,къде видя в по горните мнения,че някои плюе Фиат или нещо от сорта? Аз лично никога не съм мислел,че ще имам Фиат,но ми изпадна и си го купих..И какво това означава,че съм с имам селски манталитет ?! Доволен съм от колата и си я харесвам.Но в същото,време някой си там,седнал пред клавиатурата и обижда всичко наред,що преди тая кола,която сега кара не е имал 30 Фиата и не е бил фанатизиран фен на Марката...Както колегите по горе казаха,ХАРЕСВАТ СИ колите и не казват нищо лошо за тях,просто признават и други марки коли.. Ае със здраве..Нямам намерение да се заяждам с когото и да е било или да спамя темите,но просто това изказване ми се видя малко крайно и се издразних!Не слагай всички под един знаменател,от човек до човек има огромна разлика.. Поздрави!
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Прав си до някъде,жалко,че в нашите фиат/алфа/ланча форуми има като чели най-малко истински фенове на марката като ги съпоставим с другите марки като бмв/опел и т.н...
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

кофти оспамихте темата...но тва че си фен не означава че трябва да си сляп пред фактите,поне за мене така стоят нещата,фиат може да е всичко но някои неща просто си куцатпс:фен>сляп фен,сектант :D със здраве и весели коч партита тая вечер Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
        F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Working...
        X