Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.6 с/у сивик купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И с 30 коли да бие си остава японска гняс,гадна визия,гаден интериор,а и в моторите някакси я няма тръпката на италианките,нито може да се сравни със звука на италианския мотор,въобще в тия коли я няма тръпката на италианците,някакси са ми много антипатични
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
      И с 30 коли да бие си остава японска гняс,гадна визия,гаден интериор,а и в моторите някакси я няма тръпката на италианките,нито може да се сравни със звука на италианския мотор,въобще в тия коли я няма тръпката на италианците,някакси са ми много антипатични
      Недей така с лека ръка да отричаш всичко, което не е произведено в "Ботуша". Японците са класни в производството, поне за мен
      Impossible is nothing !

Коментар

undermind написа:
        Grisha написа:
        Недей така с лека ръка да отричаш всичко, което не е произведено в "Ботуша". Японците са класни в производството, поне за мен
        Колите произведени в Италия и в Еропа изобщо, са много далече като качество от тези произведени в Япония (не просто японските марки). Европейските коли, ги спасяват единствено високите мита на стоки произведени извън европейския съюз, които оскъпяват японските коли и правят пазарната борба срещу европейските щайги доста неравна. Предствавете си Импреса хечбек (не спортните версии, разбира се) да е на цената на Браво, Астра или Голф. Няма и за момент да се поколебая, коя да избера . Ако я намяше тази протекция чрез митата, всички автомобилни производители от Ботуша до Скандинавския полуостров ще фалират :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Еййй, като кажете японска кола и направо мед ви капе от устата.
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

има си нещо привлекателно в тях,мен точно тия купета ме кефат,масово хората казват че са здрави и ги няма всеки 2ри като голфа и вече бравото. . .за разхода да не говорим япония бие с мн италия
            F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Ами хайде тичайте тогава - какво чакате? Купувайте икономични милионници с ориз и си лягайте да спите спокойно То бива бива но това вече вашето на нищо не прилича То ясно че от икономии и стискане сте си взели Фиат, но поне във форум на ФИАТ бъдете по-сдръжани Като не ви изнася махайте фиатките и взимайте сивици за по 3-4 бона и бъдете щастливи от живота

Коментар

Tie написа:
                Ами хайде тичайте тогава - какво чакате? Купувайте икономични милионници с ориз и си лягайте да спите спокойно То бива бива но това вече вашето на нищо не прилича То ясно че от икономии и стискане сте си взели Фиат, но поне във форум на ФИАТ бъдете по-сдръжани Като не ви изнася махайте фиатките и взимайте сивици за по 3-4 бона и бъдете щастливи от живота
                Спокойно, бе м’че. Ти скочи все едно те обидихме лично. Просто мнение, на мен също ми харесва Фиат и затова имам такъв, но пък японци - техника винаги са били синоними, шъ извиняяш :D Айде със здраве
                Impossible is nothing !

Коментар

Стига сте "здравосвали" - какво се научихте всички от 1-2 години и само това повтаряте.... За мен са синоним на..... НИЩО И

Коментар

И нищо...това си ти Просто си спамим ей така И все пак наистина бъди по-спокоен
                    Impossible is nothing !

Коментар

Много точно казано от колегата Tie,тука се е напълнило с "купили си фиат по неволя,заради цената,че е евтино,че е с климатиче и че е изпаднало 2000лв 98-99 година",типичния СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ,просто феновете на марката във форума са на пръстите на едната ръка Предлагам да се направи отделен форум за такива като вас да си споделяте как стават бобини от лади на фиатки и т.н.
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Всеки да кара кой каквото си иска - то е ясно че "Фиатаджии" и въобще фенове на италянките почти няма.... Но във Фиат Форум да обясняваш срещу тях някак си е....... неприемливо

Коментар

Добре бе, пичове.... за пореден път обяснявам. Фиат ми харесва като марка (да, нямам татуировка с емблемата), просто стана тема за японските коли. НЕ СЪМ срещу Фиат, ама изобщо даже.
                          Impossible is nothing !

Коментар

Вярно е, случайно попаднах на Фиат, не го отричам но в Фиат се заричам .Просто няма кола която съм карал да и се наслаждавам толкова колкото и на кой да е фиат.
                            Фиат Браво 1.6 16v

Коментар

Grisha написа:
                              Много точно казано от колегата Tie,тука се е напълнило с "купили си фиат по неволя,заради цената,че е евтино,че е с климатиче и че е изпаднало 2000лв 98-99 година",типичния СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ,просто феновете на марката във форума са на пръстите на едната ръка Предлагам да се направи отделен форум за такива като вас да си споделяте как стават бобини от лади на фиатки и т.н.
                              И какво,да не влизаме защото ти си казал така ли ? Какво тоя форум е само за фанатизирани типове които не признават нито една друга марка коли? Седнал си пред компютъра и хлебиш наред,че така ти харесва..В предните мнения не виждам нищо обидно към Фиат,но понеже сте решили,че тука всички трябва да се кланят и робуват на ФИАТ,дай да не признаваме никакви други коли .. Хора успокойте се малко..
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                                Grisha написа:
                                И какво,да не влизаме защото ти си казал така ли ? Какво тоя форум е само за фанатизирани типове които не признават нито една друга марка коли? Седнал си пред компютъра и хлебиш наред,че така ти харесва..В предните мнения не виждам нищо обидно към Фиат,но понеже сте решили,че тука всички трябва да се кланят и робуват на ФИАТ,дай да не признаваме никакви други коли .. Хора успокойте се малко..
                                Вие не само,че не признавате фиат,но и го плюете във форума за фенове на марката Ако искаш може и не пред компютъра да хлебя,че някакъв тон усещам?

Коментар

Working...
                                X