Колега, моля те. Специално 320, само техните собственици си мислят че вървят по простата причина че никога не са карали кола дето върви горе-долу. Преди повозих едно момче с 320 в бравото и после му викам "Искаш ли да врътнеш едно кръгче", а той ми вика "Мани, да си намразя колата после" Но пича е точен и не си изкарва бмв-то най-великото на света (както и бравото не е).Има бая коли които са 150 коня и вървят доста повече специално от 320 Е36. Просто за 2.0 6 цилиндъра очаквах доста повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16в с/у БМВ е36 320и
Collapse
X
-
има значение дали 320ката е с или е без ванус а по вървене съм останал с впечатление, че е36 320 купе с ванус мотора върви повече от 318is с 4 врати, но може и да и 318ката да е била в по-лошо състояние A относно кубатурата мисля, че вървежа при 6таците на бмв почва от 2.5 нагоре'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
йфсдйфд
адиии и ас да се намеся ... не ми се вярва с 1.6 браво да биеш бмв 320 може да си му даржал 1вата ( ако е трагнал лошо ... ама се пак е задно и е по добре за стартове) .... винаги сам знаел че 320 ките са наи бавните 150сятки ама един авер има в момента такова и троши всичко на гонгите което е в неговия клас и малко по нагоре .... както е казал колегата от 320 до 320 разликата е голяма .... иначе от хгт стоково 320 пада с много ... това е моито скромно мнение ... поздрави ...Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
Ре: йфсдйфд
ascari написа:адиии и ас да се намеся ... не ми се вярва с 1.6 браво да биеш бмв 320 може да си му даржал 1вата ( ако е трагнал лошо ...Fiat Bravo 1.6 16v ex
Коментар
-
beboka11 написа:колега бмв има клип и с пунто hgt ,засега няма загуба от фиат до 150 коня,ако има желаещи нека се пробвата от 320 и 320 има МНОГО ГОЛЯМА РАЗЛИКАФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз пък мисля този раздел да не го чета вече...Ако става на въпрос и аз съм скачал на много по-силни коли от Типо-то и са оставали доста изненадани...че съм падал съм падал ,че съм бил съм бил ,не ме е срам да го кажа ,но какъв е смисъла да го пиша тук след като ще почнат да се бълват куп глупости и разни хора ,които не знаят как ми върви колата ще почнат да ме убеждават ,че някаква баварка 316 компакт (примерно) щяла да ми прави рейсове ,просто защото е с 15-20 коня повече от мен...ааа да и че била със задно и то е по-добре за стартове и още и още...Винаги има по-бърза кола от твоята...Казвал съм няколко пъти в този раздел ,ще го кажа пак - ВАЖНОТО Е ДА ИМА УВАЖЕНИЕ!!!Вземете се в ръце... 1. http://vbox7.com/play:bd5470da2. http://www.youtube.com/watch?v=DaK7KhQADSs3. http://www.youtube.com/watch?v=09rSyuLytK4И какъв е смисъла от тези клипове - никакъв - сега някой фен на БМВ може да сложи клипове как БМВ-то бие...и спорът става безкраен...Уважение му е майката и бащата и изобщо всичко ,ама жалкото е че започва да изчезва в този вид спорт (не само в драг рейсинга)...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Забелязал съм едно нещо - или се сравняват 2000 кубикови БМВ-та, или се сравняват мощни такива, срещу зверски-модифицирани талянски коли. Средно положение няма...щото резила е голям.S.W.A.T. написа:http://www.carexpert.ru/compare.php?view=FromSearch&modid%5B%5D=fiati18h&m odid%5B%5D=opela-1992g18&modid%5B%5D=opela-1992h20&modid%5B%5D=bmw3-1991c20&Сладурски сайт3.0CRD
Коментар
-
дйфсд
колега точно заради това уважение за което говориш е смешно да има теми от типа на тази ... ас просто неробувам на нито една марка била тя фиат бмв или мерцедес ... просто е смешно да сравняваме кола 2хил куб 6 цилиндара 150 коня с нещо значително по малко и да се надлагваме колко са барзи наще италианки :P ся не целя да обидя никои и се извинявам предварително ако сам го стоерил ама това си е истината за мен .... ПоздравиEx Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар