Резултата е следниq : на 1ва го водq с около 1мна 2ра сме наравно 3та почва бавно , но славно да ме задминава И двете коли са сток! След гонката състезателq от БМВ-то ми стисна ръката и заqви, че не е знаел, че фиатите варвели толкова В същата вечер паднах от Поло ( от новите) 1.9ТДИ 105хп с малко повече от БМВ-то и победих нqкакво Мондео 115хп ( с много) Смqтате ли че ако БМВ-то е 1.8ис(купе) ще успеq поне до 2ра да го водq ? П.С. Загубих , но си тръгнах с гордо вдигната глава :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16в с/у БМВ е36 320и
Collapse
X
-
worker написа:Смqтате ли че ако БМВ-то е 1.8ис(купе) ще успеq поне до 2ра да го водq ?
Коментар
-
kpacu___momo написа:worker написа:Смqтате ли че ако БМВ-то е 1.8ис(купе) ще успеq поне до 2ра да го водq ?Fiat Bravo 1.6 16v ex
Коментар
-
Колега worker защо си мислиш,че IS-ката варви повече от 320-ката,верное ако 320 ката е сдухана яко няма да върви,аз съм със 1.6 Браво и сам заставал до IS ка от сфетофар до другия сфетофар ме би с един калник.Ако е читава IS ката неможеш дае биеш в никакъв случаи.MOTOCROSS POWER YAMAHA WR250F KAWASAKI KX250 HONDA CR250 KTM SX125
Коментар
-
biker_81 написа:Взехте да се оливате с туй ено и шес .В крайна сметка колко коли ти направи на 3 та ?
Коментар
-
strajaro написа:biker_81 написа:Взехте да се оливате с туй ено и шес .В крайна сметка колко коли ти направи на 3 та ?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Nedialko написа:и много мие смешно някои като каже МОЕТО 1.6 ДО 100 ПРАВИ ЗА 10 СЕК. те по каталог като нова и дават 11 сек.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар