:D решили сме да решим този спор макар че изхода ми е почти ясен...просто е с цел дразнене на момчето с Тибурона Мария е 1.8 16v 113 к.с. Тибурона е 2.0 140 к.с... Нека уточня че става въпрос за 300метра Айде разубедете ме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа ELX vs Hyundai Coupe 2.0
Collapse
X
-
Gofi написа:Мисля,че шансовете са на негова страна,наште дирижабли са тежички-особенно моя 1400кг,а и конете са ти малко.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
beboka11 написа:пак каталози се вадат оооооооооофффффффффффпробвай сеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
koketoo написа:Колега,гледам ,че си от Пловдив дай да ошамаря аз това купенце Суки ако искаш вярвай тая тема заради твойто мнение съм я направил...чета ти постовете и мога само да кажа дай инфо за твойта количка да кажа на пича...щото се дърви и на фиат купе 2.0
Got nos?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар