Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа ELX vs Hyundai Coupe 2.0

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

просто не ги видях дано не са ме снимали...ще говоря с пича и ще пиша тук че сега колата му в малко в бокса и го чакам понеделник вторник да го барна :D
    FIAT Marea Weekend 1.8 16V
    GI FOBOS

Коментар

ьжьц

колега ас сам се пускал с таков и го бия с малко .. моя фиат е 147 коня но разликата беше наистина малка ама не сам сиг дали купето не беше чипосано ... се пак пробваите се за шоуто
      Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

според мен с фиатче към равно по коне хюндая,победата ще е за фиат..
        GI FOBOS

Коментар

Здравейте уважаеми колеги след толкова чакане момчето да си стегне колата дръпката най после се състоя...за съжаление обаче не както мислехме....имаме си тука наблизо една пистичка(старо селскостопанско летище) та отидахме там за дръпка околко 400-500 метра но уви оказа се че "трасето" е в лошо състояние...все пак не се отказахме,направихме 3 старта на колко метра нз да кажем до 3 скорост на 3000 оборота и спирахме..резултата беше че моето комби мареа 1.8 до 3 бие специално това момче с специално този тибурон...неговите оправдания бяха че аз съм с нови гуми,съединителя му бил за смяна...колата ми била тежка колкото неговата...и тем подобни факта е че на старт до 100км някъде АЗ с ФИАТА бия ХЮНДАЙ КУПЕ 2.0
          GI FOBOS

Коментар

Ее, не е честно...1.6 и 1.8 са за 4-5000 кубикови коли със битурбота или суперчарджъри :D:D:D
            3.0CRD

Коментар

забавно...аз не се хваля...и както виждаш не пиша през ден..карам комби с тая кола толкова...никога не съм отказвал дръпки..както бях писал и по рано момчето с тибурона искаше с мен да се мери,което говори колко му върви колата...не се правя на никъв...просто бях провокиран
              GI FOBOS

Коментар

er

направихме 3 старта на колко метра нз да кажем до 3 скорост на 3000 оборота и спирахме..Е вие каква дръпка сте правили немога да разбера до 3000 оборота ,като фиата след 4000 го търси
                Nissan Primera 1.6 16v P11
                ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

не ме разбра... 1-ограничител 2-ограничител...3 та до 3000-3500 и ни сварши мегдана
                  GI FOBOS

Коментар

koketoo написа:
                    не ме разбра... 1-ограничител 2-ограничител...3 та до 3000-3500 и ни сварши мегдана
                    Колега изцеждането на 2ра до ограничител било 6500 или 7000об като включиш 3та оборотите не падат на 3000, а по-скоро на 5000 това искат да ти кажат колегите. Кажи по-добре до каква скорост сте се гонили, че както го каза на 3та 3000 значи си превключил на 4000 аз така ги виждам нещата.
                    fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
                    volvo s40 1.9

Коментар

правилно...не съм се изразил както трябва някъде до към 110 км
                      GI FOBOS

Коментар

резултата беше че моето комби мареа 1.8 до 3 бие специално това момче с специално този тибурон
                        ЕВАЛА! Тва е ключовият израз! ЕВАЛА отново, защото ако беше някой друг и беше станало същото положение.. щеше да каже че БИЕ ХЮНДАЙ КУПЕ 2.0 - като определението му щеше да се отнася за АБСОЛЮТНО всички такива!

Коментар

Колега карам Купе 2.0 (Хиундай) от 2 години, поддържам го в перфектно състояние. Пускал съм се с Браво 1.8 бия го с много, пускал съм го и с Браво 2.0 20в със чип, падам с много. Та мислълта ми е следната, срещу що годе читав хиундай купе 2.0 със що годе читав шофьор - нямаш НИКАКЪВ шанс нито на 200 нито на 400 и т.н. метра. А и без да се обиждаш след като приказваш за гонки и за 3000 оборота ... си мисля, че не ти е много ясно за какво говорим И за да не мислите, че говоря празни приказки ето малко видео : http://www.vbox7.com/play:c6307874ht.../play:77331731

Коментар

Виждал съм те из града
                            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Хах, бе викам знам го това купе.Аз съм на Кристиян комшията.Другата бегачка ще е по-интересна :D
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

не че нещо ама не можах да ти хвана смисала за какво пускаш първото клипче
                                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                                X