просто не ги видях дано не са ме снимали...ще говоря с пича и ще пиша тук че сега колата му в малко в бокса и го чакам понеделник вторник да го барна :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа ELX vs Hyundai Coupe 2.0
Collapse
X
-
Здравейте уважаеми колеги след толкова чакане момчето да си стегне колата дръпката най после се състоя...за съжаление обаче не както мислехме....имаме си тука наблизо една пистичка(старо селскостопанско летище) та отидахме там за дръпка околко 400-500 метра но уви оказа се че "трасето" е в лошо състояние...все пак не се отказахме,направихме 3 старта на колко метра нз да кажем до 3 скорост на 3000 оборота и спирахме..резултата беше че моето комби мареа 1.8 до 3 бие специално това момче с специално този тибурон...неговите оправдания бяха че аз съм с нови гуми,съединителя му бил за смяна...колата ми била тежка колкото неговата...и тем подобни факта е че на старт до 100км някъде АЗ с ФИАТА бия ХЮНДАЙ КУПЕ 2.0FIAT Marea Weekend 1.8 16V
GI FOBOS
Коментар
-
забавно...аз не се хваля...и както виждаш не пиша през ден..карам комби с тая кола толкова...никога не съм отказвал дръпки..както бях писал и по рано момчето с тибурона искаше с мен да се мери,което говори колко му върви колата...не се правя на никъв...просто бях провокиранFIAT Marea Weekend 1.8 16V
GI FOBOS
Коментар
-
koketoo написа:не ме разбра... 1-ограничител 2-ограничител...3 та до 3000-3500 и ни сварши мегданаfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
резултата беше че моето комби мареа 1.8 до 3 бие специално това момче с специално този тибурон
Коментар
-
Колега карам Купе 2.0 (Хиундай) от 2 години, поддържам го в перфектно състояние. Пускал съм се с Браво 1.8 бия го с много, пускал съм го и с Браво 2.0 20в със чип, падам с много. Та мислълта ми е следната, срещу що годе читав хиундай купе 2.0 със що годе читав шофьор - нямаш НИКАКЪВ шанс нито на 200 нито на 400 и т.н. метра. А и без да се обиждаш след като приказваш за гонки и за 3000 оборота ... си мисля, че не ти е много ясно за какво говорим И за да не мислите, че говоря празни приказки ето малко видео : http://www.vbox7.com/play:c6307874ht.../play:77331731
Коментар
-
не че нещо ама не можах да ти хвана смисала за какво пускаш първото клипчеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар