Здравейте колеги онзи ден с едно приятелче ги пробвахме коя по-бързо ускорява моята е фиат мареа уикенд 97ма 1,9ТД 100к.с а другата кола беше опел астра 1,7дтл 68к.с за мое учудване астрата ме би очаквах че аз ще бия ама на 1ви път зашъртях и разликата ни беше 2 коли разтояние 2ри опит 1 кола без да завъртя знам че си имам ядове с компа на "марчето" но не очаквах тоя куц кон да ме замине.... май ще влизам в бокса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Marea weekend vs Opel astra
Collapse
X
-
Re: Fiat Marea weekend vs Opel astra
niki_vr написа:Здравейте колеги онзи ден с едно приятелче ги пробвахме коя по-бързо ускорява моята е фиат мареа уикенд 97ма 1,9ТД 100к.с а другата кола беше опел астра 1,7дтл 68к.с за мое учудване астрата ме би очаквах че аз ще бия ама на 1ви път зашъртях и разликата ни беше 2 коли разтояние 2ри опит 1 кола без да завъртя знам че си имам ядове с компа на "марчето" но не очаквах тоя куц кон да ме замине.... май ще влизам в боксаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
-
ми мисля да цъкна една диагностика колата я взех преди 1-2 месеца 1вото което направих беше да махна катализатора и ми свети лампата за умната дюза на празен ход а като подам газ за около 2 секунди 3 и изгасва лампата съмнява ме дебитомер,колектор позапушен и тая умна дюзаFiat Marea Weekend ELX 1.9TD 100к.с
Коментар
-
niki_vr написа:gantcho написа:Ти сигурен ли си, че имаш турбоFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
niki_vr написа:Здравейте колеги онзи ден с едно приятелче ги пробвахме коя по-бързо ускорява моята е фиат мареа уикенд 97ма 1,9ТД 100к.с а другата кола беше опел астра 1,7дтл 68к.с за мое учудване астрата ме би очаквах че аз ще бия ама на 1ви път зашъртях и разликата ни беше 2 коли разтояние 2ри опит 1 кола без да завъртя знам че си имам ядове с компа на "марчето" но не очаквах тоя куц кон да ме замине.... май ще влизам в боксаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:niki_vr написа:Здравейте колеги онзи ден с едно приятелче ги пробвахме коя по-бързо ускорява моята е фиат мареа уикенд 97ма 1,9ТД 100к.с а другата кола беше опел астра 1,7дтл 68к.с за мое учудване астрата ме би очаквах че аз ще бия ама на 1ви път зашъртях и разликата ни беше 2 коли разтояние 2ри опит 1 кола без да завъртя знам че си имам ядове с компа на "марчето" но не очаквах тоя куц кон да ме замине.... май ще влизам в бокса
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар