Няма репортажи гонкота с пунтото беше доста успорвана , водех половин кола на 3-та предавка пунтото ме настигна и карахме наравно до 160кмаз карах на газ и в двете гонки, ама тя колота толкова си върви и на бензин :D
Няма репортажи гонкота с пунтото беше доста успорвана , водех половин кола на 3-та предавка пунтото ме настигна и карахме наравно до 160кмаз карах на газ и в двете гонки, ама тя колота толкова си върви и на бензин :D
То по принцип Пунтото е трябвало да ти вземе старта и после ти да го догониш ама зависи от много работи П.П. Иначе колега гледам те,че си ми съсед
Колега, ще ми се някой път ако пак идвам към Варна и оставам вечерта да се пробваме... пускал съм се с брава с твоя двигател и не мога да повярвам, че 1.2 16 клапана не те е взело Ще се радвам да видя с колко ще падна, за да си направя изводитe :D
Колега, ще ми се някой път ако пак идвам към Варна и оставам вечерта да се пробваме... пускал съм се с брава с твоя двигател и не мога да повярвам, че 1.2 16 клапана не те е взело Ще се радвам да видя с колко ще падна, за да си направя изводитe :D
Няма проблем колегаама ние бяхме наравно така да се каже
Няма проблем колегаама ние бяхме наравно така да се каже
може, може След около седмица ме поканиха на рожден ден във Варна... Ако имам финансовата възможност - на 9ти вечерта съм там Може да измислим нещо
Има ли някой навит за гонка.нещо около 100 коня, моята бегуна е 75 к.с. Гледам никой не се е пускал с такава като моята.Пък и много наказвам разни кошници около 100-те коня.
Коментар