Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat bravo 1.4 12v си търси нещо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VooDoo написа:
    "Не може щом си платил за 80 коня да искаш да караш 100" :D
    Да вярно
    Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

Някакви репортажи няма ли? Снимки,видео?Че ми стана интересна гонката с колегата VooDoo и с Пунтото 1.2

Коментар

m3xo написа:
        Някакви репортажи няма ли? Снимки,видео?Че ми стана интересна гонката с колегата VooDoo и с Пунтото 1.2
        Момчето с "Пунто"-то дойде заедно с igriv на "Лукойл"-а, но аз с него не съм се пускал.
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
          m3xo написа:
          Момчето с "Пунто"-то дойде заедно с igriv на "Лукойл"-а, но аз с него не съм се пускал.
          Имах впредвид между igriv и теб,и между igriv и Пунтото

Коментар

Няма репортажи гонкота с пунтото беше доста успорвана , водех половин кола на 3-та предавка пунтото ме настигна и карахме наравно до 160кмаз карах на газ и в двете гонки, ама тя колота толкова си върви и на бензин :D
            Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

igriv написа:
              Няма репортажи гонкота с пунтото беше доста успорвана , водех половин кола на 3-та предавка пунтото ме настигна и карахме наравно до 160кмаз карах на газ и в двете гонки, ама тя колота толкова си върви и на бензин :D
              То по принцип Пунтото е трябвало да ти вземе старта и после ти да го догониш ама зависи от много работи П.П. Иначе колега гледам те,че си ми съсед

Коментар

Колега, ще ми се някой път ако пак идвам към Варна и оставам вечерта да се пробваме... пускал съм се с брава с твоя двигател и не мога да повярвам, че 1.2 16 клапана не те е взело Ще се радвам да видя с колко ще падна, за да си направя изводитe :D

Коментар

kiler_4o написа:
                  Колега, ще ми се някой път ако пак идвам към Варна и оставам вечерта да се пробваме... пускал съм се с брава с твоя двигател и не мога да повярвам, че 1.2 16 клапана не те е взело Ще се радвам да видя с колко ще падна, за да си направя изводитe :D
                  Няма проблем колегаама ние бяхме наравно така да се каже
                  Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

igriv написа:
                    kiler_4o написа:
                    Няма проблем колегаама ние бяхме наравно така да се каже
                    може, може След около седмица ме поканиха на рожден ден във Варна... Ако имам финансовата възможност - на 9ти вечерта съм там Може да измислим нещо

Коментар

интересна гонка падна с igriv
                      Fiat Punto 1.2 75 hp

Коментар

Re: Fiat bravo 1.4 12v си търси нещо

igriv написа:
                        Има ли някой навит за гонка.нещо около 100 коня, моята бегуна е 75 к.с. Гледам никой не се е пускал с такава като моята.Пък и много наказвам разни кошници около 100-те коня.
                        аз мога да се пробвам

Коментар

Working...
                        X