с голямо удоволствеи бих дошъл да пусна моето чинкоеченто ама си доста далеч, с кеф щеше да ти взема 5 литра безниз :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat bravo 1.4 12v си търси нещо
Collapse
X
-
m3xo написа:Колега имам един въпрос,който ми излиза в главата в следствие на прочетеното в темата ти - стоков ли ти е мотора на фиатката,в което силно се съмнявам.Като те гледам как надъхано скачаш на доста неравностойни коли с твоята (по стокови данни) ме навежда на мисълта,че си "понаправил" някой друг пиниз под капака и сега си търсиш такива като нас да ги оставиш замислени......Колкото и да ти е запазена колата е невъзможно да върви повече от колите,които цитираш ти.Смешно звучи - Браво 1.4 75 коня да върви повече от Браво 1.6 103 коня примерно...да не говорим за другите модели които си посочил!Та ако ти е правена колата пусни се с някой правен да си начешиш крастата и да разбереш колко ти върви колата,а не да се надъхваш на стоковите бараки.Ако не ти е правена - честито за наистина учудващо добрия екземпляр на който си попаднал!Fiat Coupe 2.0 20v Turbo
Коментар
-
igriv написа:m3xo написа:Колега имам един въпрос,който ми излиза в главата в следствие на прочетеното в темата ти - стоков ли ти е мотора на фиатката,в което силно се съмнявам.Като те гледам как надъхано скачаш на доста неравностойни коли с твоята (по стокови данни) ме навежда на мисълта,че си "понаправил" някой друг пиниз под капака и сега си търсиш такива като нас да ги оставиш замислени......Колкото и да ти е запазена колата е невъзможно да върви повече от колите,които цитираш ти.Смешно звучи - Браво 1.4 75 коня да върви повече от Браво 1.6 103 коня примерно...да не говорим за другите модели които си посочил!Та ако ти е правена колата пусни се с някой правен да си начешиш крастата и да разбереш колко ти върви колата,а не да се надъхваш на стоковите бараки.Ако не ти е правена - честито за наистина учудващо добрия екземпляр на който си попаднал!
Коментар
-
m3xo написа:igriv написа:m3xo написа:Колега имам един въпрос,който ми излиза в главата в следствие на прочетеното в темата ти - стоков ли ти е мотора на фиатката,в което силно се съмнявам.Като те гледам как надъхано скачаш на доста неравностойни коли с твоята (по стокови данни) ме навежда на мисълта,че си "понаправил" някой друг пиниз под капака и сега си търсиш такива като нас да ги оставиш замислени......Колкото и да ти е запазена колата е невъзможно да върви повече от колите,които цитираш ти.Смешно звучи - Браво 1.4 75 коня да върви повече от Браво 1.6 103 коня примерно...да не говорим за другите модели които си посочил!Та ако ти е правена колата пусни се с някой правен да си начешиш крастата и да разбереш колко ти върви колата,а не да се надъхваш на стоковите бараки.Ако не ти е правена - честито за наистина учудващо добрия екземпляр на който си попаднал!Fiat Coupe 2.0 20v Turbo
Коментар
-
ще ходите ли тази вечер? ако да кажете ако искате да дойдем с пежото !!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Predatorsi написа:Една от малкото теми с резултат!!!Евалла и на двамата!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Е, не бяха 10 коли- 3/4 може би бяха. То е ясно,че 1.6 е доста по-бърз от 1.4 . Със по-силна кола и баба го може. Нямам навика да се правя на велик срещу по-слаби коли и се съгласих на този двубой, защото видях ,че igriv имаше голямо желание да се пробва срещу по-мощна кола. В кръга на шегата искам да се обърна към него:"Не може щом си платил за 80 коня да искаш да караш 100" :DSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар