Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat bravo 1.4 12v си търси нещо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

с голямо удоволствеи бих дошъл да пусна моето чинкоеченто ама си доста далеч, с кеф щеше да ти взема 5 литра безниз :D :D
    Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

m3xo написа:
      Колега имам един въпрос,който ми излиза в главата в следствие на прочетеното в темата ти - стоков ли ти е мотора на фиатката,в което силно се съмнявам.Като те гледам как надъхано скачаш на доста неравностойни коли с твоята (по стокови данни) ме навежда на мисълта,че си "понаправил" някой друг пиниз под капака и сега си търсиш такива като нас да ги оставиш замислени......Колкото и да ти е запазена колата е невъзможно да върви повече от колите,които цитираш ти.Смешно звучи - Браво 1.4 75 коня да върви повече от Браво 1.6 103 коня примерно...да не говорим за другите модели които си посочил!Та ако ти е правена колата пусни се с някой правен да си начешиш крастата и да разбереш колко ти върви колата,а не да се надъхваш на стоковите бараки.Ако не ти е правена - честито за наистина учудващо добрия екземпляр на който си попаднал!
      Колега по колата несъм пипал нищо, поне аз колата си е така както съм я купил даже и оптичин тунинг няма е има малко след близка среща с камион И колата наистина върви много и ги мачкам много( това незначи че немога да падна от 1.6 16v ) никой не ми вярва че колата е 1.4 но както и да е аз си я харесвам и нмого и се кехя :D
      Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

igriv написа:
        И колата наистина върви много и ги мачкам много( това незначи че немога да падна от 1.6 16v ) никой не ми вярва че колата е 1.4 но както и да е аз си я харесвам и нмого и се кехя :D
        Готов ли си за утре?
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
          igriv написа:
          И колата наистина върви много и ги мачкам много( това незначи че немога да падна от 1.6 16v ) никой не ми вярва че колата е 1.4 но както и да е аз си я харесвам и нмого и се кехя :D
          Готов ли си за утре?
          Да
          Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

Само VooDoo ли се надъха
            Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

igriv написа:
              m3xo написа:
              Колега имам един въпрос,който ми излиза в главата в следствие на прочетеното в темата ти - стоков ли ти е мотора на фиатката,в което силно се съмнявам.Като те гледам как надъхано скачаш на доста неравностойни коли с твоята (по стокови данни) ме навежда на мисълта,че си "понаправил" някой друг пиниз под капака и сега си търсиш такива като нас да ги оставиш замислени......Колкото и да ти е запазена колата е невъзможно да върви повече от колите,които цитираш ти.Смешно звучи - Браво 1.4 75 коня да върви повече от Браво 1.6 103 коня примерно...да не говорим за другите модели които си посочил!Та ако ти е правена колата пусни се с някой правен да си начешиш крастата и да разбереш колко ти върви колата,а не да се надъхваш на стоковите бараки.Ако не ти е правена - честито за наистина учудващо добрия екземпляр на който си попаднал!
              Колега по колата несъм пипал нищо, поне аз колата си е така както съм я купил даже и оптичин тунинг няма е има малко след близка среща с камион И колата наистина върви много и ги мачкам много( това незначи че немога да падна от 1.6 16v ) никой не ми вярва че колата е 1.4 но както и да е аз си я харесвам и нмого и се кехя :D
              Няма лошо да ти върви колата и да знаеш как да я караш,а щом мачкаш по-силни от твоята коли само можеш да се радваш на запазената бегачка.Иначе на драго сърце бих се пробвал с теб за спорта,но в момента заради кризата колата ми е зазимена за незнаен период от време,че нямам гражданска от месец-два и не я карам Като я подкарам наново ще измислим нещо(макар че далеч не си падам по драг състезанията,но може и друго да се измисли) П.П. И успех по пътищата

Коментар

m3xo написа:
                igriv написа:
                m3xo написа:
                Няма лошо да ти върви колата и да знаеш как да я караш,а щом мачкаш по-силни от твоята коли само можеш да се радваш на запазената бегачка.Иначе на драго сърце бих се пробвал с теб за спорта,но в момента заради кризата колата ми е зазимена за незнаен период от време,че нямам гражданска от месец-два и не я карам Като я подкарам наново ще измислим нещо(макар че далеч не си падам по драг състезанията,но може и друго да се измисли) П.П. И успех по пътищата
                О да некарай без гражданска че филм голям става с полицайте аз патих така вече не че сега некарам без талон но както и да е на лука идват често ченгетата че не са ми фенове много
                Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

ще ходите ли тази вечер? ако да кажете ако искате да дойдем с пежото !!
                  ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                  Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                  Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Аз ще бъда на "Лукойл" в 21.00 часа. Срещу igriv и nik_ms мисля да се пробвам. Но срещу това "Пежо" 106 Рали лично аз не виждам смисъл да се пускам понеже колата е прекалено бърза за мен.
                    SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Да пежото върви много
                      Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

пич , тарси червена алфа с бял капак
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

VooDoo направо ме разби сигурно с 10 коли а с пунто 1.2 16v наравно хахахаха
                          Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

Една от малкото теми с резултат!!!Евалла и на двамата!
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                              Една от малкото теми с резултат!!!Евалла и на двамата!
                              Прав си колега , поне се "пребориха" и изясниха положението с бегачките :D Каде е онзи калпазанин VooDoo ..... Много лош бре , да разби така колегата
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Е, не бяха 10 коли- 3/4 може би бяха. То е ясно,че 1.6 е доста по-бърз от 1.4 . Със по-силна кола и баба го може. Нямам навика да се правя на велик срещу по-слаби коли и се съгласих на този двубой, защото видях ,че igriv имаше голямо желание да се пробва срещу по-мощна кола. В кръга на шегата искам да се обърна към него:"Не може щом си платил за 80 коня да искаш да караш 100" :D
                                SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Working...
                                X