Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat bravo 1.4 12v си търси нещо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nik_ms написа:
    VooDoo, ако искаш мога да се присъединя да разлафим като се пускате, и може и с теб да пробваме,че ти нали беше навит, ама аз си бях заминал от ЛУка , когато ти си бил миналП.П. С астрата 1,8 съм аз
    Брато, спомням си че се разминахме веднъж на "Лукойл"-а. Няма да има интрига между твоята и моята кола, защото ще падна с доста. Но въпреки това съм готов за един старт, но бих искал да е летящ ако не възряваш. Ако имаш приятел в средите на "Опел" със "Астра" 1.6/16 ще е по-интерсно да се пусна срещу него. И на края само да ти кажа, че който бие черпи биричка
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Оки ве няма грижи, само пиши кога Летящ ше напрайм , и ше потърся някой 1,6 16в Опел :
      Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

nik_ms написа:
        Оки ве няма грижи, само пиши кога Летящ ше напрайм , и ше потърся някой 1,6 16в Опел :
        В събота вечерта след работа за мен е най-добре. Ще те потърся в скайпа да се разберем.
        SEAT Leon Cupra 300

Коментар

VooDoo написа:
          Аз съм навит, но само от летящ старт- не искам да натоварвам излищно скоростната кутия и съединителя.
          Ти пък голям рацер се извъди
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
            VooDoo написа:
            Аз съм навит, но само от летящ старт- не искам да натоварвам излищно скоростната кутия и съединителя.
            Ти пък голям рацер се извъди
            От място не мога да я вкарам в пътя
            SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Мен нямяли да ме поканите?
              Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

igriv написа:
                Ще ти пиша на лични къде и кога да дойдеш.
                SEAT Leon Cupra 300

Коментар

VooDoo написа:
                  igriv написа:
                  Ще ти пиша на лични къде и кога да дойдеш.
                  Ако е светло ще взема камерата да снимаме да се радват колегите
                  Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

VooDoo написа:
                    nik_ms написа:
                    В събота вечерта след работа за мен е най-добре. Ще те потърся в скайпа да се разберем.
                    Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

igriv написа:
                      само нещо от марките ’фиат’ ’алфа’ ли си търсиш или можи и друго ? в смисал ако е пежо 106рали пречилити нещо ?
                      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                        igriv написа:
                        само нещо от марките ’фиат’ ’алфа’ ли си търсиш или можи и друго ? в смисал ако е пежо 106рали пречилити нещо ?
                        Нищо не ми пречи на мен шоу да има и да падна кво толкова
                        Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

igriv написа:
                          Grisha_bravo написа:
                          igriv написа:
                          Нищо не ми пречи на мен шоу да има и да падна кво толкова
                          Tи имаш ли си на идея как върви това "Пежо"?
                          SEAT Leon Cupra 300

Коментар

най вероятно ще загубя от пежото като се чудех каква кола да си взема дилемата беше между пежото и фиата
                            Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

Колега имам един въпрос,който ми излиза в главата в следствие на прочетеното в темата ти - стоков ли ти е мотора на фиатката,в което силно се съмнявам.Като те гледам как надъхано скачаш на доста неравностойни коли с твоята (по стокови данни) ме навежда на мисълта,че си "понаправил" някой друг пиниз под капака и сега си търсиш такива като нас да ги оставиш замислени......Колкото и да ти е запазена колата е невъзможно да върви повече от колите,които цитираш ти.Смешно звучи - Браво 1.4 75 коня да върви повече от Браво 1.6 103 коня примерно...да не говорим за другите модели които си посочил!Та ако ти е правена колата пусни се с някой правен да си начешиш крастата и да разбереш колко ти върви колата,а не да се надъхваш на стоковите бараки.Ако не ти е правена - честито за наистина учудващо добрия екземпляр на който си попаднал!

Коментар

m3xo написа:
                                Колега имам един въпрос,който ми излиза в главата в следствие на прочетеното в темата ти - стоков ли ти е мотора на фиатката,в което силно се съмнявам.Като те гледам как надъхано скачаш на доста неравностойни коли с твоята (по стокови данни) ме навежда на мисълта,че си "понаправил" някой друг пиниз под капака и сега си търсиш такива като нас да ги оставиш замислени......Колкото и да ти е запазена колата е невъзможно да върви повече от колите,които цитираш ти.Смешно звучи - Браво 1.4 75 коня да върви повече от Браво 1.6 103 коня примерно...да не говорим за другите модели които си посочил!Та ако ти е правена колата пусни се с някой правен да си начешиш крастата и да разбереш колко ти върви колата,а не да се надъхваш на стоковите бараки.Ако не ти е правена - честито за наистина учудващо добрия екземпляр на който си попаднал!
                                Мишо, въобще не се обяснявайте, а отивайте на КРЗ-то или на Лукойла и се пускайте, той резултатът ще си покаже дали е правено и колко После ще кажеш какво е станало Ако твоето пунто не успее да го дръпне, значи мноооого сериозно е баран тоя двигател

Коментар

Working...
                                X