VooDoo, ако искаш мога да се присъединя да разлафим като се пускате, и може и с теб да пробваме,че ти нали беше навит, ама аз си бях заминал от ЛУка , когато ти си бил миналП.П. С астрата 1,8 съм аз
Брато, спомням си че се разминахме веднъж на "Лукойл"-а. Няма да има интрига между твоята и моята кола, защото ще падна с доста. Но въпреки това съм готов за един старт, но бих искал да е летящ ако не възряваш. Ако имаш приятел в средите на "Опел" със "Астра" 1.6/16 ще е по-интерсно да се пусна срещу него. И на края само да ти кажа, че който бие черпи биричка
само нещо от марките ’фиат’ ’алфа’ ли си търсиш или можи и друго ? в смисал ако е пежо 106рали пречилити нещо ?
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Колега имам един въпрос,който ми излиза в главата в следствие на прочетеното в темата ти - стоков ли ти е мотора на фиатката,в което силно се съмнявам.Като те гледам как надъхано скачаш на доста неравностойни коли с твоята (по стокови данни) ме навежда на мисълта,че си "понаправил" някой друг пиниз под капака и сега си търсиш такива като нас да ги оставиш замислени......Колкото и да ти е запазена колата е невъзможно да върви повече от колите,които цитираш ти.Смешно звучи - Браво 1.4 75 коня да върви повече от Браво 1.6 103 коня примерно...да не говорим за другите модели които си посочил!Та ако ти е правена колата пусни се с някой правен да си начешиш крастата и да разбереш колко ти върви колата,а не да се надъхваш на стоковите бараки.Ако не ти е правена - честито за наистина учудващо добрия екземпляр на който си попаднал!
Колега имам един въпрос,който ми излиза в главата в следствие на прочетеното в темата ти - стоков ли ти е мотора на фиатката,в което силно се съмнявам.Като те гледам как надъхано скачаш на доста неравностойни коли с твоята (по стокови данни) ме навежда на мисълта,че си "понаправил" някой друг пиниз под капака и сега си търсиш такива като нас да ги оставиш замислени......Колкото и да ти е запазена колата е невъзможно да върви повече от колите,които цитираш ти.Смешно звучи - Браво 1.4 75 коня да върви повече от Браво 1.6 103 коня примерно...да не говорим за другите модели които си посочил!Та ако ти е правена колата пусни се с някой правен да си начешиш крастата и да разбереш колко ти върви колата,а не да се надъхваш на стоковите бараки.Ако не ти е правена - честито за наистина учудващо добрия екземпляр на който си попаднал!
Мишо, въобще не се обяснявайте, а отивайте на КРЗ-то или на Лукойла и се пускайте, той резултатът ще си покаже дали е правено и колко После ще кажеш какво е станало Ако твоето пунто не успее да го дръпне, значи мноооого сериозно е баран тоя двигател
Коментар