Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat bravo 1.4 12v си търси нещо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat bravo 1.4 12v си търси нещо

Има ли някой навит за гонка.нещо около 100 коня, моята бегуна е 75 к.с. Гледам никой не се е пускал с такава като моята.Пък и много наказвам разни кошници около 100-те коня.
    Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Имам колело,искаш ли да се пуснем ?
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Много си далече и ми е неоправдан разхода ,но бих те пробвал с Tipo 1.6 DOHC ,ще ми е интересно да ме накажеш
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Princo написа:
        Имам колело,искаш ли да се пуснем ?
        ако мислиш че си бърз давай иначе нямя смисъл да пишеш.защо си мислите че 1.4 е бавно хахахахнапример типо 1.6 мога да го пробвам някой ако е навит че си малко далече
        Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

Re: Fiat bravo 1.4 12v си търси нещо

igriv написа:
          Има ли някой навит за гонка.нещо около 100 коня, моята бегуна е 75 к.с. Гледам никой не се е пускал с такава като моята.Пък и много наказвам разни кошници около 100-те коня.
          Градски, да не си "наказвал" паркирали кошници?
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

igriv написа:
            например типо 1.6 мога да го пробвам някой ако е навит че си малко далече
            Ако си намериш двувалка в добро здраве мисля ,че ще паднеш ,освен ако шофьорът не може да кара...Лично мнение...Но имай в предвид ,че между Tipo 1.6 SOHC и Tipo 1.6 DOHC има доста разлика във вървежа...Иначе ако бяхме по-близичко няма никакъв проблем да се замерим ,не ме е срам да падна ,важното е да има респект ,защото той започва да изчезва от този вид спорт...ПП:Казвам "спорт" ,защото не смятам че мястото на дръпките е на улиците...
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

VooDoo написа:
              igriv написа:
              Градски, да не си "наказвал" паркирали кошници?
              Не градски яки джнти имаш ми кво да ти кажа само се смеете и се базикате пък никой неще гонка за 5 литра бензин ли са незнамедин с смотаната си тигра и тои много се смееше ама хахахах бега фиата
              Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

igriv написа:
                един с смотаната си тигра и тои много се смееше ама хахахах бега фиата
                Ами те Тигрите не са кой знае какви бегачки...ама ще е интересно с някоя Fiat-ка...

Коментар

Predatorsi написа:
                  igriv написа:
                  например типо 1.6 мога да го пробвам някой ако е навит че си малко далече
                  Ако си намериш двувалка в добро здраве мисля ,че ще паднеш ,освен ако шофьорът не може да кара...Лично мнение...Но имай в предвид ,че между Tipo 1.6 SOHC и Tipo 1.6 DOHC има доста разлика във вървежа...Иначе ако бяхме по-близичко няма никакъв проблем да се замерим ,не ме е срам да падна ,важното е да има респект ,защото той започва да изчезва от този вид спорт...ПП:Казвам "спорт" ,защото не смятам че мястото на дръпките е на улиците...
                  Съгласен съм и за спорта и за типотои мен не ме е срам да падна ама тея от Варна нещо се скатават
                  Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

igriv написа:
                    и мен не ме е срам да падна ама тея от Варна нещо се скатават
                    Ами то по принцип е така ,на думи всеки може да кара ,но като се стигне до там ,че да се дърпат колите ,все или нещо не му е в ред или няма бензин... ПП:Дано темата не се превърне в поредната ,която е у****а от постове ,в които се обяснява ,коя кола е по-силна на хартия...

Коментар

Predatorsi написа:
                      igriv написа:
                      един с смотаната си тигра и тои много се смееше ама хахахах бега фиата
                      Ами те Тигрите не са кой знае какви бегачки...ама ще е интересно с някоя Fiat-ка...
                      Да кошниси са отнесох я лесно и други съм отнасял но ще си замълча щото някои дето не се е качал коло ще почне да се обяснявя тука и да ми цитира сайтове
                      Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

Аз съм навит, но само от летящ старт- не искам да натоварвам излищно скоростната кутия и съединителя.
                        SEAT Leon Cupra 300
                        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                          Аз съм навит, но само от летящ старт- не искам да натоварвам излищно скоростната кутия и съединителя.
                          Това е добре че си навит и аз съм навит почакай да видя и другите претенденти който е навит може да измислим нещо за събота
                          Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

Колега, пускал съм се с брава с този двигател и я дръпнах до средата на трета, после нямахме възможност да продължим, заради трафика... но като видях той продължаваше да изостава... Така че ако ти е фабрична колата не си търси нещо около 100 коня, поне да не е леко като пунтото... във Варна - има едно жълто сейченто, пусни се с него, ако го дръпнеш - някой път като идвам към Варна ще се пуснем Няма изгледи да е скоро, онзи ден бях там, но... шанс... Иначе ако се пуснеш с на Мишо (Mexo) пунтото - то е 1.2 16 клапана и е 80 +/- к.с. ... Ако него го дръпнеш, значи бравото ти определено е доста понаправено... 100 коня - може би някое бмв ще го дръпнеш, но пунто или браво - малко слабичко да го дръпнеш... особено ако си с фабричен двигател... ако не е фабричен - пак ти казвам, пробвай се с Мишо - тогава пробвай с някого другиго, ако все пак успееш да го дръпнеш Въпреки че се съмнявам, като знам с моето пунто как са резултатите...

Коментар

VooDoo, ако искаш мога да се присъединя да разлафим като се пускате, и може и с теб да пробваме,че ти нали беше навит, ама аз си бях заминал от ЛУка , когато ти си бил миналП.П. С астрата 1,8 съм аз
                              Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

Working...
                              X