Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.6 16v 0-100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    ................
    Ти пък къде се слагаш с твоя "автобус" на равно с "Браво"-тата в "А" група Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
      Atanas71 написа:
      ................
      Ти пък къде се слагаш с твоя "автобус" на равно с "Браво"-тата в "А" група Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      Не на равно , обикновено возя оператора и се движа отпред когато снимаме такива бързи Бравоци
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
        VooDoo написа:
        Atanas71 написа:
        ................
        Не на равно , обикновено возя оператора и се движа отпред когато снимаме такива бързи Бравоци
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

edited.

Коментар

Atanas71 написа:
            Този метод го препоръчвам горещо на други колеги които също "вдигат" 200-215-220км/ч и после пак да пишат как летят с двеста и незнам си колко Ще останат много разочеровани от теста.
            Е какво искаш да кажеш, че не мога да вдигам 200+ с това http://video.data.bg/27/%D0%9A%D0%BE...1%81Иначе на ланчията километража ми лъже във времето, ускоряваш и действително се движиш с 7-8км в повече и като спреш ускорението за около 2сек започва да показва реалната скорост. Същото го имам и при мотоциклета, ех тези италианци.

Коментар

chaveto написа:
              Atanas71 написа:
              Този метод го препоръчвам горещо на други колеги които също "вдигат" 200-215-220км/ч и после пак да пишат как летят с двеста и незнам си колко Ще останат много разочеровани от теста.
              Е какво искаш да кажеш, че не мога да вдигам 200+ с това http://video.data.bg/27/%D0%9A%D0%BE...1%81Иначе на ланчията километража ми лъже във времето, ускоряваш и действително се движиш с 7-8км в повече и като спреш ускорението за около 2сек започва да показва реалната скорост. Същото го имам и при мотоциклета, ех тези италианци.
              С това по темата ли отговаряш която се отнася за "Fiat Bravo 1.6 16v 0-100" или искаш да видим всички как караш Нисан със 100..200...300км/ч. Естествено е че пиша за колата която е по темата а имено Fiat Bravo 1.6 16v
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Не колега, но просто в тези теми няма никакъв смисъл :D Не знам защо но всеки преувеличава, нека да се направи един клип като хората, да се види какъв е участъка където е снимано и т.н. Във всички теми които са пуснати почти в 98% няма доказателство за това на което е способен автомобила. Нека да бъде малко по достоверно все пак, не може да има клип в нета на който пише либра 2.4Jtd + ремап и яко барната и аз да правя по добри времена с моята която си е сток. Това само излага марката/модела и човека който го е написал. Нека клипа да изглежда поне така и тогава мога да му повярвам на колегата http://video.data.bg/27/%D0%9A%D0%BE...%B0_24jtd_drag

Коментар

chaveto написа:
                  Не колега, но просто в тези теми няма никакъв смисъл :D Не знам защо но всеки преувеличава, нека да се направи един клип като хората, да се види какъв е участъка където е снимано и т.н. Във всички теми които са пуснати почти в 98% няма доказателство за това на което е способен автомобила. Нека да бъде малко по достоверно все пак, не може да има клип в нета на който пише либра 2.4Jtd + ремап и яко барната и аз да правя по добри времена с моята която си е сток. Това само излага марката/модела и човека който го е написал. Нека клипа да изглежда поне така и тогава мога да му повярвам на колегата http://video.data.bg/27/%D0%9A%D0%BE...%B0_24jtd_drag
                  Ето ти клип бе колега , от личния ми архив с моята Мареа 1.6 http://vbox7.com/play:ef592244 в края на правата съм със 125-130км./ч.

Коментар

Не искам твой клип а от автора на темата.

Коментар

Надявам се утре да е сухо и ще изляза специално за да снимам ! И ще г;едам да е през светлата част на деня , за да няма после ,че не се вижда точно или е неясно
                      Fiat Bravo 1.6 16v ex

Коментар

.

biker_81 написа:
                        Ако ти е сменяна кутията то всички предавки трябва да са по дълги и трябва да вдига над 200 особенно ако ускорява до 100 за 9,2 сек.А ускорението по каталог се прави само с водача и без багаж.Моята 1,6 е скъсите скорости ускорява до 100 за 11 секунди но прави 205 по равното с двама човека и 100 кила метанова бутилка отзад.Нещо грешиш в засичането.
                        http://www.youtube.com/watch?v=QuoxttkiVqAЕто клип ,за който се сетих сега... преди окло месец е сниман ! виж и се убеди ,че на 100км на втора удря прекъсвача
                        Fiat Bravo 1.6 16v ex

Коментар

Привет колега, не съм карал такова браво, но като сравнение мога да кажа за мойто Пунто HGT - на втора удря прекъсвача на 7000 оборота, а киломертажа ми показва малко под 100 - незнам дали е нормално или не, но ми се струва, че може и да е барано нещо по твойта машина.Поздрави :D
                          punto HGT

Коментар

Лично аз - нищо несъм пипал . Директно от Италия я взе братовчед ми , така ,че съм и първи собственик в БГ Жабарите ако са правили нещо.....
                            Fiat Bravo 1.6 16v ex

Коментар

Абе жабари жабари, ама я виж как добре ти върви колицата, от това можеш да бъдеш само доволен
                              punto HGT

Коментар

.

didich написа:
                                Абе жабари жабари, ама я виж как добре ти върви колицата, от това можеш да бъдеш само доволен
                                Аз пред БМВ , WW ГОЛФ и разни други немски дрънгели , естествено ,че ще избера фиат ! Няма просто място за сравнение и питане Много съм си доволен от жабарите - вървят , не са мн скъпи за потдръжка , имат много красив дизайн ....(не случайно ферарито е красиво и бързо - все пак е правено в Италия) :P :D
                                Fiat Bravo 1.6 16v ex

Коментар

Working...
                                X