Atanas71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16v 0-100
Collapse
X
-
VooDoo написа:Atanas71 написа:................Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:VooDoo написа:Atanas71 написа:................SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
lithrone
-
Atanas71 написа:Този метод го препоръчвам горещо на други колеги които също "вдигат" 200-215-220км/ч и после пак да пишат как летят с двеста и незнам си колко Ще останат много разочеровани от теста.
Коментар
-
chaveto написа:Atanas71 написа:Този метод го препоръчвам горещо на други колеги които също "вдигат" 200-215-220км/ч и после пак да пишат как летят с двеста и незнам си колко Ще останат много разочеровани от теста.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Не колега, но просто в тези теми няма никакъв смисъл :D Не знам защо но всеки преувеличава, нека да се направи един клип като хората, да се види какъв е участъка където е снимано и т.н. Във всички теми които са пуснати почти в 98% няма доказателство за това на което е способен автомобила. Нека да бъде малко по достоверно все пак, не може да има клип в нета на който пише либра 2.4Jtd + ремап и яко барната и аз да правя по добри времена с моята която си е сток. Това само излага марката/модела и човека който го е написал. Нека клипа да изглежда поне така и тогава мога да му повярвам на колегата http://video.data.bg/27/%D0%9A%D0%BE...%B0_24jtd_drag
Коментар
-
chaveto написа:Не колега, но просто в тези теми няма никакъв смисъл :D Не знам защо но всеки преувеличава, нека да се направи един клип като хората, да се види какъв е участъка където е снимано и т.н. Във всички теми които са пуснати почти в 98% няма доказателство за това на което е способен автомобила. Нека да бъде малко по достоверно все пак, не може да има клип в нета на който пише либра 2.4Jtd + ремап и яко барната и аз да правя по добри времена с моята която си е сток. Това само излага марката/модела и човека който го е написал. Нека клипа да изглежда поне така и тогава мога да му повярвам на колегата http://video.data.bg/27/%D0%9A%D0%BE...%B0_24jtd_dragФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
.
biker_81 написа:Ако ти е сменяна кутията то всички предавки трябва да са по дълги и трябва да вдига над 200 особенно ако ускорява до 100 за 9,2 сек.А ускорението по каталог се прави само с водача и без багаж.Моята 1,6 е скъсите скорости ускорява до 100 за 11 секунди но прави 205 по равното с двама човека и 100 кила метанова бутилка отзад.Нещо грешиш в засичането.Fiat Bravo 1.6 16v ex
Коментар
-
.
didich написа:Абе жабари жабари, ама я виж как добре ти върви колицата, от това можеш да бъдеш само доволенFiat Bravo 1.6 16v ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар