Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bmw 320 vanos kombi vs fiat hgt за сверка

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

beboka11Фиат фанатик
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

Коментар

нееееееееееее никога ФИАТ
      бмв форевар м5

Коментар

Punto 1.4T написа:
        sUkI написа:
        beboka11 написа:
        мда
        Говори ми в пари и да ти идвам на гости :*
        А ти като си толко отворен колко пари ще сложиш?Мога да ти предложа 2 20-ки,едната е комби,а другата е купе?!Хайде говори в пари за да говоря с хората
        Пич,човека си пише ,че търси ХГТ.А ,аз карам ХГТ,от Пловдив съм и като е много отворен ще отида до София да му натрия носа не ми пречи.Карай си смешното 1.4т и мълчи,всеки може да вика чужди коли сещаш ли се?И аз мога да ти викна ПЕСТИН КОНЯ ГОЛФ.Баш като малките деца пишете,"а пък моя татко може да набие твоя татко".Бебока изкарай някой друг лев поне да си покрия пътните и още 50 кинта и ти идвам на крака с ХГТ!

Got nos?

Коментар

хаха идвай
          бмв форевар м5

Коментар

та може ли и аз да се вклиуча от пловдив сам и сам с 320 ванус ако искаш само трябва да се разберем кога и каде но иначе стокова 320 независимо ванос или не няма шанс но това си е лично мнение от наблюдение

Коментар

на кой говориш
              бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                на кой говориш
                на теб ,на луд ли са правиш?Или ти е кеф да спамиш.Събота в колко да идвам и колко хонорар си приготвил?

Got nos?

Коментар

нека дойде а за парите ще питам тоя с бмв колко
                  бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                    нека дойде а за парите ще питам тоя с бмв колко
                    Питай ,тогава пиши.Стига толкова спам.Като ги приготвите ви идвам на крака.

Got nos?

Коментар

ок
                      бмв форевар м5

Коментар

тези дни се пуснах типока/4 врат хетч/ с купе 320 с ванос /е36/ общо взето, набих 2 прекъсвача/2ра и 3та/ щото нямам подсветка на оборотомера, а и километража ми се скъса, още съм с едни 14/185 и не съм барал финните настройки по мотора, но до 200 карахме на равно и дойде време за спиране 1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай!Модераторски екип на fiat-bg.org
                        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

хайде в петък на бояна.
                          fiat bravo 1.6 16v gt
                          fiat marea 1.9 8v jtd
                          fiat punto 1.7 td
                          fiat marea 1.6 16v

Коментар

sUkI написа:
                            Punto 1.4T написа:
                            sUkI написа:
                            beboka11 написа:
                            мда
                            Говори ми в пари и да ти идвам на гости :*
                            А ти като си толко отворен колко пари ще сложиш?Мога да ти предложа 2 20-ки,едната е комби,а другата е купе?!Хайде говори в пари за да говоря с хората
                            Пич,човека си пише ,че търси ХГТ.А ,аз карам ХГТ,от Пловдив съм и като е много отворен ще отида до София да му натрия носа не ми пречи.Карай си смешното 1.4т и мълчи,всеки може да вика чужди коли сещаш ли се?И аз мога да ти викна ПЕСТИН КОНЯ ГОЛФ.Баш като малките деца пишете,"а пък моя татко може да набие твоя татко".Бебока изкарай някой друг лев поне да си покрия пътните и още 50 кинта и ти идвам на крака с ХГТ!
                            Не карам вече смешно ГТ Ако искаш мога да те натупам с моито бмв,ама няма да е честно,затова ти предлагам чужди та да слезнеш малко на земята ПС И малко по-полека с изказванията мъжаго

Коментар

1

БМВ-форума се е преместил тук ли или кво??? Кви са тея ваноси и прочие дето се навиват за гонки? Punto 1.4T, колега, имам някво странно чуство че малко се заяждаш. Какво е това ще ти докарам еди кой си ела ти... .Не пращай авери. Излез с твоята кола.
                              EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                              Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                              ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                              Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Темата стана безмислена и се задълбочава все повече и повече!До колегата автор:колега,като направиш дръпка с някой HGT ми пиши едно лично да ти отключа темата за да си напишеш резултата!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X