може и пунто hgt но само от софиа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bmw 320 vanos kombi vs fiat hgt за сверка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Поредната тъпа тема на бебока,която 100 % ще завърши с 2-3 страници спам ! п.п Ще я заключите ли ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
е хайде сега спам.толкова много хгт-та пък няма кои да му излезе.из лично се пусках с него 5 -пъти а съм с 1.6.къде сте момчета.тази тема не трябва да се заключва заради това че я е пуснал бебока а заради това че няма момчета с характер и смелост за да застанат до бмв-то.а иначе форума има безброи бързи фиати.точно поради тази причина всички казват че от фиат нищо не става и колко били бавни.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:е хайде сега спам.толкова много хгт-та пък няма кои да му излезе.из лично се пусках с него 5 -пъти а съм с 1.6.къде сте момчета.тази тема не трябва да се заключва заради това че я е пуснал бебока а заради това че няма момчета с характер и смелост за да застанат до бмв-то.а иначе форума има безброи бързи фиати.точно поради тази причина всички казват че от фиат нищо не става и колко били бавни.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:superfiata написа:е хайде сега спам.толкова много хгт-та пък няма кои да му излезе.из лично се пусках с него 5 -пъти а съм с 1.6.къде сте момчета.тази тема не трябва да се заключва заради това че я е пуснал бебока а заради това че няма момчета с характер и смелост за да застанат до бмв-то.а иначе форума има безброи бързи фиати.точно поради тази причина всички казват че от фиат нищо не става и колко били бавни.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:Atanas71 написа:superfiata написа:е хайде сега спам.толкова много хгт-та пък няма кои да му излезе.из лично се пусках с него 5 -пъти а съм с 1.6.къде сте момчета.тази тема не трябва да се заключва заради това че я е пуснал бебока а заради това че няма момчета с характер и смелост за да застанат до бмв-то.а иначе форума има безброи бързи фиати.точно поради тази причина всички казват че от фиат нищо не става и колко били бавни.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
beboka11 написа:пунтото е доста новостига с тези каталози по каталог пунтото е 8.5 а bmw 10.2 на старта заедно,такаче неим вярвайФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар