Добър вечер и здравейте колеги,преди час време се пуснахме с приятелчето с неговата печка и с моята щилка и аз не можах да повярвам че печката има по-добър старт от мен(или аз съм неграмотен на старт),на първата дистанция паднах(два пъти),но на другите две го заковах,като на 2000м. бях с около половин кола пред него(като на старта тръгна с горе-долу толкова пред мен) и за пореден път си признавам че съм слаб на тръгване,но това доказва че бензина си е бензин при еднаквите моториП.П. Един приятел ми каза,че освен двата датчика и други дребни разлики от стария мотор на Мареята,моя бил 103к.с. а не 100 за това съм горд иначе дизела щял да ме смаже,затова който разбира по-добре да ми обясни дали е вярно това с конете(к.с.)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1.6 16v - Мареа TD100 (седани и двете)
Collapse
X
-
Браво, браво! Добре си се представил.При коли с изравнени възможности най-важния момент е старта. На какви обороти тръгваш като стартираш и на колко оборота сменяш предавките? Превъртат ли ти гумите?Хубаво щеше да бъде да направиш клипче да видим как се ускорява колата ти.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:Браво, браво! Добре си се представил.При коли с изравнени възможности най-важния момент е старта. На какви обороти тръгваш като стартираш и на колко оборота сменяш предавките? Превъртат ли ти гумите?Хубаво щеше да бъде да направиш клипче да видим как се ускорява колата ти.
Коментар
-
Re: wq
kantarev написа:Другият път и на първа до 6500 оборота и ще му вземеш стартаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
emzo написа:Ти се е*а*аш ама често идваш до СЗ, да намерим някой с камера да снима и да решим проблема един път завинаги ? Meн не ме е срам да призная ако падна а Вие ?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Не ми се спори върви повече от Ино и Шес щото има заигравка с софтуера кой колко да му гори сам решава кфо да си купува не мислиш ли ?!? Този разход ме устройва и никой неможе да ме съди за това ... Пък като искам да ми върви колата влагам пари валове генераций Гаретчета кулерчета и тогава става вървежна ся си върви да за 1.6 съм си доволенFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар